Nóri26 (30)-nál volt valaki? Mi a véleménye, tapasztalata?
Nóri26 (30)-nál volt valaki? Mi a véleménye, tapasztalata?
Jaja, valami webcam szexet vállal csak. Ennek mi értelme? 🤦♂️
Ki az igazán ajánlott, nos, nekem is van meglátásom, csak az illető hölgynek megígértem, nem említem többé... :)
Akkor csak annyit, hogy mostanában Sopron - Szombathely vonalon mozog, és sokan ismerhetik régebbről Győrből is... :)
Szerintem vak az, aki nem veszi észre... messze kilóg a kínálatból, igazi minőségi hölgy, kívül és belül is... :)
Én még szexpartnerként jártam Hozzá, sajna, már nem fogad, de úgy tudom, hogy most már a masszázsvariációk a fő csapásvonala...
Aki akarja, ebből kitalálhatja, kire is gondoltam... aki nem, az ne várjon tőlem többet, nézzen jól körbe a hirdetők között, aztán mindenki
oda megy, ahová csak akar... nem megyek bele a fikázós játékba, de azt viccesnek tartom, hogy kik vannak kiemelve, aztán én az utcán
utánuk sem fordulnék, míg az, aki szuperlatívuszokkal jobb náluk, azt meg sem lehet említeni... :) Nos, én ha burkoltan is, de megtettem... :)
Remélem nincs harag, csak tényleg az igazságérzetemet borzolja ez a dolog... így kicsit megnyugtattam... :)
Mert azért van a fórum, hogy néha valami frankó is legyen beírva... haha... :)
Minden jót !!!
76B · Újonc · Dorina 21 kamu..... Eszedbe ne jusson felkeresni! Tapasztalat..... 🙆♂️
Hali, tud valaki olyan 40+ holgyet ajanlani aki tenyleg minosegin massziroz de utana meg is lehet dongetni rendesen?
Koszi
A kor nem mindig valós. Kira 20 mult évben Letti(ke) 24 volt, ugyanezekkel a képekkel, hasonló teljesítménnyel. Vizuális tipus vagyok, ezért jól emlékszem.
Valaki meglátogatta már a Zöldszemü leányzót? lehet privátban is.....
Sajnos ez a tendencia. A 25 alatti korosztály egy-két kivételtől eltekintve a teljesen el van tévedve. Én már nem is próbálkozok 25 de inkább 30 alatt mert állandóan csak a csalódás ér.
Nincsenek.
Dorinánál járt valaki? Igazán csinosnak tűnik, ha ügyes is meglátogatnám
Sziasztok! Ritkán írok véleményt de most elérkezett az idő Kira 20 csinos fiatal lány bemutatkozó szöveg és telefonon egyeztetve jó menetnek tűnt. Rózsák
elfogadhatóak, és jön való élet! Kicsi sarokülő tetőtérben pedig lenne szoba is francia harmat gyenge nem mély torkos és eszébe jut, hogy egy óra csak egy élvezés.
Ha itt vagyok akkor jöjjön a popó a hegye bement és kész ő nem szokott csinálni ilyet kérdem akkor minek vállalja!!! Inkább eljöttem költse gyógyszerre!!!
Natasa Nagykanizsa!
Aki a teltebb hölgyeket szereti annak erősen ajánlom!
Kedves aranyos,nagyon jó francia,kerek nagy popsi,nagy cici,finom punci!
Hajrá urak!
Szia!
Niki 23 engem is érdekel
Timur · Újonc · Ha esetleg lesz infod jelezd.... En is kineztem.... Koszi.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom hívj bátran 😘
Szerintem csak azért mert még nem igazolta magát az adminok felé, vagy hasonlók...
Uh,Kinga kétes hirdető lett,? Most akartam pedig menni hozzá...sebaj ...akkor sztornó...
Asszisztens néni az ambulancián, fehér szexi növérruhában átlátszó fekete tangával...
Az apróban hirdető Vivienről van valakinek információja? Jöhet privátban is!