Jaja tnap voltam is nála kibaszott jó nő nagyon ajánlott kategória
Jaja tnap voltam is nála kibaszott jó nő nagyon ajánlott kategória
Hali. Tavaly voltam nálla kellemes csalodás volt! Vendégszeretö nincs nyafi tartja magát a megbeszéltekhez! Részemröl ajánlott kategoria!
Sziasztok! Lola 26 vagy Vanda21 - ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Én ma voltam Lauránál csak ajánlani tudom! Szép arc, szép test, kedves jó kedvű lány! Lehet vele kommunikálni, értelmes. Páratlan egyéniség! Szerintem KIhagyhatatlan!
Zita 26 Debrecenbe. Ne hagyjátok ki :)
Pont a lényeg nem derült még ki! Az Alicia 35 látogatásra vagy hanyagolásra érdemes?!
Sziasztok! Lizi23? Valaki járt nála? Előre is köszi az infót
Sziasztok!
Végül mégis elmentem Dorikához. Ha valaki szereti a gépies -mit csináljak, hogy feküdjek, de közben lehetőleg ne nyúlj hozzám- hozzáállást, akkor jó szívvel ajánlom.
Ami le van írva azt vállalja. Az alakja jó, de arcra nem az a szépség, aki nekem bejön. Barátnő érzést ne várjatok tőle.
Lehet, hogy eddig nagyon el voltam kényeztetve máshol....:-)
Kicsit mintha egy Mumbai-i callcenter legújjabb szolgáltatása lenne. XD
Nándi · Őstag · Már biztos esett ott is annyi hó, hogy lemehet ellapátolni!
Több értelme lesz! :D
Nándi · Őstag · Olvasd vissza amit írtál!! Tuti sajátmagadtól is kapsz egy lefelé mutató hüvelykmatyit!
Fogalmazz érthetőbben, nem olyan nehéz az!
Nyáron feltűntek ezek a lányok egy rövid időre Siófokon, sajnos lemaradtam róluk de akkor az értékelésekben elég jókat írtak, az egyetlen ami kritikát kapott az a hely, valami panzió áthallásos szobákkal, de az ugye ott volt. Azért ilyen fiataloktól nagy gyakorlatot nem kell várni, de szerintem van ami kárpótolja az embert az esetleges tapasztalatlanságért. Ha megint erre jönnének én egyből mennék valamelyikhez
Engem is érdekelne valós beszámoló. Sajnos ez a korosztály 0-24-es munkarendben legtöbbször csalódás. Némelyikükkel már beszéltem telefonon, de nem győztek meg. Gyakori a többszörös hirdetés és a sorozatos névváltoztatások.
Sziasztok. Klára 40rol kellene némi infó ha esetleg lenne valakinek jöhet privátba is. Előre is köszi csumi mindenkinek
Mai nap többször?? Jól bírod :)
Kármen és barátnői ? Valamint a 3 szőke Lilli,Denissza,Izabella van valakinek infoja ?
Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül a Ságvárin van esetleg hölgy mostanság?
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és ha van egy félórád vagy egy órád szabad és szeretnéd jól érezni magad vagy egy kicsit el lazulni vagy kikapcsolódni akkor látogass meg nyugodtan nem fogood megbánni. Hívj vagy írj nyugodtan Viberen is. 😘😘 Szeretettel várom régi és új vendégeimet Non-Stop
Erre csak annyit tudok mondani hogy egy lány velem is így kezdte hogy a kocsira kell... nem e tudok adni és akkor több is lehet köztünk mint vendég dolog...
Hátha veszi a lapot és magára ismer,de itt nem társkereső ne üljön fel senki egy hirdetőknek sem itt csak a pénz kell nekik és hó lehúzzák a pasikat
Engem is érdekel.