Bárcsak tudtam volna hamarabb :D én is régóta keresek ilyen hölgyet, de nagyon ritka.
Alig várom hogy Kecskeméten legyél, tuti meglátogatlak.. ;)
Bárcsak tudtam volna hamarabb :D én is régóta keresek ilyen hölgyet, de nagyon ritka.
Alig várom hogy Kecskeméten legyél, tuti meglátogatlak.. ;)
Az a Rubina, aki azóta már Alexa, de előtte volt néhány hétig Kitty, Zeynep, stb?? A gyakori névváltás is jelent valamit, bár nekem tetszenek az ilyen vékony csajok és a negatív vélemények ellenére bepróbálkoznék, ha jó helye lesz jó időben.
Sziasztok!
Vivien 18-ról szeretnék érdeklődni?Volt már nála valaki? Akár privátban is.
Pontosabban Bella 27.
Bella is jó. Bár igaz régebben jártam nála párszor.
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés: még a vírus előtt hirdetett Anett világa. 40-es, kissé telt milf volt, masszázs kategóriában. Egyszer voltam nála, valaki nem tudja, mi lett vele, lesz még?
Köszönöm előre is!
Rá én is kíváncsi lennék
Tehát ha többen azonos véleményen vagyunk és ennek hangot adunk akkor az lejárató kampány?
Érdekes az elmúlt pár évben egyre inkább úgy tűnik, hogy ha valakiről negatív véleményt írnak az biztos lejáratás (rendelésre ír valaki valami random negatív meg nem történt esetet) ha meg valakit dicsérnek akkor az meg biztos csak ön reklám :D
Régóta tag vagyok és olvastam már Sok mindent és ahogy le írtam sajnos meg is éltem pár dolgot.. De csak olyanról írok akinél voltam is és ha látom, hogy érdeklődnek valaki felől akiről tudom hogy milyen stílusban adja elő a dolgot akkor igyekszem ezt tudatni elvégre egy fórumnak ez a lényege! Valóban privátban is meg irhatnánk, de sokan vannak akik csak olvassák, de soha nem szólnak hozzá.
Szerencsés vagy, hogy legalább elérted. Nekem eddig nem sikerült.
Ez így van. Akiknek a hozzászólása elbírálás alatt vannak, azoknak valószínű ezek az első hozzászólásaik.
Igen, normális nagyon,közvetlen, jófej, és széttép az ágyban, és igen remegő lábakkal távozik tőle az ember, szerintem a legjobb hirdető a városban!
Köszönöm.
Itt azért mind a három menyecske szemrevaló.
A Szilvi a fotók alapján tényleg egy bombázó, de normális is???
Mindegy kire esik a választás a beszámoló nem marad majd el!
Pedig csak azt kérdeztem járt-e valaki egy bizonyos lánynál..😀
Ez egy lejárató kampány szöveg semmi más szerintem.Nekem nem ez a véleményem .
Úgy vettem észre, hogy 5 darab hozzászólás után automatikusan megjelenik, amit beírsz, függetlenül a tartalomtól, azt utána "szokták" bizonyos
arcok moderálásra elküldeni... :) Gondolom a tisztelt szerkesztőség 5 beírás után elbírálja, hogy a regisztrált arc meglátásai alkalmasak -e a fórumban
való megjelenésre, és ez nem a regisztráció időpontjától, hanem a hozzászólások számától függ... ami 5 darab beírás... :)
Utána amit írsz, az ott is van... addig, amíg valaki el nem küldi moderálásra... az pedig mindig jelent valamit... hogy valaki nagyon jót írt... :)
Aztán ha átmegy a szűrőn, akkor ott is marad... szerintem lehet negatívat is írni, csak nem mindegy, hogyan van megfogalmazva... :)
Kedves valaki!
Hiába küldöd moderálásra a HSZ-em!
Ez egy fórum ahol a hirdetőkről oszthatják meg egymással tapasztalataikat élményeiket az éppen szerencsés avagy pórul járt vendégek!
A leírtakban sem trágár sem megbotránkoztató sem semmi más szabályzatot sértő nem szerepel. Még a a szóra utaló szavakat is a rendszer cenzúrázta!!!
Lejárató szövegnek sem mondanám mert ez egy konkrét eset volt mely részleteségét nehéz lenne csak úgy kitalálni!!!
Persze részletezhettem volna még, de úgy gondolom a lényeg lejött! Ha bárkinek más a véleménye kérem ossza meg és indokolja, hogy tévedek! De szerintem ha valaki kételkedik nyugodtan olvasson vissza! Már máskor is volt Rubina téma és akkor sem dicsérték! ;)
Így van, még Szilvit(27) tudom ajánlani!
Vivien 30 és Amanda 36 is normális korrekt szolgáltató. Ha nem extrém dolgokra kéred, meg leszel elégedve és még jót beszélgetni is lehet mindkettejükkel.
Hanna 25nél volt már valaki? jöhet privátba is akár vélemény :)
Kétlem amit irsz.Én ma voltam nála.Csak ajállani tudom mindenkinek.Gyönyörü és azt kaptam amit kértem .Remélem mi hamarabb tudok vele még talizni