És gondolom míg te kiléptél az ajtón és kopogott a kövi páciens le is tudott zuhanyozni... Jah, nem biztos... :S :S
És gondolom míg te kiléptél az ajtón és kopogott a kövi páciens le is tudott zuhanyozni... Jah, nem biztos... :S :S
Jani2 · Újonc · Ezt el is tudtam volna képzelni ha lent nem épp szembe jött volna velem a következő játékos
Jani2 · Újonc · Üdvözletem!
Egy kisebb ideje nem írtam ide, így megosztanék veletek két legutóbbi látogatásomról egy kis tapasztalatot.
Kezdésnek a negatív:
Lilla(20)
Jelenleg nincs fent a hirdetése így nem tudom belinkelni de tegnap jártam nála. Képein hosszú barna hajú lány formás testtel és szép mosollyal hívogat, telefonban kedves és barátságos, tipikusan olyan hirdetés amiről azt gondolnád nem lesz semmi gond. Vasútállomáshoz közeli helyszínre érkezve hívtam de még várnom kellett 10 percet mire felengedett, ajtóban nem ő fogadott hanem egy barátnője akiről szót sem érdemes ejteni de már éreztem itt gondok lesznek, de úgy voltam vele ha már eljöttem akkor ha nem túl vészes a csaj akkor maradok. Találkoztam Lillával, sajnos közel sem olyan szép mint képeken de még épp úgy voltam vele hogy egy alkalmat megér. Ekkor még nem tudtam hogy talán ez volt az eddigi egyik legnagyobb tévedésem lányok terén pedig jó párat meglátogattam már. A szolgáltatás ellenértéke közel sem volt arányos azzal amit nyújtott, érződött a letudás vágy, az unottság, a technika minden téren egy nagy kövér nulla volt és az csak tetőzte a dolgot hogy kb. 10 perc után közli telefonon a következő vendéggel hogy 5 perc és jöhet, holott fél órára mentem hozzá. Röviden és tömören Kerülendő!
Másik mostani de pozitív tapasztalatom volt:
Nelly(32)
Sajnos hosszú ideje sikertelenül hívtam sosem vette fel, de úgy tűnik eljött az én időm ugyanis végre sikerült elmennem hozzá. Úgy tűnik rendkívül nagy az érdeklődés iránta mert vagy egy negyedórára tudott fogadni vagy csak sokkal később. Egy órát szerettem volna de sajnos nem volt opció hogy estig várjak rá így a "gyere azonnal és fogadlak" lehetőséget választva 10 perc múlva meg is érkeztem a helyszínre. Egy kedves és csinos lány fogadott az ajtóban és mint ahogy a profiljában is fel van tüntetve rendkívül magas is ami nálam plusz pontot ért. Az órát nem néztem mennyi időt töltöttem vele de az biztos hogy nem negyed órát hanem többet. Gyors zuhany után az ágyon ismerkedtünk és egy érzéki francia után bele is csaptunk amiért mentem. Mindenben nagyon ügyes volt, és pozitív élménnyel gazdagodva távoztam tőle. Összegezve, biztos hogy fogok még menni hozzá, részemről Ajánlott!
Izabella(20)? Vagy azóta nevet változtatott? Esetleg Jázmin(22) lett belőle? Nekem bejönnek a masszívabb csajok, de nem tudom kire gondoltál.
Sziasztok! Berni(29), valaki próbálta már a hölgyet? Válaszotokat előre is köszönöm!
Eszter talán még befogad.
Köszönöm az infót. Beszéltem vele telefonon én is azóta, már így sem volt szimpatikus. Kár érte.
Fáradtan álmodsz egy jobb világot,
Ahol van még igazi tisztaság...
Ahol vannak még valódi álmok,
És nem vesz körbe hazugság...
Ahol te is tudsz még tiszta lenni,
Nem kiábrándít a valóság...
Ahol jók még az emberek,
Ahol nem ábránd az igazság...
Ahol nem szégyen az, ha van szíved,
És kimutatod az érzésed,
Ahol nem bántanak, mert egyén vagy,
És bátran felvállalod magad...
Lassan elpusztul ez a világ,
És sokan nem látják miért...
Mindig másban keresik a hibát,
De semmit nem tesznek senkiért - semmiért...
Gyűlölet... jöhet akárki... Ellenség lehet bárki...
Vallás vagy politika, foci vagy csak sima vita...
Halálos sebet ejtenek, csak mert egyet nem értenek...
Emberek ilyenek... De miért jó ez nektek ???
Ha a vadállat öl, nem gyűlöletből teszi,
Csak a tigris nem járhat boltba, ő a zsákmányát eszi...
Mégis a "jó" ember ha utálkozik, állatnak nevez,
Pedig az "emberi állat" a legkegyetlenebb...
Mérgezzük a földet, és vele magunkat,
A fertőzés terjed, elárasztja világunkat...
Nem törődünk azzal, mi lesz holnapután,
Ahol az ember jár, arat a halál...
