Sziasztok.Nem tudjátok hogy Ivon milyen időközönként jön Nyíregyre?Köszönöm.
Sziasztok.Nem tudjátok hogy Ivon milyen időközönként jön Nyíregyre?Köszönöm.
Sziasztok makktársak.
Anno a Komlói úton és Szigetvár felé és voltak pillangók. Esetleg mostanság is lehet találni arra felé őket? Vagy valamerre másfelé keresgéljek? Köszönöm válaszaitok.
Kedves moderátor tudom hogy ez kérdés de mivel Pécs környéki azért ebbe a fórumba írtam. Köszönöm
Timur · Újonc · Sziasztok. Minek a forum, ha úgysem jelenik meg amit írnak az emberek.
Sziasztok.
Dina (61)-el van valakinek tapasztalata? Képek alapján nekem bejön.
Köszi:)
Timur · Újonc · Többen is
Engem keresel ?
Sziasztok. Kedves férfi társaim!!Volt már valakinek szerencséje Ázsiai vagy Kínai nőhöz??
Szisztok!
Tudtok esetleg vmi infót egy szőke, huszonéves Fanni néven hirdető hölgyről? 1-2 hetet szokott Szhelyen lenni, utoljára egy hónapja, Kata nevű bnőjével, furán beszélt de elég sokmindent bevállalt... Eltűnt a hirdetése egy ideje, érdekelne hogy merre elérhető... Köszi :)
Nabuuk · Újonc · Sziasztok.
Rubináról valakinek tapasztalat?
Köszönöm
Köszönöm szépen! Itt tartok én is!
Timur · Újonc · Niki a masik oldalrol ajanlott kategoria....
Én egy pár hónapja próbáltam többször is, de nem vette fel egyszer sem.
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy mostanában járt valaki Relax Massázs néven hirdető hölgynél? Vagy esetleg más masszázs hölgynél?
Kit ajánlottok ebben a kategóriában?🙂
Sziasztok.
Anikó (34)-nél járt már valaki? Mik a tapasztalatok?
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom hívj bátran vagy Viberen is írhatsz 💋
Sziasztok! Valakinek sikerült már elérnie Nikát? Esetleg időpontot egyeztetni, találkozni?
Zsófi(37)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, én ma jártam a kedves hölgynél először, de nem utoljára ! A lakás tiszta, modern és higiénikus. Sajnos csak egy fel órára volt időm maradni de legközelebb biztos több időre maradok. A bőre puha és szolibarna ami nekem a gyengém..és a humora is a helyén van egy percig nem unatkoztam mellette.
Nabuuk · Újonc · Sziasztok
Sziszi 35 nél járt valaki?
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm.
Jani2 · Újonc ·
Zsófi (37) masszázs
Hosszas tervezés és még hosszabb próbálkozás után sikerült elérnem Zsófit és még is beszeltem vele egy 30 perces találkozót. Sok jót olvastam róla fórumon így gondoltam miért is ne. Telefonban elmondtam a lényegesebb dolgokat, masszázst vállal, és 3 féle levezetést lehet kérni a végére (kézi, francia, szex).
Helyszínre érkezve egy csinos hölgy fogadott, bár képeit elnézve én kicsit másképp képzeltem el, de így is teljesen rendben volt. Kicsit beszélgettünk majd megmutatta a zuhanyzót. Mire visszatértem már az ágyon várt ahol kérte feküdjek a hátamra. Egy rendkívül jó masszázst kaptam tőle sok-sok izgató kézmozdulattal pont úgy ahogy azt szerettem volna, végen pedig egy franciás befejezéssel lett vége a történetnek. Még egy kicsit beszélgettünk majd rendeztük az elvarratlan szálakat és távoztam.
Összességében azt kell mondanom talán a képei kicsit hívogatóbbak is mint a valóság (lehet ezzel nem leszek népszerű) viszont a szolgáltatás amelyet nyújt példaértékű ebben a világban így részemről abszolút ajánlott a hölgy!
Tisztelt Moderátorok!
Hány hétig bírálnak el egy-egy hozzászólást? Mire választ kapna az ember a kérdésére, a leányzó már hetedhét országon is túl jár. Vannak itt hozzászólások amik már több mint 1 hete elbírálás alatt állnak. Nem tudom, hogy milyen bonyolult szöveget írhattak amit ennyi idő alatt nem sikerült elbírálni de így nem sok értelme van a fórumnak! Tisztelettel: