Vivi 32-ről van valakinek tapasztalata?
Esetleg ki van még aki ajánlott, valódi fehér bőrű hírdető?
Vivi 32-ről van valakinek tapasztalata?
Esetleg ki van még aki ajánlott, valódi fehér bőrű hírdető?
Vannak párosok,
És dupla hirdetések is..
Ma felkerestem "Virág26" nevű hölgyet aki teljesen elvarázsolt. Ledves,aranyos, csak a legjobbakat tudom mondani . Nem tudom miért bántják, de szerintem csak azok akik csak gondolatban voltak nálla. Nem érdemli meg, hogy rossz szinben tüntessék fel. Életem eddigi legjobb élménye volt.
sziasztok kedves urak hivásait várom sok szeretetel sziasztok😊😊😊
Sziasztok!
Majdnem 90 hölgy Kecskeméten!
Ilyet még nem éltem.
Hali nekem jó tapasztalataim voltak vele egy jó fél évvel ezelőttig addig a francia isteni volt engedett szinte mindent a végén csodás szájába is engedte de azután valami történt vele és megváltozott nem olyan átéléssel csinálja már mint régen
Nem rossz értelemben írtam. Csak a mérete és elhelyezése alapján. Amúgy meg rendben volt. Tiszta és rendezett.
Én is ajánlom!!!
Te a pasija vagy? 🤪
Sziasztok! Amira 33ról tapasztalata vagy véleménye van valakinek?
Alexandra 22
Nem olvastam utána amikor mentem, csak a telón rákerestem az elérhető fiatal csajokra.
A belvároshoz közel, egy régi társasházban rendel.
A minden egyben szoba régen kb a kerékpár tároló lehetett. Kb 4x4 méter, ebből lerekesztve egy fürdőszoba, és a konyharész oda bigyesztve.
A csaj egy magas sarkúban fogadott leeresztett hajjal. Egész mutatós. Cicik tenyérbe illenek, a melltartó levétele után is tartanak.
Kis időbe telt mire oldódott, de tudtunk beszélgetni kicsit és hozzákezdeni.
A csaj missziben szereti, de nincs ellenére ha mást kérünk. A második menetre rápróbáltunk de az én hibámból nem ment, elég későn értem oda.
Kedves és aranyos volt. Kicsit tükör személyiségnek érzem. Ha kedves vagy és foglalkozol vele akkor ő is azt adja, ha flegma, és egy darab húsnak nézed akkor az is lesz.
+1 pozitívum: Amikor az időt kérdeztem hogy hogy állunk a nem sürgetett.
AJóARoszÉsÉn
Sziasztok! Hanna 25-ről van valakinek tapasztalata?
Csak most bukkantam rá 1 éve feltöltött anyagra: "Hungarian Amateur Sex Orgy from Debrecen"
Szóval, ha valaki tudja, hogy lehet ilyenre jelentkezni, örülnék, ha szólna.
Én benne lennék 😇
Sziasztok. Emlékeztek még Dóra Gyógymasszőrre? Utána pedig Dóra Erotikus Massázs lett belőle. Egy ideje nincs fent de az lenne a kérdésem, hogy volt valaki nála? Miket vállalt maximum? Privátba is jöhet a válasz köszönöm szépen!
Igen! Messze kerülendő
Szia. Végre valaki írt már róla! Köszönöm szépen én is az infót! Tervbe volt nekem is,hogy elmegyek hozzá. De így kihagyom.
Angel nem ajánlott kategória! Bármennyire is jól néz ki!
A képek nem igazán közelítik meg amit személyesen fogsz kapon, és nem pozitív értelemben... Belvárosi lakás, francia okés, szex átlag, arc nekem nem jött be, nem mai lány. Részemről 1x alkalom volt.