Behalok ennek a moderátornak.
Az előbbi bejegyzésemet ÖRÖMLÁNYNAK fordította, Vágod Öcsém ez örömlány jó érzés, pedig az írtam Qrva jó érzés. Csókoltatom a home office rendszerben dolgozó szemeket. Béla
Lilly28 egy igazi unikum. Jó idegrendszerű, finom bőrű kiemelkedően kedves és magas IQ-val bíró hölgy. Tulajdonképen rajtad múlik mit tudsz kihozni a lekötött idődből. Ma már tudom, hogy a stresz nagyon sokszor elrontja a jó szexet. Az igazi Lillyt akkor ismered meg ha melegben lucskosan összeizzadva tapadsz hozzá. Elmondom kurva jó érzés ezt átélni, és az illata megbabonáz, de e nélkül is egy fantasztikus jó nő. Béla
Tisztelt ElvaráZsolt!
Kicsit megcsalnak az érzékeid. Kendra valóban fel szedett pár kilót magára, de ilyen selymes finom ízű puncival még nem találkoztam, pedig vagy negyven tucaton átverekedtem magamat. Izabell cicijét ha megtekinted, látod azt a feszességet, a bimbó udvarban azokat a rügyeket, amik majd szét vetik ezt a hölgyet, na Kendra cicije az nem ilyen, az lényegesen megereszkedettebb, lágyabb. Drága gyerekek tanuljátok meg hogy 20 cm-en belül már nem számít, ki hogyan néz ki. Ha bele tudod képzelni a Királylányt abba a testbe, akkor engedd el a hajamat és csudára pakolj oda, ha ez nem megy akkor az nem a Te virágoskerted és illa berek egy másik lélekhez. Amúgy Izabellát még nem öleltem, de ami késik az késve jön. Béla
A Karmen nevű hölgy, huuuu
Meg kell becsülni a régi stabil hirdetőket mert csak ők tartoznak az ajánlott és megbízható kategóriába.
Egyáltalán nem látszik tisztán semmi...
Szia. Én gondolom hogy csak az adatlapján vállal sokat. A valóságban sok minden nincs.....
zandras · Tag · Kedves Tina és Navigátor! Kerestem egy idézetet, amit nagyon régen irtam erreaz oldalra. Nem is füznék mást a hozzászólásaitokhoz, "Volt anno az antivilágban egy kiöregedett profi lány a kocsisoron, idézem "Ha dugsz dumálhatsz ha nem dugsz ne tartsd fel a sort"
Üdv mindenkinek!
A jelenleg a zalaegerszegi hölgyek között "Videószex non-stop" jeligével hirdető Dóri21-nek senki ne dőljön be, hatalmas kamu a csaj ... nyilván előre kéri a pénzt, aztán eltűnik ... kíváncsiságból kipróbáltam, csalódnom kellett. Senki ne legyen olyan idióta mint én.
Üdv
Komolyan mivan ezzel a várossal... Megjott a kedvem egy jó kis csajhoz és egyszerűen nincs választék :( van az a pár régi stabil hirdető és ennyi... Esetleg privátban tudtok a környéken csajokat?
Tisztán látszik, hogy ez két különböző lány.
Érzésre már 1 éve nem láttam :( Remélem visszatér hamarosan
Szia!
Adél 44 ,jó pár hónapja látogatom a hölgyet, csak pozitív dolgokat tudok róla mondani! Aranyos,szexi jól el lehet vele beszélgetni,nem utolsó sorban imádja a faszt!
Egyébként teljesen igazad van, sajnos...
Ha nem haragszol, most, pályafutásom vége felé megosztom az én is a saját tapasztalataimat.
Több, mint 6 éve vagyok tagja az oldalnak. Vannak, akik évek óta járnak vissza hozzám. De az új érdeklődők pár hónapja azt sem tudják szerintem, merre állnak arccal. Én speciel a 3 évvel ezelőtti rózsákat várom most is, nem látom értelmét állandóan változtatni, pedig én is rendezek számlákat, járok boltba is, érzem az inflációt. Viszont mostanában egyre gyakrabban kapom meg, hogy magas az elvárásom, van, aki a felét kéri. Szabadvásár van, mindenki mehet, ahova jónak látja. De aztán ne menjen a sírás, hogy "nem ő nyitott ajtót", "nem stimmelnek a képek", "nem tartotta be az időt"... stb. Nyilván van olyan lány, aki a "darabszámra" utazik, szuvenir joga. De nem fair olyas valakivel összehasonlítgatni valakit, aki homlokegyenest mást nyújt.
Más : nem hiszem el, hogy sokatok még mindig abban a hiú reményben él, hogy a cicatestű, hibátlan kép a valóságban is ugyanolyan lesz. Tisztelet a kivételeknek, de nagyrészt nem ez történik. Tudjátok, mégis elmentek, aztán megy a rinya, hogy "hát nem azt kaptam..." Magamról tudom, a kezdetektől fogva valódi, retusálásatlan, házi képeket raktam fel. Az arcom sem azért van kitakarva, mert annyira rusnya vagyok. Nincs, és nem is volt szükségem rá, hogy ország - világ lássa a címkét a fejemen. Nem takargatom a hibáimat se. Sőt, szoktam kérni már a telefonos megkeresés alatt is, hogy kattintsatok is a képre, ne csak végigpörgessétek, mert nem vagyok tökéletes. Nem bántam meg egy pillanatra sem, hogy valódi képeket, és valódi adatokat mutatok, soha sem kaptam meg, hogy nem én vagyok a képeken. Nekem nem az a visszajáró vendég, aki háromszor betévedt hozzám véletlenül, hanem, aki kifejezetten hozzám ragaszkodik, mert tudja, hogy jó helyre érkezik.
Őket sajnálom, mert nem sokáig leszek már. Szorítok nekik, hogy találjanak utánam olyat, aki majd pótolni fog, mert igazad van Navigátor, nem lesz egyszerű dolguk manapság.
Én ezt állítottam! Izabell sem igazán sovány, és neki is jó pár képe retusált volt (amik éppen most tűntek el), és ezekkel "kilókat szedett le" magáról. Ha megnézed Izabell képeit akkor tisztán látszik, hogy felhúzza a melleit, hogy ne látszódjon, hogy mennyire lógnak.
Amit te írtál pont, hogy alátámasztja, hogy 1 és ugyanaz a személy a 2 hirdető.
A retusálással megengedik a hirdetőknek, hogy hazudhassanak!!!
Ha már itt tartunk: Izabell-nél volt már valaki, aki írna némi véleményt róla?
Sziasztok!
Luca (22)-nál járt már valaki? Szimpatikus, meglátogatnám.
Ezt kérdezed vagy mondod?
szerintem amúgy nem így van. Kendra szégyelli, hogy molett és képszerkesztővel vagy 20-25 kilóval vékonyabbra szerkeszti a képeit. Nézd az arcát, minden képen látszik, hogy szinte már rajzolva van. Ő kb 80-85 kilógramm élőben(tudom mert láttam, voltam nála)
Izabell viszont nem szégyelli az alakját és a súlyát, ő az arcát szégyelli.