*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Roxy) ***
Jessyt nem ajanlom senkinek csak akinek van kidobni valo sok penze mert mire felersz addig mar valtoznak az arak meg folymatosan a telot nezi! 0 ft er az egesz
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Roxy) ***
Jessyt nem ajanlom senkinek csak akinek van kidobni valo sok penze mert mire felersz addig mar valtoznak az arak meg folymatosan a telot nezi! 0 ft er az egesz
Egy kis élménybeszámoló!
Boglárka (32) masszírozást vállal, van még hová fejlődnie, inkább csak nyomkodás, simogatás. Kb. plusz 15 kg a képekhez képest. Ruha nélkül vállalja, de végül rajta maradt. Közepes francia befejezés.
Nekem valahogy nem jött be, hátha másnak...
A mostaniak közül csak Vandánál voltam 1-2 éve, de ha nem változtak a dolgok akkor ő nem ajánlott kategória
Csak szünetet tart mert találkoztam vele az utcán.
Ez hogy jön ide?
Nem ez volt s kérdés
Igen, de kinél?
Múlt 7végén 36 volt. 🤔
Hívd fel, és kérdezd meg nyugodtan! Nem fogja leharapni a fejed............... Én ezt nem mondom el, mivel ő sem részletezi a hirdetésében, hogy mit vállal.... Szóval ehez nincs jogom Sorry
Szia, azt írod alapban van minden. Engem NFVSZ érdekel esetleg lenyelés és csók. Ezeket is szereti a kicsike? (szégyellős vagyok telefonon ezekre rákérdezni) köszönöm előre is
Ez mind szép és jó, hogy lyuk lyuk csak a keret más, de ha már fizetek érte, akkor azért nézzen ki valahogy nem? Nyugi nem akarok okoskodni meg mit tudom én, ez csak az én véleményem.......... Bár volt olyan is, hogy az oldalon hirdető lány nem volt túl szép, de nagyon jó volt vele, ez is igaz....
Sziasztok Makktársak, Péntek délután voltam Alma nevű hirdetőnél, a képei régiek, pár kiló felugrott, de nem vészes, egy vadmacska ez a nő, kifacsart rendesen, brutális,nem nyafog, szereti ha keményen.... tuti megyek még, annyi, hogy délelőtt hívjátok fel, mert akkor tudtok időpontot foglalni nála délutánra, nagyon korrekt, alapban van minden! Fél órát voltam, felesleges lett volna többet maradnom, mert kifacsart rendesen, bár egy lazító masszázs még belefért volna, de majd legközelebb.....
Mindenképp megosztom a tapasztalatot!
Hali! Van valaki ajánlott kategória? Jöhet privátba is.
Szerintem vállalható én voltam nála Debrecenbe a mélytorok eszméletlen jó volt ahogy eltünteti brutális.akkor barna haja volt átlagos testalkatú jó fenék nem nyafog ,kor kb 30 körül
Egyetértek.
Pár hónapon belül ez a 3. vagy talán 4. név változtatása és szerintem ezzel mindent el is mondtam róla.
Éngem is érdekelne
Mégcsak annyit sem tudnék elmondani, hogy szőke, vagy barna, mivel a képeken mndkettő. Fura
Nem tudom feltünt-e valakinek.... 38 találat Nyíregyen az aprókkal és a duplikátorokkal együtt.... Negativ rekord :(
Orokosfoldon hogy hogy nem talalhato mar egy lany se ?
Vagy ha megis akkor johet akar privatba is hogy ki van ott es mit erdemes rola tudni:)