Én voltam nemrég. Jól éreztem magam.
Én voltam nemrég. Jól éreztem magam.
Ott van.
Imádni való, kedves hölgy nekem ez a véleményem
Sajnos nem látom hírdetni.
Most a Maya 40 ről szeretnék valami infót nemszeretnék újra bafürödni
Irigyellek titeket :D
Sajna nemrég, amikor Győrben volt, én nem voltam nemhogy a városban, de az országban sem, de bízom benne augusztusban jönni fog újra. Vagy legyen akár Mosonmagyaróvár, Sopron.
5 éve voltam nála de a mai napig tartom, hogy ő a No. 1. minden téren nézve. Külső, hozzállás.
Remélem hosszabb távon kimozdul és nem csak Zalaegerszegen meg Szombathelyen kapnak a jóból
Dezsávű érzésem támadt :D az első része nagyon nagyon ismerős! Van egy aprócska sejtésem ki volt ez a színésznő :D gondolom olvastad a pár nappal ezelőtt irtakat itt fórumon :D nem írom én sem ki a nevét úgy is sejti már mindenki xD még a végén megint úgy jön le az egész hogy csak lejárató kampány az egész :D
Sajnálom haver.. Nagyon nehéz manapság ez a randi választás.. Fanny23 nál is sikerült el ásnom magam péntek csúcs forgalom előre jelzem hogy 15 percet kések mondja oké mire pont 15 perc késésel címre érek már le tiltott :D aztán lehet álmaim nője lett volna, de ez már soha nem derül ki pedig dicsérik és igen.. Onnantól, hogy ugrik az első találka már nehéz vagy inkább szerencse kell :D
(írtam priviben)
Sziasztok. Úgy érzem ezt meg kell osztanom veletek. Tegnapi negatív tapasztalat. Név nélkül írom,nem akarok itt senkivel háborút,akit érdekel ki,kik voltak privibe szívesen megírom. Szóval. Felhívtam a hölgyet hogy mennék. Mondta rendben.Oda is érek,behív.Közli velem hogy ő most nem szexel,mert fáj a hasa.....pff Gondoltam magamban szuper,ezért jöttem X km t. Behívják a barátnőjét,h hármasban csináljuk dupla annyiért.Barátnő aktus,ő franciázik.Mondom ez így nem jó. Akkor egye fene legyen csak a barátnő.Erre ő: Azt nem lehet,mer hozzá mentem.Akkor ez így nem lesz jó mondtam.Erre ajtót nyitott,és elköszönt."Szuper"Akkor keressünk mást gondoltam.Meg is találtam, fogadott is.Adatlapján feltüntetve szereti vállalja:Csók Kamerázás.Mikor már bent voltam derült ki h szinte semmit nem vállal aktuson kívül.Gondoltam már mindegy,megcsinálom akkor is,2 órája bojongok,nem keresgélnek tovább.Vigyázzatok,jól egyeztessetek elötte ne h ti is így járjatok.
Én is kiváncsi lennék!
Felkerestem bár ne tettem volna. Messze kerülendő. priviben többet is ha valaki kér
Nyíregyen van egy Maya 40 körüli
Van egy hirdetés a szállás / búvóhely kategóriában.
Kedves pécsi makktársak.
Niki2021-el mi történt, hallottátok?
Bélatot elvette feleségül és nászúton vannak.
Ezt hallottam. Igaz lehet?
Sziasztok!
Alice-ról tudtok valamit? Régóta nem érem el. Remélem csak szabin van, és nincs vele semmi baj...
Nem hiszem ,hogy egy szolgaltató megitélese a szemöldökén múlna.... attol még lehet normalis szolgaltató..pl..nem minden vendég kigyurt és nem minden vendég jóképpü,de attol még lehet normális vendég.... amugy meg tenyleg nem csunya csaj képeken az Anett 19 ,mondom ezt ugy ,hogy nem.jártam még nálla de az is lehet, hogy letesztelen a napokba...😉
Szép arcúúú???? Hát nosza rajta ugorj neki, ha tetszik a kisasszony maszkulin szépsége. 😆 Az szurok szemöldök... Pfff....
Sziasztok. Sziszi 35 fől valakinek tapasztalat? Köszönöm
Sziasztok!
Mayáról nem tud valaki valamit? Pár hete eltűnt, telefonszámát nem ő veszi fel.
Köszi előre is!
Sziasztok !
Panziót keresek, ahova nyugodtan lehet menni.
Kérlek írjatok címeket !
Köszönöm
Hidd el, hogy nem akarsz te hozzá menni! Szerintem érezted az irróniát és a kérdésedre a választ röviden és tömören! :)
Voltak bőven jók, akik tényleg ügyesek is voltak, nem futószalag volt, és még tényleg jó adottságokkal rendelkeztek. Ebből egy lánnyal tartottam a kapcsolatot. Ki ment külföldre, ott volt sokáig, aztán egészségügyi okok miatt hazajött, de már nem foglalkozik evvel a tevékenységgel. Sokak ki külföldre mentek vagy megtalálták ott a számításaikat, vagy becsúszott valami tehetősebb férfi, aki mellett nem kell ezt csinálnia, vagy a drog és alkohol miatt leépült, vagy valami egészségügyi probléma becsúszott. Mindegyik játszik sajnos. Minden területnek megvannak az előnyei hátrányai. Nyilván én azt kívánom mindenkinek, hogy egészségesen éljen élete végéig, és legyen boldog. Remélem ez többjüknek sikerül idővel. Azt a felhozatalt már ne várjuk... Elmúlt, és a világ is megváltozott.