Anna csodálatos, gyönyörű nő, bátran merem ajánlani, nem fogsz csalódni!
Anna csodálatos, gyönyörű nő, bátran merem ajánlani, nem fogsz csalódni!
Már nem jön vissza, lényegtelen. Debrecentöl kb 15 km-re levö városka. Sosem adta meg publikusan.
Egész biztos, hogy másik csaj? Nem vagyok róla meggyőződve. De legalábbis furcsa, hogy mindent "örökölt".
Sziasztok!
Mi a véleményetek Beatrix 22-ről?
Mennyire valós ez a spriccelés meg a popó?
Milyenek a körülmények?
vállalható?
Telefonba azt mondta ami az adatlapon van minden működik persze néhány extrában!
várom a tapasztalatokat
Lexi aranyos, szép nő. Gyengén masszíroz, inkább gyengéd, mint sportos.
Amikor én voltam csak kézi levezetés volt, azóta van más lehetőség is.
3 éve voltam nála utoljára, valamiért nem vágyom vissza. Talán a visszafogottsága miatt.
Értelmes, jól lehet vele beszélgetni.
Sziasztok!Ma sikerült eljutnom debrecen egyik gyöngyszeméhez,Szofihoz(44)!Telefonban már megnyerően adott információkat a lehetőségekről(nem úgy mint mások:egy fiatalabb hölgyet hívtam,reggel,délre tudott időpontot adni,ami nekem nem felelt meg,nem tökölt,rám nyomta a telefont.Ennyit az illemről!)Szóval,Szofi megnyerő stílusa,fiatalos alakja,duzzadó keblei,kerek popsija,tökéletesen megfelelt egy kellemes délelőtti hancúrhoz.Kellemes natúr franciája,kellően meghozta a kedvet,hogy a kehely kellemes szorítását érezzem és élvezzem,amit ő is jól vissza jelez.Igazán kellemes volt.
Sziasztok! A Pacsai Biankánál volt már valaki? Érdemes meglátogatni?
Sziasztok! A Pacsai Biankánál volt már valaki? Érdemes meglátogatni?
"teknika"..szakadok! :D
Sziasztok!
Zsófi 39! Mik a tapasztalatok? Érdemes meglátogatni?
köszönöm!
Igen!
Voltál?
Sziasztok! A Polírudvarban rendel most valaki? PM is jöhet, köszönöm!
Kedves kommentelok !
Egy lanyt sem szabad le minősíteni mert mi férfiak sem vagyunk hibátlanok ugye bár
En mar voltam a két hölgynel Miskolcon és nagyon barátságosak mindent meg kaptam amit kértem csak tudni kell bánni velük nem lekezelo stílusban ahogy ti csináljátok itt az oldalon belül a forumban
Az miert zavar ennyire kedves Dingo hogy ok nevet változtatnak?
Elég fura ez a Niki (27), mert a sokak által ismert Szilvi hirdetésével, telefonszámával fut... de ő egy másik csaj. Jó lenne megtudni az igazságot, hogy ki ez a lány.
Sziasztok. Tudja valaki hogy Alice mikor lesz elérhető?
Sziasztok.
Az oldalon hírdető Annabellről van valakinek infója. Tervezem a meglátogatását, ezért szívesen fogadok minden információt. Akár privátban is.
Üdv.
Nekem a Kedves hölgyről kicsit más a véleményem. Szintén telefonos egyeztetés alapján indult a tali, minden a megbeszeltek alapján történt. Pontos kezdés mindkét félrol, a lakás tényleg gyönyörű, tiszta, a lány mosolygós, csinos, szép és vonzó, nem utolsósorban iszonyat szexi. Jól csinálja amit csinál, és az ár is teljesen rendben van. Biztos h leszek még az ő vendége, nekem nagyon kellemes élmény volt!
Szia az a probléma hogy szerintem nem velem beszéltél mert én soha nem válaszolok viberen mert hülyeségnek tartom mivel sokan becsaptak már és egy jo idelye én ott senkivel nem egyeztetek!
A kölcsönös franciát nem kell erőltetni a hölgynél, mint ahogy a melltartó levételt sem. Mindezek ellenére megbízható és jó szolgáltató.
Sziasztok!
Sziszi 28 róla van valakinek tapasztalata?