Kapd be nekik te
Kapd be nekik te
Alain Delon, vagy Jean Paul Belmondo. Nem vicc volt.
Sziasztok
Hétvégére, egy jó kis franciára kit tudtok ajánlani
Jöhet privibe is
Köszi
Sziasztok! VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Volt már nála valaki?
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Milyenek a tapasztalatok?
Sziasztok.
A 18 éves Violánál volt már valaki aki megosztaná a tapasztalatát?
Köszi előre is.
Szia,sajnos nincs infom.
Lotti(19) miért másolja le Alexa(24) bemutatkozó szövegét, mire jó ez?
Timur · Újonc · Hello. Laura 24-rol kérhetek véleményeket? Érdemes meglátogatni? Jöhet privátba is. Köszönöm elöre is.
Udv, Annanicolrol valakinek tapasztalat?
Sziasztok! Ma voltam Keszthelyen Mendy nél! Nem menjetek hozzá nagyon lehúzós! Egy órát fizettem kb 20 perc után elküldött!
Cobra775 · Újonc · Én is szivesen hallanék róluk velemenyt, de akár masról is aki masszassal foglalkozik kit ajanlotok.
Igazad van ez a lány is hasonlit rá valóban! Régebben sokat jártam a régi Lettihez, kb ugy 5 éve de azóta semmit se tudok róla pedig szerintem az egyik legjobb legkorrektebb csaj volt itt debrecenben!
Igaz amit írtál
Sziasztok!
5-6 évvel ezelőtt hirdetett itt egy lány Natika néven. Vékony, kicsit talán fiús teste volt, később soproni hirdetését is láttam, aztán eltűnt. Tud valaki róla?
Laura 24 valaki valami velemény ??
Sziasztok! Letti23-ról szeretnék érdeklődni volt e már nála valaki? A képeken nagyon hasonlit a régi Lettire aki régebben még a hires zöld házban volt, de aztán teljesen eltünt!
Sziasztok,
Kitti 28-at próbálta már valaki?
Vélemények, tapasztalatok vele kapcsolatban?
Köszi előre is.
Sziasztok!
Jól látom, hogy Beatrix visszatérő, csak korábban a barátnője volt Beatrix?
Polly41, Vicus45, Cillike46 róluk szeretnék kérni némi információt, aki tud valamit kérem jelezze, jöhet privátban. Köszönöm szépen.