;)
És mikor jössz legközelebb?? :)
Helló srácok. Angi 29 ről van valakinek infója. Megköszönnêm!
Nabuuk · Újonc ·
Ma voltam Miánál.Már a hangja is levett a lábáról.Gyönyörű a csaj.És nagyon kedves.Minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Ajánlott kategória.
Hasonlóképp <3
CoCo, semmin ne változtass,,,,
Evelyn masszazsarol valaki valamit?
Dinanal kb 15 eve voltam de mar akkor sem volt egy szepseg...
Es azota sem fordult meg a fejemben hogy visszamennek...
Vannak itt sokkal szebb lanyok is az idosebb kategoriaban...
Mia (43) milfről mik a tapasztalatok? Aki járt már nála, kérem ossza meg!
Van! Kerüld el!De ha van kidobni való pénzed próbáld meg!
karcsi30 · Újonc · Téged úgy, szeretünk ahogy vagy!
Nem is miattad irtam!
Hát igen ez itt a kérdés?Azt jelenítenek meg amit akarnak!Én már több alkalommal is írtam negatív valós véleményt bár pozitívat írhattam volna és lesöpörték az asztalról!Pedig pont azért van a fórum,hogy egymást tájékoztassuk és senki ne fusson bele olyan lányba aki nem azt vagy csak keveset nyújt abból amit a hirdetésében feltűntet!
Nabuuk · Újonc · Sziasztok. Bocsi hogy mindíg csak kérdezek,de elég új vagyok 😊 Ha lesz tapasztalatom ígérem megosztom veletek. Amandárol valaki tud esetleg mondani pár szót? Köszönöm
Mia jó fej persze ha tiszteségesen bánsz Vele
Én ezért nem fizetek soha előre. Akinek nem tetszik attól eljövök. Ennyi.
Legutóbb jártam nálam mikor itt volt. Nekem bejött, masszázs nem tudom milyen, biztos jó keze van. Kölcsönöst szerette (persze ha tudsz bánni vele), francia nekem bejövős volt. Kedves aranyos törelmes. A képek nagyon régiek, nem sok köze van már hozzá. Nekem egyáltalán nem volt csalódás a randi, gondolkozok rajta hogy megyek most is, meglátjuk időm hogy adja ki. Részemről ajánlott. VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ezen mit kellett 4 napig elbírálni kedves moderátorok???
Hello Siófok!
Én egyike vagyok azoknak, akik régi képekkel hirdetnek. Nagyon sajnálom, hogy ezt sértőnek találod - noha értékelem az érzékeny férfiakat, akik a gyengédségtől, a gyengéd érintésektől tudnak igazán kikapcsolódni és abból töltekezni. Bármikor korábban cserélgettem a képeimet, kedves visszajáró vendégeim nem találtak meg, mert ők pont engem kerestek és nem vadászgattak, tehát nem lapozták át a lányokat. (Akik vadászgatnak, azok pedig az én képeimen görgetnek át, és ez így van rendjén. :) ) Tiszteletben tartva ezt a ki nem mondott igényt és abban a hitben élve, hogy aki célzatosan engem keres, az a narancssárga hátterű képre fog fókuszálni az oldal fellapozásakor, nem fogok változtatni az elkövetkezőkben sem a hirdetésemen. Ez csupán egy magyarázat, hogy valaki miért nem cseréli a képeket.
Köszi!
Nekem ennyi asszem elég is.