Aki most kisgyermek, neki vajh' mi marad ???
Vagy csak a szokásos : az ember darab - darab ???
A valóság számít, hogy csak számok lennénk ???
A "nagyok" szemében az életünk... nos... "érték" ???
Mindenki csak teper, és csak a sok p.énz számít...
Félrelökve bárkit, átgázolva bárkin...
Emberi értékmérő lett a "papírdarab",
Én azt hiszem fontosabb, ha valaki szabad...
Szabad a lelke, lehet, nincs "semmije"...
De nem köti gúzsba "rabszolga" élete...
Mert p.énzért sokan lelküket az ördögnek is adnák,
És hogy mi az ára, lehet fel sem fognák...
Ami tényleg fontos, p.énzért nem vehető...
Ahogy az étel is csak úgy jó, ha ehető... :)
Őszinte szeretet, egészség, vidámság,
Szabad gondolkodás, valódi barátság...
Az ember csak akkor becsüli meg ezt a pár kis dolgot,
Amikor már nincsen, amikor már elmúlt...
Visszahozhatatlan, mint aki már elment...
Hiába hiányzik, nem látod már többet...
Nem hallod a hangját, nem látod az arcát,
Itt már nem találod, feladta nagy harcát...
Az égre nézve fénylő kis csillagnak látnád,
A remény marad, hogy egy más "világban" "vár rád"...
Ahogy a sötét égre nézel könnybe lábadt szemmel,
Vérzik szíved, de mégis mosolyogsz felszegett fejjel...
Tudod, hogy itt van veled, és most is fogja kezed,
Mint mikor járni tanított, elesni nem enged...
Ami tényleg fontos, a szemnek láthatatlan...
Ami tényleg számít, az felfoghatatlan...
Aki tényleg megért, az nem kérdez...
Aki szívből szeret, az "csak érez"...
Sziasztok!
Ma meglátogattam Petrát. Sajnos olyan ritkán jön, hogy alig bírom kivárni. A régi motorosok tudják hogy korábban Ráhel, azelőtt Vivike néven hírdetett. (Vannak korábbi beszámolók is róla)
A hölgy mindent megtesz azért hogy jó élményekkel távozzon a férfiember. Nagyon jó szerető. Ápolt és igényes, tiszta lakásban egyedül fogad. A képekhez képest lehet, hogy van pár kiló plusz, de olyan faszállítós a tekintete és minőségi a szolgáltatása, hogy ez fel se tűnik. Finom illatos puncival vár, kényeztetésre jól reagál.
Azoknak ajánlom elsősorban akiknek nem csak a vizuális élmény számít, hanem az együttlét minősége. Nincs kapkodás, siettetés, vagy óranézés,nem futószalag. Teljesen barátnőfeelinges a pásztoróra.
Biztosan nem fog tetszeni mindenkinek, de akinek igen, annak nagyon. Vigyázzatok rá!
Sziasztok. Tudnátok valakit ajánlani aki popsiba is vállal?
Airgeneral · Újonc · Sok az átutazó lány, aki csak 2-3 napra jön. Így késhetsz le róluk. Ja és persze, van miderálás is, ami néha több napig is eltart.
Szép Napot!
Ha röviden akarnám írni akkor nem ajánlott, ha hosszan akkor se. Tudna, ha akarna,, e nem akar. Kinézetre se rossz, de te nem csinálhatsz vele semmit, ő nem akar veled kezdeni semmit azon kívül hogy gyorsan menj el minden értelemben, így nem hiszem hogy bárkinek is megérné.
Nála voltam én is, kellemes randi volt, aranyos csaj, részemről is ajánlott.
DieHard · Újonc · Makktársak, hülye kérdésem a következő:
Az miért van, hogy mire én olvasom valaki véleményét valakiről a városban, arra a hirdetés, akiről a vélemény szólt, általában már nincs fent.
Van valami átfutási idő, amíg leellenőrzi valaki a véleményeket?
Oké, persze, vannak jól bevált hirdetők, de újaknál, mire lenne merszem próbálkozni a pozitív beszámolók után, már késő... :/
Üdvözlet!
Jártam régebben a Kertvárosban egy ötvenes hölgynél,masszázs,plusz egyéb szolgáltatásai voltak,amelyekre nem volt panasz,jó volt.Úgy emlékszem Lola volt a neve.Aktív még a hölgy,nem tudja valaki?Nem találom sehol a keszthelyi hirdetők között!Köszönöm!
Sziasztok ! Laura 24 valaki tud kis infót ?? Előre is köszi!
A Katamamáról van e valakinek valós testközeli infója ? Ha lehet inkább privátban .
Sziasztok,
Kim (26) masszőrnél járt már valaki? Privátban küldjetek már infót róla.
Köszönöm
Szevasztok
Valakinek infó, tapasztalat az aproban hirdetö evelynröl?
Mennyire bevállalós?
Érdemes kipróbálni?
Ez engem is érdekelne mik a tapasztalatok.