Üdvözlök mindenkit
Azt szeretném megkérdezni,hogy tud e valaki olyan hölgyet,aki domina programot is vállal Kecskeméten?
Üdvözlök mindenkit
Azt szeretném megkérdezni,hogy tud e valaki olyan hölgyet,aki domina programot is vállal Kecskeméten?
Köszi a tanácsot, nagyon bejött
Sziasztok! 🍻
Alexa 24-ről mit mondtok? Vagy esetleg tapasztalat?
Semmi infó a hölgyről.... 😔
Alexan köszönöm.
Sziasztok kedves új és meglévö vendégeimet
Várom holnaptóll Szekszárdon
Ma még Pécsen vagyok elérhettö
Sziasztok! Utolsó nap Pécs! Gyere, ne maradj le! Holnaptoll Szekszárd estig várlak most PÉCSETT, ! Ha minőségi együttlétre vágysz tudod kit keress! Puszi Szara
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet hívjatok vagy írjátok Viberen.
Alexan · Újonc · Ne gondolkozz sokat!Érdemes elmenni hozzá
Uraim véleményt szeretnék kérni Anikó 34-ről.Előre is köszönöm.
Nem rég írtak róla, csak semmi konkrétat.
Amúgy van itt ajánlott lány?
minerva · Újonc · Karola 23ról esetleg van infoja valakinek? Érdemes hozzá elmenni?
Nándi · Őstag · Akkoriban Lizikének hívták mikor elmenekültem meglátván a leányzót!
Virág 21.
Tudom kire gondolsz ;)
Sajnos le csúsztam róla :D haver volt nála mikor még lehetett huncutkodni vele :D utánna el volt varázsolva utánna egész nap de még másnap is róla áradozott :D hiába mondtam neki elhiszem én is voltam már olyannál aki tényleg aranyat ér de ritka nagyon :D és nehéz kifogni!
Sziasztok!
Én sem vagyok egy nagy fórumozó, de elszoktam olvasni a hozzászólásokat.
Régen az apróhirdetésben hirdette magát egy Maya / Petra (42) nevű hölgy, aki a Stadion környékén volt elérhető. Voltam nála pár alkalommal, de sajnos az elérhetősége nem maradt meg. Valaki jár-e esetleg még hozzá? Vagy már nem fogad vendégeket?
Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Én már legalább fél éve próbálom Ramit elérni de luxus felvenni a telefont pedig sokat jártam hozzá aJókain.Ilgaz nekem is más számom van.
Ha ugyanarra a milf hölgyre gondolunk, akkor néha feltűnik még szexpartner hirdetése is. Nekem sajnos olyankor sikerült találkoznom vele amikor csak masszázs volt elérhető, de mennék vissza szívesen.
Sziasztok. Nem Nagyon fórumoztam eddig, de néhány tapasztalatot megosztok az elmúlt időszakból.
Gaby: Remek lány, talán Nyíregy legjobb szolgáltatója. Kedves, és remek a technikája. 10/10
Tina masszázs: Idősebb korosztály, de gyengéd, a lazulás teljesen megvan vele. Szuper francia. 8/10
Lilla 26: Nekem nem volt az igazi, kedvetlennek tűnt. Lehet, hogy nem voltam szimpatikus, van ilyen. Egyébként csinos, de nem leszek visszajárósa. 6/10
Enit tervezem meglátogatni, beszámolok róla.
Apropó, ha valaki tudná, Claudia végül lesz, nem lesz? 😊
Mindenkinek szerencsés találkozókat!
A cserfes RAMI-ka, még mindig nagy Kedvenc, aki mindent megtesz, hogy jól érezzem magam, és ha elröppent a dologidő, azért, hogy önmagát is utólérje.😊😘😅
btom · Újonc · Kedves Virág !
Üdvözöllek újra városunkban , remélem új alapokra helyezhetjük a kapcsolatunkat és lezártnak tekintjük a régi dolgokat.
Keresni foglak és remélem újra egy meghitt együttléttel ajándékozzuk meg egymást!
Puszi !