Ez mind szép és jó de igy semmit nem ér haneveket nem írsz hozzá.
Ez mind szép és jó de igy semmit nem ér haneveket nem írsz hozzá.
Sziasztok! A stadion környékén tudtok lányokat?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Linda 27-ről valakinek van tapasztalata? Előre is köszi a válaszokat.
Én is szeretném megtapasztalni, de érdekelne, hogy van-e happy finish! Simán csak a masszázs nem vonz.
A Murarátkán hirdető Hannánál volt már valaki?
Szia honapok óta érdeklöc nem lenne egyszerűbb ha személyesen megtapasztalnád.
Sziasztok! Lara (41).. Egy igazi ritkaság a csajok között! Kedves, aranyos, nem nyafog, vér profi 😊 bárkinek tudom ajánlani, nem csalódsz nála!
Hali! Anikó egy rendkívül csodalatos ,érzéki nő,maximalis hozzáértéssel teszi a dolgát. Biztos hogy maximális élményt nyújt
Szia!Kedves,aranyos,szexi,részemről ajánlott!
Sziasztok. Mira 26-rol valakinek valami info?
Köszi, de ő nem az akire én gondoltam.
Sziasztok, popó szexre tudtok valakit ajánlani, aki szereti is, privatban is jöhet az info
Hát ók tudják, de ha nem terveznek hosszű távra akkor jól csinálják.
Sziasztok!
Anikó 34-ről vélemény?
köszi
Sziasztok ! Tudna nekem valaki abban segiteni , hogy nemetorszagba hol talalhatnek magyar holgyeket ? Esetleg Kölnben?
Amy.
Délután hívtam, de kihagyom.
Hello!
Sziszi és Messi nem ugyan az, többször voltam náluk,
Ők remek választás,
Tifaninál még nem voltam.
Köszi az infót. Majd még meglátom. Nem csípem az ilyen átverős csajokat még ha jó is a szolgáltatása. Hirdessen azzal amije van aztán mi eldöntjük, hogy az kell vagy nem. Én személy szerint már többször megfordultam az ajtóból mert nem az várt akire számítottam. Ha én viszem a virágszálakat akkor ne engem akarjanak meg sz patni!
Szia Hajó, hanemjó!
Ez a VIOLA18 bizony egy nagyon csibész kis teremtés, mert azonos Lejla26-tal. Úgy tűnik nem mi vadászunk rá, hanem Ő vadászik ránk. Én már egyszer megfürödtem vele, és akkor is más nevében hirdetett, most megismétlődött minden újból ugyanott a vasútállomás mellett. Szóval egy csalafinta, milfet képzelj el aki 35-40 éves, alacsony kerek seggű, fekete szemű, hazudós kicsit, de mindene helyén van.
Ez a hölgy kiszolgál és kielégít mesteri fokon, így még azt is megbocsájtod neki, hogy nem úgy néz ki nem annyi éves és nem olyan magas mint ahogyan hirdet. Viszont türelmes, ápolt, normális és akkor nem számít, hogy puhábbak a cicik mint 18 éves korában voltak. Mindenesetre most is belevitt volna 3-as négyes játékba, mert ez a hely olyan mint csodaország, csak merj kívánni valamit és megkapod. Szóval ha nem is VIOLA de azért VOÁLÁ. Béla
Sziasztok Mindenki!
Az apróhirdetésben található vékony 50-es Katáról van valakinek infója? Van egyáltalán, akinek felveszi a telefont? Köszönöm a segítséget. Üdv.