Vannak fent vélemények, keress rá.
Sziasztok Naomi 32-ről valami vélemény, tapasztalat? Jöhet negatív pozitív is, privát üzenetben is megírhatjátok. Válaszokat előre is köszi. További szép napot. :)
Nagyon kerülendő a csaj,tipikus verd ki magadnak kategória
Irány Afrika.
Sziasztok Ajkai Vanesza20 tud valaki róla valamit ?
Pédé · Tag · Valaki mostanában esetleg járt nála ?
Nem változott esetleg a hozzáállása az elmúlt egy évben ?
A képek.alapján szívesen meglátogatnám, játszadozok már a gondolattal.ehy.ideje, de mintha már mástól is hasonló véleményt.olvastam volna, szóval, ismét elbizonytalanodtam....
Néger csajt keresek, tud valaki ajánlani ?
Üdv mindenkinek!
A Virág18-ról tud valaki valami érdemlegeset mondani? Előre is megköszönném! ;)
Hello Csáó
Valakinek valami info Fanni19 ről ?
Ő egy lánynak öltözött fiú és ezért TS. ;)
bocs benéztem , én Linda 33 ra gondoltam (aki néha felbukkan itt )
Linda 27 egy bitang jó nő, és itt jön a de, olyan rövid a hüvelye, hogy a 15 cm-es Jánoskám a mandulájáig érne, ha hagyná, de nem hagyja ezért egy nyafogós félórában volt részem, ahol az NF is csak immel ámmal történt, megdugni jószerivel alig lehet, mert most itt fáj ott fáj, szóval nekem ezzel a cicussal meggyűlt a bajom, A barátnő filinget még viccből sem mondanám rá, csak ha az ellenségem lennél. Aztán változhatnak is a dolgok, mert Én kb egy éve voltam nála, mikor még a Dóri nevű barátnőjével együtt rendelt, de azt meg kihagytam, így maradt egy könnyen feledhető vereségem , egy cuppogós aktus helyett. Béla
Senki sem volt nála?
A válasz igazából nem neked szól, csak hozzászólnék. Engem speciel zavar, hogy a lányok között jelenik meg ez a kategória. Azért a kettő nem ugyanaz, mégha egy-két
TS, lányokat megszégyenítő külsővel is bír.
A másik a gumibabák (doll). ??? Mi vaaan? :)
ts Naomrol valamit lehet tudni
Nem nagyon szoktam nézegetni, de szerintem már egyiken sem ő van.
Ha nem írtál volna nevet, akkor is rá lehetne ismerni.
Sziasztok! Tamiról van valakinek infója?
Sziasztok!
Az apróban hirdető ötvenes Katáról van valakinek infója? Már sokszor hívtam, de még egyszer sem értem el.
Más: Nem tudjátok, Hella újra (végleg?!) eltűnt?
Köszönet az infókért! Privátban is jöhet.
Szép napot, vigyázzatok magatokra!