Nyaralt.... :)
Nyaralt.... :)
Apukám · Újonc · Bellyhez megy még valaki? Vagy kivan égve?
Szia !
Szeretném eloszlatni a félreértést, én nem milf hölgyre gondoltam... :) Mert van, aki magára vette, pedig én nem is rá gondoltam... :) Kínos... :))))
Május vége óta nincs fenn a hirdetése, a neve L betűvel kezdődik, még nincs 30 éves és 70 - es telefonszáma van... akire én céloztam... :)
A győri topic pedig nem véletlen, hogy egy kalap sz.ar... azóta is csak úgy "pörög"... :))) Haha... :)))) Vajon miért ??? :)))
Tán semmi sem véletlen, hiszek a sorsban... hiába minden jó szándék, néha kellenek a pofonok, hogy az ember rájöjjön, mi a fontos, és mi az, ami
semmit sem számít... ha vissza tudnám pörgetni az időt, néma fórumozó lennék... abból nincsen baj, ha az ember semmit sem mond... :) Sőt... :)
Azok a fránya szavak sokszor mindent elrontanak... :)
Minden jót !!!
karcsi30 · Újonc · Üdv! Kicsit becsapva érzem magam.
Kira19
Kapuvár
Egy órára mentem. 1*/óra ezt nem mondta a telefonba.
Csak a helyszínen derült ki hogy" minden is"akármi bármi az előjáték cumin kívül extra. Természetesen az óra többi részét nem szerette volna velem tölteni.
Fanni (26)-ról vélemény?
Privátban is jöhet akár.
Üdv
Fanninál(26) járt már esteleg valaki? Válaszokat előre is köszi
Sziasztok Nyíregyháza Sóstón Non-stop elérhető vagyok. 💋💋
Engem is érdekelne. 😀
Pici, aranyos, kerekded, korrekt bujós lány, aki szereti a normál dolgokat, a kedvességet. Nem egy szex istennő, de ha bejön az ilyen típus, nyugodtan látogasd meg. Ha nem ez a zsánered, egyszer akkor is jól fogod érezni magad.
Szeva makkerok. Tudtok olyan csajt aki nem rinyál a méret miatt? Jöhet privibe is. Ja ne 50 legyen😀
A járt utat a járatlanért soha ne cseréld. Van a stabil csajok közt remek portéka. Nem is egy.
Airgeneral · Újonc · Sziasztok! Eszer 27- nél járt már valaki?
Sziasztok! Dolly (24) valaki volt próbálta már a hölgyet? Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok forumozok!
Szeretném megkérdezni tőletek,hogy mi véleményetek /Suzi/ vagy /Angel/ nevű hölgyekről?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Köszi így kihagyom.
Nándi · Őstag · Legalább 65 óvakodj! 15 éve még vállalható volt.
Anna 48 ról van e valakinek információja? nagyon megköszönném ha lehet privátban.
Sziasztok tud valaki valamit Gabie nevü hülgyröl aki a szarvas utcán volt elérhető?Egy ideje nem látom a hirdetését.
Néhány éve már valaki jól jellemezte. Olyan nefürgyé le típus. Nos ez azóta sem változott. A panzió is ugyanaz. Amúgy nem lenne rossz.
Sziasztok Viki 26 ról valakinek van infója?privátban megköszönném