Lana 29. A lány 1. osztályú, bájos, nagyon jól masszíroz.
Sokszor megyek még.
Airgeneral · Újonc · Lana 29. A lány 1. osztályú, bájos, nagyon jól masszíroz.
Sokszor megyek még.
Köszönöm barátom! Megmondom őszintén nem akartam már a témában írni,de mindenki láthatja,hogy a szóban forgó hölgynek két hirdetése van!
2 hírdetése van. Masszőz és szexpartner kategóriában is. Janmo beszámolója helytálló egyébként. Én is megvoltam elégedve Adéllal.
Vivien 22-ről valakinek tapasztalat?
Jó reggelt!
Nem szokásom olyan lányokról írni akinél nem voltam, meg info kéregetés,de...
Lettiről aki már Vanessza lett most éppen pink hajjal azért szívesen olvasnék, de gondolom a helyszín a Nagyálló környéke, oda én sem megyek...
De amiért beléptem: Jázmin (25?), ebben a pillantban nincs fenn a hirdetése, de egy gülüszemű svéd úriemberrel párosban is szokott hirdetni.
Szólóban felhívtam érdeklődve a dolgok menetéről mert volt róla pozitív beszámoló. Még jó hogy kicsit távolabb tartottam a telefont, így el tudtam hajolni, a kapanyél rendesen kiesett a telefon végén:)
Csalódni kell, csalódni muszáj,
Az élethez ez csak úgy jár... :)
Senkiben ne bízz, senkinek ne higgy,
Szép szavak hazugok, üresek mind...
Álarcos emberek átvágnak, leráznak,
Rothadó lelkükből csak a dögszag árad...
Nincsen barátság és nincsen szerelem,
Nincs más, csak üresség, az van a lelkemben...
Halálos üresség, kínzó és fájó,
Sok rossz dolog mögöttem, és pár megalázó...
A régmúlt már oly távol, mikor még hittem
Az igaz barátságban és a szerelemben...
Én szerettem élni... sok mindent megéltem...
Imádtam a szépet, és senkitől sem féltem...
Nevettem mindenen, élveztem az életet,
De beborult az ég, és elmúlt minden élvezet...
Túl vagyok már mindenen,
Túl Sátánon, Istenen...
Túl életen, halálon...
A jó létet már nem várom...
A halál a barátom... :)
Hali!
Adél jól szolgáltató! Keresi az ügyfél kegyeit, jól szopik és jól dugható is! Beszélgetni is jókat lehet vele! Ha meg szereted a láberotikát akkor meg nyert ügyed van!
Most hogy jön ide a chat?
Egyértelmű, de a külső sem elhanyagolandó dolog, ugyan úgy mint a belső érték és minden más amit nyújt.
Puding próbája az evés :)
Sziasztok. Az újfehértói Millácskánál járt már valaki?Érdemes meglátogatni? Köszi
Alexan · Újonc · Csekély menü kínálattal,nem szimpatikus.Ha arra vágysz,hogy nézd a kirakatot,akkor biztos jó választás.Persze,nulla infóval én se mennék hozzá.
Ők döntenek, ha nem keres megy tovább.
Holnap estétől elérhető vagyok!😘
Csáó, Sziasztok
Van valami info Amyről ? Jöhet priviben. Sajnos nem találtam semmit róla
Üdv mindenkinek!
Nevem alapján azt sejteni lehet, hogy új vagyok a fórumon. Azért szántam el magam erre a lépésre, mert elsősorban két hölgyről szeretnék információt kapni. Nem az érdekel, hogy milyen velük, mert megtapasztaltam őket, csak nagyon eltűntek és nem tudom miért. Abbahagyták vagy a vírus miatt jegelik a munkát? Szóval akikről szó lenne, az egyik Viki 24 (tavaly ilyenkor ilyen névvel és életkorral szerepelt). Híd és Vén Szatyor írt is róla beszámolót. A másik Gia 37 (2017-be szerepelt ilyen névvel és életkorral). A Vécseyre jártam hozzá. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm ez ügyben.
Valamint, szívesen írnék beszámolókat, de korábban akárhányszor próbálkoztam, sose lett publikussá téve.
Hanna25 ről tud valaki infót adni ? Érdemes hozzá le utazni ?
Alexan · Újonc · Szia.Csak ajánlani tudom!Tegnap voltam nála.Víztorony str környékén,kis lakásban fogad.Ne vár nagy luxust,de a célnak megfelelő.Hölgy aranyos,kedves,odaadó.Natur extra de ne hagyd ki!Remélem segítettem a választásban!
Legforgalmasabb és legveszélyesebb tér. Az egyik lepukkant kocsmában vár. Az ajánlat viszont nagyon jó.
Sziasztok! Anikó 34-ről kérnék infókat jöhet privátban is! Köszönöm
Nándi · Őstag · Vaknak minek a szemüveg!!? A cheten megkaptad a választ!! :D