Konkrétan két hozzászólással alattad írtak róla. Én nem akarok megbántani senkit, de ehhez még a keresőt se kell használni.
Amúgy Flóráról röviden: Ne.
Konkrétan két hozzászólással alattad írtak róla. Én nem akarok megbántani senkit, de ehhez még a keresőt se kell használni.
Amúgy Flóráról röviden: Ne.
juliusz78 · Újonc · Igen! Pár éve eltűnt,de most újra itt van. És sajna nem működik a telefonszam pedig mar röppent is hozzá😁
SZIASZTOK MA ELÉRHETŐ VAGYOK DEBRECENBE. VÁRLAK MEGÍGÉREM HOGY NEM FOGSZ CSALÓDNI.
Flóra 22 vélemény ?
Jogos! de én csak el mentem hozzá szebb mint a képeken.
Amit meg beszéltünk az úgy is volt, a franciája nagyon jó, pózok váltogatásáért sem nyavajog.Összeségében jól éreztem magam.
Sziasztok ! Eddig nem nagyon írtam véleményeket senkiről de hátha tudok valakinek ezzel segíteni .
Flóra ( volt már jó pár néven hirdetve amikor én voltam. Nala nem ez volt a neve ) Fórum kornyeken szokott lenni egy kis pici csaj alakra nem rossz de nem a legizgalmasabb partner az tény és. Valo előnyei hogy nagyon formás cickoja van . Nyafogni nem nyafog de fapofaval letolja az egészet .
Kimberly : kb 2 hónapja voltam nála egy nagyon jó fej csaj ez mellet nagyon szép is , a rózsa Szalai nem kevesek de megbeszéltük hogy miért , ajánlott kategória.
Izabella : ilyen 2 hetente szokott debrecenbe jönni aki szereti a kicsit masszívabb szét tetovált nőket annak ajánlott ez mellet. Nem is nyafog. Beszélgetni is jól el lehet vele :) rózsák átlagosak ajánlott kategória :)
Igen, azóta már kaptam infót, nem ajánlott..
Sopronban negatívat hallottam róla, de személyes tapasztalatom nincs
minerva · Újonc · ez engem is érdekelne
Nadin 19
A fiatalokra jellemző, megbeszéljük az időpontot, majd a kapuban hívom, ahol az a válasz, hogy várjak 20 percet. Természetesen nem vártam, mivel órákkal előre lebeszéltük, és megerősítő smst is küldtem. Viszont az is igaz, hogy felvette a telefont, és nem hagyta, hogy csak csörgessem, ez a része korrekt volt.
Ezért, ha még marad, valamikor újra egyeztetek vele, aztán meglátjuk.
Köszönöm szépen ! 😘
Igazán kedves gesztus a Részedről!
Sziasztok!
A Csapó utca környékén kik rendelnek mostanában?
péró · Lelkes újonc · Sziasztok! Mirelláról van valakinek tapasztalata? Köszönöm.
ghost1 · Újonc · Boldog nőnapot kívánok, minden kedves hölgynek! :)
péró · Lelkes újonc · Sheron engem is érdekelne.Tapasztalatok? Köszönöm.
Kedves burgi!
A szerverünket és a weboldalunkhoz tartozó SSL kulcsok szabályait folyamatosan a biztonsági elvárásoknak megfelelően állítjuk, hogy az oldalunk hirdetői és látogatói még nagyobb biztonságban legyenek.
Így a már nem támogatott operációs rendszerek (pl. XP, Vista, régebbi linux verziók...) és régebbi böngészők esetében valóban előfordulhatnak problémák az oldalunk megjelenésekor és képek betöltődésekor. Ezeket az operációs rendszereket és böngészőket már több éve Microsoft és a Google sem fejlesztik/támogatják, ezért sem tudják alkalmazni a szükséges biztonsági szabályokat. Ilyen jellegű problémákat régebbi böngészővel nem csak a mi oldalunkon tapasztalhat, pl. 444.hu, telex.hu... oldalak esetében is.
Érdemes olyan operációs rendszert, vagy böngészőt használni aminek még van támogatása a gyártó részről, azokkal problémamentesen elérhető továbbra is az oldalunk.
Megértését megköszönve
Sziasztok!
Nálatok volt Sheron (20), aki most Győrben aktív. Tudnátok róla infókat mondani, érdemes-e meglátogatni?
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani olyan hölgyet aki vállal Faust tot?
Kedves Kolléga!
Lefelé mutatni a hüvelykújjaddal egyszerűbb mint néhány sort írni!!
Brávó!
A kedves Hölgyeknek boldog Nőnapot kívánok!💐💝🌷🌼🌻🌺🌹🌸💗😊