Minnie, Szonja akik most vannak. Ők jók.
Airgeneral · Újonc · Minnie, Szonja akik most vannak. Ők jók.
Tupac · Újonc · Hello!
Elvileg a fórumban a pozitív,negatív kritikát is le lehet írni,sőt azért találták ki,amint fentebb olvasható..
Valószínű, a 'finomhangolt' véleményeket lehet írni,a durvát nem teszik ki..
Szóval kedves kollégák,ki az akit mostanság ajánlotok,korrekt szolgáltatást nyújt,aránylag friss képekkel..Vadászni indulnék..:)Szép napot!
Szerintem ha valaki már régebben regisztrált, egyből megjelenik amit ír. Vagy kell bizonyos számú hozzászólás.
Máskor meg az a bajotok, hogy senki nem ír véleményt. Én is meglepődtem, hogy ugyanoda mentem kétszer.Ráadásul mindkét lány az esetem. De jó, hogy mondod, legközelebb kérek részesedést.
Láttam. Ennyi. Senki nem mondta. Nem konzekvencia, tény.
Sziasztok !
Már egyszer érdeklődtem itt a fórumon hölgyekkel kapcsolatban akkor segítettetek a megbízható hölgyekkel kapcsolatban.
Most sem szeretnék próbálkozni !
Tudtok ajánlani megbízható korrekt szolgáltatót??
Előre is köszönöm.
Cirka 3 éve voltam nála azóta nem tudom váltott-e stilust, de akkor profin űzte ő és barátnője a lehúzást ;)
Mikor meg érkeztem a ház elött az ajtóban már a barátnője ácsorgott és integetett kérdezte, hogy én jöttem-e az órásra mondom igen... Gondoltam hát ez így elég furcsa... ha jól emlékszem földszinti lakás volt. Be mentünk elkezdte mondani merre a zuhanyzó és, hogy van közös fürcsire lehetőség meg a plusz extrákat. Aztán már muszáj volt rá kérdeznem, hogy jó, de hol a rubina erre már akkor hülyének néztek elkezdi vele beszéltem telefonon :D mondom a hangotok sem ugyan az :D na akkor a konyhából előjött.... Be kísért a szobába le ült a székbe és kérte vetkőzek ő is mindjárt fog (fel volt rendesen öltözve) külsőre semmi gond nem volt vele! El kérte a pénzt majd elmentem zuhanyozni gondoltam mire vissza érek már meztelenül vár az ágyon hát nem így lett... Le feküdtem majd mondta, hogy mindjárt jön kb 5 perc mulva vissza jön, hogy most ő nem ér rá mert dolga akadt, de a barátnője be ugrik helyette... (akivel először találkoztam) Na ő már fehérneműben jött be mondtam, hogy bocs, de nem miatta jöttem illetve alkatra sem jön be (volt vagy 80kg ha nem több...) na akkor szinte abban a pillanatban be fáradt egy harmadik lány már totál meztelenül aki viszont elég jól nézett ki! Na gondoltam jó rendben most már ki kell hozni a legjobbat ebből, de a szituáció, hogy ott fekszel az ágyon csupaszon három csaj meg ott áll az ajtóban elég bizar volt XD épp, hogy neki állnánk mire kifáradtak meg szólal, hogy ja igen a rózsák? Mondom a barátnődnek oda adtam elkezdi az ő nem én nekem az órát kifogja ki fizetni? Mondom na ne szórakozzatok velem most már! Fel pattant kiment 10 perc múlva jön be, hogy rendben vagyunk, de fél óra lesz... egy órára jöttem annyit is adtam erre rá vágja de már el ment 30 perced... Na aztán akkor már szabadulni akartam gondoltam akkor viszont ki élem magam keményen rajt! Viszont ez is fordítva sült el francia helyett verni kezdte, de nagyon durván mire kértem gumit aztán rám ült és olyan vadul kezdte azt is csinálni amiben semmi élvezet nem volt 3 perc se kellett... Sajna ilyent is megtapasztal az ember EGYSZER!!! Tanultam belőle!
Hogy a Nelly 32 a másik szobában unatkozott? Kizártnak találom barátom!! Mondta neked? Vagy miből vontad le ezt a konzekvenciát?
Attól, hogy egy lány nem vállal be minden vackot még lehet kitűnő szolgáltató. Azért mert valakinek kevés a normál szex, még sokan szerethetik és nem normál hírdetőkön akarják kiélni minden perverziójukat. Gondolom megvan mindenre a megfelelő hírdető tovább kell lapozni. Én kifejezetten szeretek hozzá járni, ilyen fomákat és homokóra alakot megéri meglátogatni (szerintem), a kevesebb néha több jelen esetben teljesen megállja a helyét. Písz.
UI.: Eni franciája világbajnok, ajánlott kipróbálni legalább egyszer, nem viccől van kiírva a lábremegős jelző... ;) :P
Sziasztok, legénybúcsú szervezője vagyok tudnátok ajánlani fellépőket akik jó performerek??
Nem hiszem. Azt csak simán ki szokták törölni.
Ilyen étlap mellett csodálkozol ha unatkozik?
Adminkám, túl sok hozzászólás vár elbírálásra. Tudom, hogy nyár van, de azért egy héten egyszer aktivizálhatnád magad, hogy megtudjuk, mit szeretnének velünk megosztani... :)
Nextone · Újonc · Jó marketingese vagy a helynek
A legutóbbi látogatásom óta fogyott pár kilót. Most csinos szerintem. Nekem ő az eddigi egyetlen kb. aki után órákig nincs erő a lábamban. Egyébként a másik szobában ott unatkozott Nelly (32). Legutóbb nála voltam. Ő is nagyon finom, gyengéd és az a derék/csípő arány...! Hivogassátok uraim, ne unatkozzon!
Niklán volt valaki a fiatal leányzoál?
Köszönöm.
Havi egy hét kb.
Hali,
A mai nap voltam Dolce masszázs (40)-nál. Gyönyörű nő és a szilikon sokat javít az alakján. Lakás rendben. Kedves, jól lehet vele beszélgetni is. A félórában végzett hátmasszázs lehetett volna erőteljesebb, de kímélt engem. Fordulás után némi csúszka következett cicivel, majd a kézi levezetés, ami nagyon érzéki volt! A fél óra ára kissé húzós, inkább egy órára érdemes menni, ár - érték arányban jobban megéri! Kéretik rá vigyázni!
Pali60
Sziasztok! Van olyan masszázsszalon,ahol lehet Happy finnish,vagy esetleg több is? Én csak1 helyet tudok,ott egy kis noszogatás után szex is lehet!Válaszotokat előre is köszönöm