Nincsenek.
Nincsenek.
Dorinánál járt valaki? Igazán csinosnak tűnik, ha ügyes is meglátogatnám
Sziasztok! Ritkán írok véleményt de most elérkezett az idő Kira 20 csinos fiatal lány bemutatkozó szöveg és telefonon egyeztetve jó menetnek tűnt. Rózsák
elfogadhatóak, és jön való élet! Kicsi sarokülő tetőtérben pedig lenne szoba is francia harmat gyenge nem mély torkos és eszébe jut, hogy egy óra csak egy élvezés.
Ha itt vagyok akkor jöjjön a popó a hegye bement és kész ő nem szokott csinálni ilyet kérdem akkor minek vállalja!!! Inkább eljöttem költse gyógyszerre!!!
Natasa Nagykanizsa!
Aki a teltebb hölgyeket szereti annak erősen ajánlom!
Kedves aranyos,nagyon jó francia,kerek nagy popsi,nagy cici,finom punci!
Hajrá urak!
Szia!
Niki 23 engem is érdekel
Timur · Újonc · Ha esetleg lesz infod jelezd.... En is kineztem.... Koszi.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom hívj bátran 😘
Szerintem csak azért mert még nem igazolta magát az adminok felé, vagy hasonlók...
Uh,Kinga kétes hirdető lett,? Most akartam pedig menni hozzá...sebaj ...akkor sztornó...
Asszisztens néni az ambulancián, fehér szexi növérruhában átlátszó fekete tangával...
Az apróban hirdető Vivienről van valakinek információja? Jöhet privátban is!
A puding próbája az evés.
Nahát akkor meg most már mi lesz?:-) Balkéz Emma oszt' szevasz?:-P
Én is rá lennék leginkább kíváncsi.
Sziasztok. Korház környékén megbizható hölgy?
Bonny 34-ről mi a véleményetek, volt már nála valaki? Képek alapján szép, jó csaj.
Gabo30 · Kvázi-tag · A mai nap Brigi 32-nél jártam,1 újabb kedvenc a listámra 😊🤗 no nyafi mehet több pózba nf jóó 🤩Részemről ajánlott!
Sziasztok! Afelől érdeklődnék, az Egerszegen hirdető Regina 21-nél járt-e valaki? Ha igen, legyen szíves ossza meg velem/a többiekkel, milyenek a tapasztalatok. Nagyon köszönöm.
Így is van! Bianka részemről is ajánlott, kellemes meglepetés volt számomra mikor meglátogattam! Nekem már első látogatása óta kedvencem, és valószínüleg így is marad még. ;)
UI.: Tegnap még meg volt az elképzelésem és a terveim, hogy kit látogatok meg ma, de hirtelen annyi lány érkezett, hogy a bőség zavarában nem tudok dönteni ... :) :D
Sziasztok!
A héten lesz egy szabad délelőttöm a városban. Kit ajánlanátok a jelenlegi hírdetők közül? Vagyis inkább úgy kérdem : Fanny vagy Virág? Jöhet privátban is.
Köszi.