No csak no csak az Ircsi 30 újra rendel! Járt már nála valaki? Infója esetleg valakinek?
No csak no csak az Ircsi 30 újra rendel! Járt már nála valaki? Infója esetleg valakinek?
Krisz-mösz · Újonc · Sziasztok. A Lauránál járt már valaki Szabolcsban? Kis hirdető. Vélemények?
Sziasztok!
Sok szeretettel várom kedves, leendő vendégeimet, Debrecen belvárosában, igényes, diszkrét környezetben, akár barátnőmmel együtt is. ;) Hétfő 10 órától várom ápolt, intelligens úriemberek hívását, délután 16-ig, hétfőtől-péntekig!
Korlátozott ideig leszek elérhető a városban!
Puszi: Barbi
Úgy érzem itt keresztelő lesz ..........
A Dia néven hirdető lányról van infótok?
Hajduszoboszlon Huanita neven futo csaj nagyon messzirol kerulendo!!! Teloba felsorolja hogy szinte minden benne van a rozsak szálába. De ez csak be eteto duma. Hogy elmenj hozza. Leteszed a rozsakat es szinte maris mehetsz ahonnan jottel. Hatalmas ..... vigyazzatok vele.
Igaza van palinak. Huanita messzirol sőt. Nagyon messzirol kerulendo Hajduszoboszlon. A listajan minden fel van sorolva hogy szinte mindent valal. Teloba is elmondja hohy minden benne van. Aha. Sehol semmi. Csak be eteto duma hogy menj el. Tedd le a rozsakat. Aztan szinte mehetsz is amerrol jottel.hatalmas ivben kerulendo!!!!
Na, akkor írjuk is már le, hogy most Lena 30 lett az új név!
srácok valami információ a lányról? Kerestem de nem találtam semmit.Jöhet privátba is. Köszi.
Tamara 34
Üde színfolt a városban, kellemes társaság és ajánlott kategória.
Sziasztok!
Wandával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
:D :D adom!
Üdv!Alexa 24 kamu csaj a képeken nem ő van ,nem ajánlom senkinek az ágyon fekszik mint egy fa darab!
Irhatna valaki valamit ha tud róla:)
Már meg is volt a keresztelő!
Nem kell óvszer, csak egy kis folpack. Mondjuk akinél nincs natúr francia, részemről felejtős.
Detto, siessünk,siessünk mert jön a következö. Kérdem minek hivod ide? Majd vár akkor..... Na ilyen...
Merci ha látod,,,,pusziiii
Ha nem látod,akkor is, pusziii
Bájosnak bájos, de nem egyáltalán nem lágy, sőt jó kemény ahol köll. 2x voltam, jófej, kedves, nem nyafog, fotók hitelesek abszolut.
Sziasztok! Merci 25-ről van valakinek infója? Nagyon bájos lágy a képek alapján. Köszönöm aki ír! Jöhet privátban is! Merci ha látod, :puszii!