A puding próbája az evés.
A puding próbája az evés.
Nahát akkor meg most már mi lesz?:-) Balkéz Emma oszt' szevasz?:-P
Én is rá lennék leginkább kíváncsi.
Sziasztok. Korház környékén megbizható hölgy?
Bonny 34-ről mi a véleményetek, volt már nála valaki? Képek alapján szép, jó csaj.
Gabo30 · Kvázi-tag · A mai nap Brigi 32-nél jártam,1 újabb kedvenc a listámra 😊🤗 no nyafi mehet több pózba nf jóó 🤩Részemről ajánlott!
Sziasztok! Afelől érdeklődnék, az Egerszegen hirdető Regina 21-nél járt-e valaki? Ha igen, legyen szíves ossza meg velem/a többiekkel, milyenek a tapasztalatok. Nagyon köszönöm.
Így is van! Bianka részemről is ajánlott, kellemes meglepetés volt számomra mikor meglátogattam! Nekem már első látogatása óta kedvencem, és valószínüleg így is marad még. ;)
UI.: Tegnap még meg volt az elképzelésem és a terveim, hogy kit látogatok meg ma, de hirtelen annyi lány érkezett, hogy a bőség zavarában nem tudok dönteni ... :) :D
Sziasztok!
A héten lesz egy szabad délelőttöm a városban. Kit ajánlanátok a jelenlegi hírdetők közül? Vagyis inkább úgy kérdem : Fanny vagy Virág? Jöhet privátban is.
Köszi.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen nyugodtan tegyűk kellemesebbé ezt a borús napot 😘😘
Nándi · Őstag · Ha szemed a pályán van láthatod átment Ketrin be! :D
Gabo30 · Kvázi-tag · Bianka 21 Részemről ajánlott! Jó szolgáltató én eddig 2x voltam nála,,bekerült a kedvenceim listájára 😉😊
juliusz78 · Újonc · Üdv! Az aproban hirdető Niki23 ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Angyalok földje környékén tudnátok valakit ajánlani (Lillát már ismerem) vagy a Dereken? Elölre is koszonom :)
Lotti nagyon jó választás!
Nándi · Őstag · Ne feledkezzünk meg Lottiról és Alíciáról sem.
Sziasztok, Győr-Kismegyer városrészen is vannak hölgyek?
Sziasztok. Részemröl Lona és Ginger nagyon ajánlott kategória.Nagy jol éreztem magam mindkettővel
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Igen. ***moderálva***,Fruzsi,***moderálva***.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj bátran Viberen is.