Röviden tömören? nekem 1 alk volt,azt is megbántam. Gyors letudás, no bf, kommunikácio nulla
Röviden tömören? nekem 1 alk volt,azt is megbántam. Gyors letudás, no bf, kommunikácio nulla
Sziasztok,gondoltam írok mert mostanában elég sok dolgot látam! Niki 28 bár sürün változtatja a nevét pécsen van a megbeszélt ár változhat,nem szereti ha hozzáérnek mert heti 3 szor felvan fázva,ami a telefonban elhangzik az a szeméjes találkozonnál megváltozik! Egy kis pozitívum evelin 23,edzméletlen jófej csaj,minden térren ott van a topon árak korrektek
Sziasztok! Jövőhéten megyek debrecenbe a nagyerdei stadion környékén kit tudnátok ajánlani? Köszi
minerva · Újonc · Szamantáról valaki tud mondani véleményt?
Szép estét mindenkinek. Valaki esetleg infó Crystal 43 -ról?? Mit lehet róla tudni? Nekem mint ha Debrecen ugrana be,de lehet tévedek.
NO COMMENT!!!
Szia! Tudja a dolgát, menj nyugodtan :)
kankirály · Lelkes újonc · Szép cicák hirdetnek az oldalon.
Pont ugyanezt játszotta velem szombaton egy Sárospatak melletti hölgy, Úgy látszik betanított szerep. Szépen felsorolt mindent, elvette a rózsát, és mondta, hogy mindjárt jön a következö, 2 perc az egy óra. Mondtam, hogy maradok egy órát, nem zavar a következö. Lehúzta a bugyit tegyem be, hát mindkét juka hófehér krémes volt!
No csak no csak az Ircsi 30 újra rendel! Járt már nála valaki? Infója esetleg valakinek?
Krisz-mösz · Újonc · Sziasztok. A Lauránál járt már valaki Szabolcsban? Kis hirdető. Vélemények?
Sziasztok!
Sok szeretettel várom kedves, leendő vendégeimet, Debrecen belvárosában, igényes, diszkrét környezetben, akár barátnőmmel együtt is. ;) Hétfő 10 órától várom ápolt, intelligens úriemberek hívását, délután 16-ig, hétfőtől-péntekig!
Korlátozott ideig leszek elérhető a városban!
Puszi: Barbi
Úgy érzem itt keresztelő lesz ..........
A Dia néven hirdető lányról van infótok?
Hajduszoboszlon Huanita neven futo csaj nagyon messzirol kerulendo!!! Teloba felsorolja hogy szinte minden benne van a rozsak szálába. De ez csak be eteto duma. Hogy elmenj hozza. Leteszed a rozsakat es szinte maris mehetsz ahonnan jottel. Hatalmas ..... vigyazzatok vele.
Igaza van palinak. Huanita messzirol sőt. Nagyon messzirol kerulendo Hajduszoboszlon. A listajan minden fel van sorolva hogy szinte mindent valal. Teloba is elmondja hohy minden benne van. Aha. Sehol semmi. Csak be eteto duma hogy menj el. Tedd le a rozsakat. Aztan szinte mehetsz is amerrol jottel.hatalmas ivben kerulendo!!!!
Na, akkor írjuk is már le, hogy most Lena 30 lett az új név!
srácok valami információ a lányról? Kerestem de nem találtam semmit.Jöhet privátba is. Köszi.
Tamara 34
Üde színfolt a városban, kellemes társaság és ajánlott kategória.