No meg a jóöreg Anettről se feledkezzünk meg...Meg Barby28 v 29röl se., Vagy éppen Lindárol,de az már régi story...
No meg a jóöreg Anettről se feledkezzünk meg...Meg Barby28 v 29röl se., Vagy éppen Lindárol,de az már régi story...
Ha megyek vigyek szobamérleget? :)
Brianna19,-ről valakinek tapasztalat?
Nándi · Őstag · Szép is az mikor egy hirdető meglátogatja a másikat!
Bizt örömmel várnak egy kávéra! :D
gumibogyó · Újonc · Kit keresel onnan.
A csajok külön utakon járnak Ramika melozik.
Anna civil utakon jár. Betty abbahagyta.
Legközelebb ÉN megyek.
Erre én is kíváncsi vagyok
És hogy kik , jöhet privátba is
Köszönöm
Min kacag a kedves hölgy .? :)
Sziasztok. Korzó mögött dolgoznak meg a lányok?
Köszi
TE miért akarsz minden lányt lehuzni ??TÉGED MINDEN LÁNY LEAKAR HUZNI ?? Szégyen amit művelsz irogatsz negativ comenteket MIÉRT JÁRSZ ILYEN LÁNYOKHOZ? Nem lehet hogy benned van a hiba hogy AGRESSZIV vagy És igaz amit a lányok mondanak rólad sőt nagyon sok lány nemis fogad.? Nem kéne elgondolkodni azon hogy csak neked vannak ilyen tapasztalataid valahogy másképp vagy egyáltalán nem kellene járnod ilyen helyekre!
Üdv mindenkinek. Pamela 31 esetleg infó? Jöhet régebbről is. Allitolag ő már dolgozott, és most újra elérhető.
Üdv Uraim!
Érdeklődnék, hogy a hölgy nálatok praktizál-e?
Esetleg valakinek pozitív-negatív tapasztalata? :)
Klau22: rettentő jófej, kezdeményező, tök ügyes, érződik, hogy tudja mit csinál!
Nem unott, kedvtelen. Nekem a francia nagyon bejött, pedig nálam az ritka.
Amitől az állam leesett az az atlétikus alkata! Én izgatónak találtam.
Ritkán járok lányokhoz, nála is több hónappal ezelőtt voltam.
Merem ajánlani, annyit megjegyezve hogy hogy nem véletlen a melltartó, de különben a hölgy 10/10, az akkori lakással voltak gondok de szerintem ezt már megoldotta. :)
Úgy tudom nem fogad új vendégeket.
Kérdésedre válaszolva:
Kedves, érzéki csaj. Olyan akit pont elhívnék randira. :)
Szerintem egy kincs, de nem szeretném ragozni...
10/10
u.i.: borzalmas parkolás
Ismét hoztam egy két értékelést
Alexa (24) jelenleg nem hirdet de baromi jó képei szoktak kint lenni ami sajnos vagy nem sajnos részben fedik a valóságot ( szerintem kamu kepek ) de ez mellet nem roszs csaj tény és való hogy a képekhez képest 20 kg + kicsit mogorva meg. Beszélgetni annyira nem szeret de amúgy egy pózban meg lehet kettyinteni :)
Zsaklin , pár hónapja találkoztam vele hát röviden tömören gyorsan le akarja tudni a dolgokat a rózsát felveszi azt zsa ( nem ajánlott kategória ) :)
Sheron (nem a milf) ugyan ez nagyabbol mint a felette lévő lány , a pénzt beszedi aztán hajrá majd pik Pak lelép :) remélem tudtam segiteni
És tényleg! :)
Ti-biker! Igazad is van!! Mert az a 70 kg 67 kg🤣🤣🤣
Szirgyu · Újonc · Ivett (25)-ről valakinek van tapasztalata?? Előre is köszönöm a válaszokat.
Inez 27 es Petra 29 nem ugyanaz a holgy veletlen? Kepek alapjan nekem ugy tunik.
Az a 70 kilo nem santit egy kicsit?:)