A napokban meg látogattam Viktóriat M.pócson képek valósak fiatal roma lány teszi a dolgát dugni csak finoman francia kicsit kapkodós de korigál ha szólok ,árban elmegy elég sok extra van de nem erölteti
A napokban meg látogattam Viktóriat M.pócson képek valósak fiatal roma lány teszi a dolgát dugni csak finoman francia kicsit kapkodós de korigál ha szólok ,árban elmegy elég sok extra van de nem erölteti
Valaki valami konkrétat nem tudna írni?
Sziasztok Nem tudja valaki hogy afrikai hirdető van Debrecenbe? Köszönöm a segítséget ha tud valaki.
Én is ma írtam rá. Kérdezi hány éves vagyok. Mondom 35. Erre,hogy ő idősebbeket vállal csak. Kicsit komolytalan a csaj.
Nézd meg a 07.22-23.-ai hozzászolásokat
Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a fotók 10 évvel ezelőtt készültek!
Én is így jártam
Még le is tiltott
Hello
Annanicol 37? Valakinek esetleg tapasztalata, infoja a hölgyről?
Sziasztok! Claudia az apróból: megtetszett gondoltam írok neki Viberen mert hívni nem lehet. Elmondja az árakat majd folyamatosan kérdezget mint egy kisiskolás, nem tudtam hova tenni olyan mintha most kezdené az ipart és félne. 2 napon keresztűl próbáltam időpontot kérni de arra sosem válaszolt, úgyhogy nagy ????????????
Sziaztok !
Hanna 24-ről van valakinek infója ?
Jöhet privátba is .
Előre is köszi .
Sziasztok. Ketrines Vanesszás duóról van valakinek infója??
😂😂 Így van..
Nagyon jót szórakoztam a hozzászólásokon. ;-) A végére átláttuk mi is a helyzetet.Nyilván legközelebb másik lakásba megyünk.
Mert az utolsó napon azért csak lejöttek a kedves felső szomszédaink.(fiatal kedves igényes fehérbőrű lányok..ja..nem..:-)
És megkaptam hogy rontom az üzletüket..😂 Hát oké..Gondolkoztam hogy esetleg körbevezetem őket és megmutatom hogy KELLENE kinézni egy lakásnak és mi a tisztaság..De aki magára igénytelen és az iq szint sem annyira üti meg az alsó szintet,inkább nem tettem.
Valahol a kereslet és a kínálat találkozik.Aki tényleg azért megy lanyokhoz,hogy egy gyors "numerát" vár nyugodtan...Nem vagyunk egyformák szerencsére.;-)
Sziasztok Dettike (35) szerintetek érdemes meglátogatni? Véleményeteket előre is köszönöm
Egy igazan jő nőt találsz személyében, ,borzasztoan szenvedélyes,es nagyon lehet mellette elvezni azt amit eppen csinalsz... Atadja magat az erzesnek teljesen..
Ajanlott kategória,de csak is tiszteletteljesen 😉
Egyszer voltam!Hátulról jó látványt nyújt.De kb ennyi az élmény.Amúgy kedves hölgy.Nagy cici,poci,popsi.
Szombathelyen már ismerik rövidesen le lesz vadászva többé nem lesz kedve ilyennel foglalkozni
Így akkor már tényleg semmiért:) köszi az infót:)
A Lentiben hirdető Bade-t mindenki messzire kerülje!
Gréti19 vagy Dana-ról valakinek valami infója van?
Kiara 20 rol van valakinek valami infoja? Jöhet privátba is, köszi