Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen nyugodtan tegyűk kellemesebbé ezt a borús napot 😘😘
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen nyugodtan tegyűk kellemesebbé ezt a borús napot 😘😘
Nándi · Őstag · Ha szemed a pályán van láthatod átment Ketrin be! :D
Gabo30 · Kvázi-tag · Bianka 21 Részemről ajánlott! Jó szolgáltató én eddig 2x voltam nála,,bekerült a kedvenceim listájára 😉😊
juliusz78 · Újonc · Üdv! Az aproban hirdető Niki23 ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Angyalok földje környékén tudnátok valakit ajánlani (Lillát már ismerem) vagy a Dereken? Elölre is koszonom :)
Lotti nagyon jó választás!
Nándi · Őstag · Ne feledkezzünk meg Lottiról és Alíciáról sem.
Sziasztok, Győr-Kismegyer városrészen is vannak hölgyek?
Sziasztok. Részemröl Lona és Ginger nagyon ajánlott kategória.Nagy jol éreztem magam mindkettővel
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Igen. ***moderálva***,Fruzsi,***moderálva***.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj bátran Viberen is.
Koszi, a legjobbkor irtad, mert en is vele szemeztem, de akkor kihagyom.
Sajnos ugy nez ki, hogy Lorara hiaba varok, mar honapok ota nem lattam fenn, pedig “masszorok” kozul o jott be a legjobban.
Erdemes valaki masnal probalkozni? Regebben irtak jokat Mollyrol is, ha jol emlekszem.
Sziasztok
Egy nagyon jó franciára kitűnő tudtok ajánlani, a végén szájbaélvezéssel ha lehet, de nem feltétlenül
Jöhet akár privátba is
Köszi
Bonny (34) -ről van valakinek tapasztalata?
Nem véletlenül, nem lehet véleményt írni az adatlapján.
Sziasztok. Böszörményi út környékén megbizható hölgy van?
Sziasztok!
Aki/Akik a Szofi 44 rendszeres vendégei, legyetek már szívesek rám írni!? Segítségetek előre is köszönöm!🍻
Jani2 · Újonc · Üdv!
Szerintem ez nem olyan dolog amit ne tudnál tőlük megkérdezni telefonban, ahelyett hogy vársz 1 napot mire talán valaki érdemben válaszol 20 perc alatt körbe tudsz kérdezni a hirdetőknél is. Ne legyél szégyenlős, nem harapnak a lányok 😀
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Olyan csajt keresnek mára aki vállal vibratorozast. Mármint magának. 😀 Jöhet privátba is.
Üdv!
Linda 27-ről tudnátok mondani tapasztalatokat?