A kedves Hölgyeknek boldog Nőnapot kívánok!💐💝🌷🌼🌻🌺🌹🌸💗😊
A kedves Hölgyeknek boldog Nőnapot kívánok!💐💝🌷🌼🌻🌺🌹🌸💗😊
Srácok, köszönöm hogy vettétek a fáradtságot és hozzászóltatok.
Egyetértek azzal amit írtok.
Nekem is volt bőven negatív tapasztalatom és igen ritkán pozitív.
De hogy is mondják? A puding próbája az evés!
Én ezért a lányért "oda voltam" és "oda vagyok" mert szerintem nemcsak hogy bomba jól néz ki, de olyan a hozzáállása is!
Máskülönben kinek a pap, kinek a papné!
Sok gyönyört Nektek, mert rövid az élet!!
Sziasztok!
Sheron (20) - ról van már valakinek tapasztalata? Látom elutasított véleményei vannak, valamint egy másik városban eléggé leszólták, de hátha azóta javult a szolgáltatás.
Sajnálom, ha te csak ilyen helyet tudsz!!
Időpontot egyeztettem vele előző nap mikor ott volta hívtam nehezen felvette mondta hogy 5 10 percet késni fog.több lett belölle így nem vártam meg .nekem is be kell osztani az időmet.
Sokunk nagy örömére visszatért Hella,
hogy így, a Nemzetközi Nőnapon legyőzze az elharapódzó
guminő áradatot!
Szeretettel köszöntünk, de a telefonszám nem működik!!!
Nándi · Őstag · Boldog Nőnapot hölgyeim!
Kedves VL SZ!
Pár napja nem jelennek meg nálam képek az oldalon, volna esetleg infójuk erről?
Köszi
Csatlakozom, volt már részem ilyen "ügyes és profi módszerben" más hirdetőnél, aki utána Debrecenben töltött hosszabb időt. Nehéz mit kezdeni az ilyen szituval, de aztán ő se nagyon tudott mit kezdeni, mikor kellemetlenre vettem a figurát.
2 lehetőség van!
Vagy tényleg annyira jó volt és hatalmas örömöt okozott, hogy regisztráltál az ennek megosztásáért avagy igen ez csak reklám. Félre értés ne essék nem leszólni akarom! Sőt arcra testre bejön viszont a 18-25 közti fiatal pillangók többsége ügyes és profi lehúzós módszert használnak :D
Húzza az időt beszélgetni akar csak fintorog miután vissza érsz a fürcsiből már változnak a feltételek hirtelen már minden extra :D fél időnél hirtelen dolga akad vagy ki kell mennie valamiért stb stb és ugyebár egy olyan szituáció mikor már ott vagy az ágyon és várod azt amiért mentél a zsetont sem látod többet és ezt eljátszák na az hatalmas égés! Se zseton se kufirc semmi meg még mérges is vagy mert át vágták az agyad... telefonban oltári kedvesek meg ígérnek mindent....
Nagyon nehéz ezt kiszúrni! Ismétlem magam nem a leányzót szeretném minősíteni!
De nem mai hirdető! Ha komolyan olyan csodás lenne már Debrecenben vagy Nyíregyházán meg írták volna! Kérem javítson ki valaki aki már volt nála és tényleg felejthetetlen élményt nyújt!
Van itt a városban olyan fiatal lány nevén nem nevezem aki valóban minőségi és nem egy pozitív értékeléssel rendelkezik.
Miért érdemel a hozzászólásom 4x negatívot?
Voltatok nála?
Szerintetek üres reklám amit írtam, vagyis hazudok?
nem csoda hogy távozott, közeleg ugyan a nőnap :)
Viki 24 sajnos eltünt,hiányolom én is remélem még viszatér🌹🌹🌹
😂😂😂
Mivel Mira(31) nagyon elfoglalt volt ma du én meg már rápörögtem a témára, így muszáj volt menni valakihez, így esett a választás Natali(20)-ra ismét, aki megint bizonyította, hogy legalább olyan jól franciázik.
És ahogy rádnéz közben azt egyszer legalább látni kell :D
Nándi · Őstag · De jó most azoknak akik kedvelik a bány..meket, bőséges most a választék belőlük a városban!
Hamar feladta nálunk, két nap után már nincs hirdetése.
Uraim!
Ha valami egészen "fínomat" szeretnétek, próbáljátok ki Zejnepet!!
Nekem felejthetetlen élményt nyújtott!
Igen, függetlenek és ők döntenek. Az ajándékot meg a télapó hozza. Majd felnősz te is egyszer ;-)
Airgeneral · Újonc · Lana 29. A lány 1. osztályú, bájos, nagyon jól masszíroz.
Sokszor megyek még.