Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj bátran Viberen is.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj bátran Viberen is.
Koszi, a legjobbkor irtad, mert en is vele szemeztem, de akkor kihagyom.
Sajnos ugy nez ki, hogy Lorara hiaba varok, mar honapok ota nem lattam fenn, pedig “masszorok” kozul o jott be a legjobban.
Erdemes valaki masnal probalkozni? Regebben irtak jokat Mollyrol is, ha jol emlekszem.
Sziasztok
Egy nagyon jó franciára kitűnő tudtok ajánlani, a végén szájbaélvezéssel ha lehet, de nem feltétlenül
Jöhet akár privátba is
Köszi
Bonny (34) -ről van valakinek tapasztalata?
Nem véletlenül, nem lehet véleményt írni az adatlapján.
Sziasztok. Böszörményi út környékén megbizható hölgy van?
Sziasztok!
Aki/Akik a Szofi 44 rendszeres vendégei, legyetek már szívesek rám írni!? Segítségetek előre is köszönöm!🍻
Jani2 · Újonc · Üdv!
Szerintem ez nem olyan dolog amit ne tudnál tőlük megkérdezni telefonban, ahelyett hogy vársz 1 napot mire talán valaki érdemben válaszol 20 perc alatt körbe tudsz kérdezni a hirdetőknél is. Ne legyél szégyenlős, nem harapnak a lányok 😀
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Olyan csajt keresnek mára aki vállal vibratorozast. Mármint magának. 😀 Jöhet privátba is.
Üdv!
Linda 27-ről tudnátok mondani tapasztalatokat?
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Roxy) ***
Jessyt nem ajanlom senkinek csak akinek van kidobni valo sok penze mert mire felersz addig mar valtoznak az arak meg folymatosan a telot nezi! 0 ft er az egesz
Egy kis élménybeszámoló!
Boglárka (32) masszírozást vállal, van még hová fejlődnie, inkább csak nyomkodás, simogatás. Kb. plusz 15 kg a képekhez képest. Ruha nélkül vállalja, de végül rajta maradt. Közepes francia befejezés.
Nekem valahogy nem jött be, hátha másnak...
A mostaniak közül csak Vandánál voltam 1-2 éve, de ha nem változtak a dolgok akkor ő nem ajánlott kategória
Csak szünetet tart mert találkoztam vele az utcán.
Ez hogy jön ide?
Nem ez volt s kérdés
Igen, de kinél?
Múlt 7végén 36 volt. 🤔
Hívd fel, és kérdezd meg nyugodtan! Nem fogja leharapni a fejed............... Én ezt nem mondom el, mivel ő sem részletezi a hirdetésében, hogy mit vállal.... Szóval ehez nincs jogom Sorry
Szia, azt írod alapban van minden. Engem NFVSZ érdekel esetleg lenyelés és csók. Ezeket is szereti a kicsike? (szégyellős vagyok telefonon ezekre rákérdezni) köszönöm előre is
Ez mind szép és jó, hogy lyuk lyuk csak a keret más, de ha már fizetek érte, akkor azért nézzen ki valahogy nem? Nyugi nem akarok okoskodni meg mit tudom én, ez csak az én véleményem.......... Bár volt olyan is, hogy az oldalon hirdető lány nem volt túl szép, de nagyon jó volt vele, ez is igaz....