Sziasztok Pápán vagyok elérhető ! puszi Lilla 😘
Sziasztok Pápán vagyok elérhető ! puszi Lilla 😘
Szerintem is siralmas a felhozatal, és úgy tűnik egyre kisebb lesz a választék. Győr 84 hirdető, Sopron 26. Mintha Győr 3-aszor akkora lenne, pedig ha a népességet nézzük, nem sok különbség van már. Az osztrák téma szerintem se lehet indok, mert egyszerűen nem fogadja azt, akit nem akar, és kész. Számomra is érthetetlen, hiszen azt gondolná az ember, hogy itt van fizetőképes kereslet, rengetegen dolgoznak Ausztriában. Gyakorlatilag az ország keleti felében lévő városokban is nagyobb a választék, mint itt. Azt is gondolhatná az ember, hogy valami alvilági dolog van a háttérben, mintha valakik nem engednék ide a normális lányokat.
Helló!
Ez igaz,több évet voltam kint,az osztrákok igénytelenek,illetve,a román,bolgár és egyéb lányok,mindent bevállalnak nekik,ehhez vannak szokva...
De viszont az itteni lányok válogathatnak,sokszor kiírják hogy kiket nem fogadnak,tehát jöhetnének,de nem jönnek,ide nem...A búvóhelyek legtöbbje igen siralmas,de láttam már egész jót is..Szóval szerintem azért az akarás nem működik,Sopron nem és kész...
Valóban hiányoznak a " nehéz bombázók" Sopronból és ez szomorú,mert ahogy írtam,a csokor nagysága másodlagos,ha fullost kapsz érte,mint kinézetre,mint szolgáltatásban..
De van még egy szomorú dolog,ha idetéved egy klassz csajszi,akkor olyan regényt ír hogy mihez tartsd magad, (ne dohányozz előtte fél órával, ne légy szőrös,stb.sírok a röhögéstől) teljesen el vannak szédülve.Persze,az ember ápoltan megy,normálisan,tisztességesen viselkedik,de ők tőlünk kérnek ' extrákat'...
Azért mégiscsak ők a szolgáltatók,mi pedig a vendégek,nem kéne összecserélni a szerepeket...
Szamomra is nagyon szomorú r a felhozatal ebben a városban. Valahogy itt túlnyomó többségben a 30+ de inkább a 40+os nők jönnek/vannak. Pedig szerintem a férfiak nagy százaléka inkább a fiatal lányokat preferálja. Szemely szerint a vékony fiatal lanyokért vagyok oda és jelenleg nincs sok választék ellenben mas városokkal. Én olyan lányokat keresek akikkel amugy sosem tudnék lefeküdni. Pl bomba test, szilikon mell, kis vékony testalkat, pici popsi. Nem értem, mert már sopron is 120.000es város kb. Itt a határ, mindenki ausztriába dolgozik és sok a pénz, raadásul az osztrákok is átjárnak vadászni. Szóval mi lehet a gond?
Sziasztok! Vigyázzatok Rebeka(20)-al. Csak webcam van nála elvileg, elutaltam a pénzt, majd jött azzal, hogy jajj rossz nevet adott meg, 2 betű nem stimmelt, hogy biztos ezért nem ment el a pénz, utaljak újra.
Elvileg van egy barátnője is, rá is érdemes lehet ezek után figyelni. OTP-s számlaszámot adott meg, amire én el is utaltam a pénzt és át is ment neki.
És mikor jössz legközelebb?? :)
Helló srácok. Angi 29 ről van valakinek infója. Megköszönnêm!
Ma voltam Miánál.Már a hangja is levett a lábáról.Gyönyörű a csaj.És nagyon kedves.Minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Ajánlott kategória.
Hasonlóképp <3
CoCo, semmin ne változtass,,,,
Evelyn masszazsarol valaki valamit?
Dinanal kb 15 eve voltam de mar akkor sem volt egy szepseg...
Es azota sem fordult meg a fejemben hogy visszamennek...
Vannak itt sokkal szebb lanyok is az idosebb kategoriaban...
Mia (43) milfről mik a tapasztalatok? Aki járt már nála, kérem ossza meg!
Van! Kerüld el!De ha van kidobni való pénzed próbáld meg!
Téged úgy, szeretünk ahogy vagy!
Nem is miattad irtam!
Hát igen ez itt a kérdés?Azt jelenítenek meg amit akarnak!Én már több alkalommal is írtam negatív valós véleményt bár pozitívat írhattam volna és lesöpörték az asztalról!Pedig pont azért van a fórum,hogy egymást tájékoztassuk és senki ne fusson bele olyan lányba aki nem azt vagy csak keveset nyújt abból amit a hirdetésében feltűntet!
Sziasztok. Bocsi hogy mindíg csak kérdezek,de elég új vagyok 😊 Ha lesz tapasztalatom ígérem megosztom veletek. Amandárol valaki tud esetleg mondani pár szót? Köszönöm
Mia jó fej persze ha tiszteségesen bánsz Vele
Én ezért nem fizetek soha előre. Akinek nem tetszik attól eljövök. Ennyi.