Sziasztok!
Wandával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Wandával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
:D :D adom!
Üdv!Alexa 24 kamu csaj a képeken nem ő van ,nem ajánlom senkinek az ágyon fekszik mint egy fa darab!
Irhatna valaki valamit ha tud róla:)
Már meg is volt a keresztelő!
Nem kell óvszer, csak egy kis folpack. Mondjuk akinél nincs natúr francia, részemről felejtős.
Detto, siessünk,siessünk mert jön a következö. Kérdem minek hivod ide? Majd vár akkor..... Na ilyen...
Merci ha látod,,,,pusziiii
Ha nem látod,akkor is, pusziii
Bájosnak bájos, de nem egyáltalán nem lágy, sőt jó kemény ahol köll. 2x voltam, jófej, kedves, nem nyafog, fotók hitelesek abszolut.
Sziasztok! Merci 25-ről van valakinek infója? Nagyon bájos lágy a képek alapján. Köszönöm aki ír! Jöhet privátban is! Merci ha látod, :puszii!
Sziasztok!
Engem is érdekelne......!
Köszi,
Bizunk benne hogy sokan olvassák,
Ezt a fórumot, és senki nem szalad bele.
"Francia óvszerrel" - "Puncinyalás". Imádom az ilyen hirdetőket! Valahogy a kettő üti egymást. Szerintem ha nincs natúr fr., akkor nincs puncinyalás sem... Vagy feltaláljuk a Puncinyalást óvszerrel? :)))
Ok, köszi! Sejtettem.
Hali!
Vivi 33 valakinek van véleménye róla?
Köszönöm a válaszokat!
Voltam már nála(Lili 26)nem éri meg a pénzét,nagyon gyenge szolgáltató nem véletlenūl vándorol más városokba más néven
*** moderálva ***
Az idöre figyelni hogy le is dolgozza a megbeszélteket!!!!
Nagyon rafkos roma lány!!!
Sziasztok! Nagyon örülök,hogy a hölgynek is mézi a neve,mert így kellemetlen mikor összetévesztenek! Erre valamit ha a szerkesztők kitalálnának jó lenne!
A puding próbája az evés! Le is írta. 😃
Üdv mindenkinek!
Liliről (26) van vkinek konkrét tapasztalata?
Eddig 1 negatívot olvastam róla.
Köszi
Gabo30 · Kvázi-tag · Ha nem vagy a telefonom névjegyzékébe felejtős vagy! 😜