Udv, Annanicolrol valakinek tapasztalat?
Udv, Annanicolrol valakinek tapasztalat?
Sziasztok! Ma voltam Keszthelyen Mendy nél! Nem menjetek hozzá nagyon lehúzós! Egy órát fizettem kb 20 perc után elküldött!
Cobra775 · Újonc · Én is szivesen hallanék róluk velemenyt, de akár masról is aki masszassal foglalkozik kit ajanlotok.
Igazad van ez a lány is hasonlit rá valóban! Régebben sokat jártam a régi Lettihez, kb ugy 5 éve de azóta semmit se tudok róla pedig szerintem az egyik legjobb legkorrektebb csaj volt itt debrecenben!
Igaz amit írtál
Sziasztok!
5-6 évvel ezelőtt hirdetett itt egy lány Natika néven. Vékony, kicsit talán fiús teste volt, később soproni hirdetését is láttam, aztán eltűnt. Tud valaki róla?
Laura 24 valaki valami velemény ??
Sziasztok! Letti23-ról szeretnék érdeklődni volt e már nála valaki? A képeken nagyon hasonlit a régi Lettire aki régebben még a hires zöld házban volt, de aztán teljesen eltünt!
Sziasztok,
Kitti 28-at próbálta már valaki?
Vélemények, tapasztalatok vele kapcsolatban?
Köszi előre is.
Sziasztok!
Jól látom, hogy Beatrix visszatérő, csak korábban a barátnője volt Beatrix?
Polly41, Vicus45, Cillike46 róluk szeretnék kérni némi információt, aki tud valamit kérem jelezze, jöhet privátban. Köszönöm szépen.
Nyaralt.... :)
Apukám · Újonc · Bellyhez megy még valaki? Vagy kivan égve?
Szia !
Szeretném eloszlatni a félreértést, én nem milf hölgyre gondoltam... :) Mert van, aki magára vette, pedig én nem is rá gondoltam... :) Kínos... :))))
Május vége óta nincs fenn a hirdetése, a neve L betűvel kezdődik, még nincs 30 éves és 70 - es telefonszáma van... akire én céloztam... :)
A győri topic pedig nem véletlen, hogy egy kalap sz.ar... azóta is csak úgy "pörög"... :))) Haha... :)))) Vajon miért ??? :)))
Tán semmi sem véletlen, hiszek a sorsban... hiába minden jó szándék, néha kellenek a pofonok, hogy az ember rájöjjön, mi a fontos, és mi az, ami
semmit sem számít... ha vissza tudnám pörgetni az időt, néma fórumozó lennék... abból nincsen baj, ha az ember semmit sem mond... :) Sőt... :)
Azok a fránya szavak sokszor mindent elrontanak... :)
Minden jót !!!
karcsi30 · Újonc · Üdv! Kicsit becsapva érzem magam.
Kira19
Kapuvár
Egy órára mentem. 1*/óra ezt nem mondta a telefonba.
Csak a helyszínen derült ki hogy" minden is"akármi bármi az előjáték cumin kívül extra. Természetesen az óra többi részét nem szerette volna velem tölteni.
Fanni (26)-ról vélemény?
Privátban is jöhet akár.
Üdv
Fanninál(26) járt már esteleg valaki? Válaszokat előre is köszi
Sziasztok Nyíregyháza Sóstón Non-stop elérhető vagyok. 💋💋
Engem is érdekelne. 😀