Úgy tudom nem fogad új vendégeket.
Kérdésedre válaszolva:
Kedves, érzéki csaj. Olyan akit pont elhívnék randira. :)
Szerintem egy kincs, de nem szeretném ragozni...
10/10
u.i.: borzalmas parkolás
Úgy tudom nem fogad új vendégeket.
Kérdésedre válaszolva:
Kedves, érzéki csaj. Olyan akit pont elhívnék randira. :)
Szerintem egy kincs, de nem szeretném ragozni...
10/10
u.i.: borzalmas parkolás
Ismét hoztam egy két értékelést
Alexa (24) jelenleg nem hirdet de baromi jó képei szoktak kint lenni ami sajnos vagy nem sajnos részben fedik a valóságot ( szerintem kamu kepek ) de ez mellet nem roszs csaj tény és való hogy a képekhez képest 20 kg + kicsit mogorva meg. Beszélgetni annyira nem szeret de amúgy egy pózban meg lehet kettyinteni :)
Zsaklin , pár hónapja találkoztam vele hát röviden tömören gyorsan le akarja tudni a dolgokat a rózsát felveszi azt zsa ( nem ajánlott kategória ) :)
Sheron (nem a milf) ugyan ez nagyabbol mint a felette lévő lány , a pénzt beszedi aztán hajrá majd pik Pak lelép :) remélem tudtam segiteni
És tényleg! :)
Ti-biker! Igazad is van!! Mert az a 70 kg 67 kg🤣🤣🤣
Szirgyu · Újonc · Ivett (25)-ről valakinek van tapasztalata?? Előre is köszönöm a válaszokat.
Inez 27 es Petra 29 nem ugyanaz a holgy veletlen? Kepek alapjan nekem ugy tunik.
Az a 70 kilo nem santit egy kicsit?:)
Sziasztok!
Dana (22) -nál járt már valaki? 🤔
Sziasztok tudtok olyan lányt a városban aki vállal több férfit is?
Virginiát ajánlom.
Gabo30 · Kvázi-tag · Üdv ..Vanda 21 infó ?
Sziasztok.
Nem szoktam kommentelni gyakran, de ezt meg kell osztanom mindenkivel. Valamelyik nap elmentem Andika (43)-hoz. Nos én nem tudom, hogy azok, akik pozitív hozzászólásokat írtak róla mit szívtak, de nekem életem egyik legrosszabb élményében volt részem. A képek egyáltalán nem fedik a valóságot, +10 kg-al lehet számolni nyugodtan, ráncoska is, ami mondjuk még elmegy, de nem ártana, ha ez látszódna a képeken. Nem volt egy cserfes egyáltalán, elmentem, letudtuk a dolgot, eljöttem, közben két szót nem váltottunk. Ami pedig a dolog "technikai" részét illeti. Hát a franciája talán az egyik legrosszabb volt, amit valaha kaptam, konkrétan fájdalmaim voltak közben. Egyetlen pozitívum, hogy hatalmas, eredeti mellei vannak, semmi más. Gondoltam ezt leírom.
Mézi! Full!
Sziasztok!
Tud valaki olyan hölgyet akinek van intim piercing ,vagy esetleg szép természetes/ ápolt fazon? 🙂
Sziasztok:) egy kis segítséget kérnék... Új vagyok ezen az oldalon és ez lenne az első ilyen élményem és egy korrekt hirdető szeretnék választani :) ha megosztanatok a tapasztalatokat kihez érdemes menni és ki kerülendő kategória azt megkoszonom :) további szép napot
apróban Barby33-ról valaki?
Szandra (26), Petra (29)?
Náluk járt már valaki?
Nálam élből ugrik az ilyen. Nem arról van szó, hogy ki kell nyalni a fenekét a telefonálónak, de azért sokat elárul. Persze ezt egy nem megfelelő hozzáállás is kiválthatja a telefonáló részéről a lányban. Evvel nem azt akarom mondani, hogy te ilyen voltál pepe...
Ki az?