Köszi!
Nekem ennyi asszem elég is.
Köszi!
Nekem ennyi asszem elég is.
Szia. Nyíregyházán voltam nála. Aranyos normális szolgáltató! Nyugodtan keresheted.
Nándi · Őstag · Régi vágyam teljesült ma reggel! Virág 26 végre hozzánk is ellátogatott így sikerult találkoznom vele egy röpke félórára. Nem ragozom, ha tehetitek látogassátok meg!
Ki tudja mikor lessz rá lehetőség ujra, ha jön én tuti menni fogok hozzá.
Sziasztok Székesfehérváron várom régi és új vendégeimet . csók Patrícia
sziasztok ma Pápán vagyok elérhető ! puszi Lilla
Ircsi jó szolgáltató ,nyugodtan mehetsz nem ér csalódás .
Telefonon érdeklődtem nála, hogy csak franciát mennyiért vállalna, szó nélkül kinyomta. Ezután már nem volt kedvem újrahívni...
Nabuuk · Újonc · Sziasztok.Mia-ról valak tapasztalat?Elég dögösnek tűnik a képeken
Mukunya .Már ne haragudj , de hogy jössz te ehez ugy öszintén?Hogy mondod parancsba adod mit tegyen mit ne tegyen?Má ne haragudj de szerintem nagyon túlzásba viszed te itt nap mint nap a dolgokat.Miért menne el???Mert te azt parancsoltad???Gondolom pontosan ez miatt lettél kidobva töle az ilyen dumáid után.Férfi létedre nem szégyeled magadat?
Airgeneral · Újonc · Még nem láttam itt, de takaros. Engem is érdekel.
:D cukor falat szerintem a továbbiakban fejezzük be mert már én kezdem magam rosszul érezni ettől a sok zagyvaságtól amit írsz :D egyre jobban be égeted magad :D értelmetlen sületlenséget írogatsz szedd össze magad :D
Én mint rendőr juj xD ne sérteges kérlek xD maradjunk a májkrénhuszárnál az legalább tetszik xD
Ha rendőr lennék hidd el lennék én akkora szemét, hogy nem kell mostanában dolgoznod :D
Szerintem szedd a sátor fádat és húzzál vissza nyiregyre vagy debrecenbe a tesókhoz ;) itt ez a stílus nem nyerő bocsi ;)
Sziasztok urak,
Amanda (23) rol van valakinek véleménye, tapasztalat?
Hali!
Erika 40-ről van valakinek tapasztalata?
Ha igen,akkor szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm.
Naya (38) valakinek van tapasztalata?
Sziasztok, Mendy (32)-t mikor érdemes telefonon hívni? Számkijelzéssel próbálom, 8 óta, de eddig még sosem vette fel. Lehet hogy csak a régi vendégeknek veszi fel?
Csak ki bújt a szög a zsákból! Legalább el árultad magad látod!
Ne haragudj, de amit te meg a barátnőd le műveletek az nem szolgáltatás :D lopás átverés és hülyének nézitek az embereket! Az neked a szolgáltatás, hogy megtéveszted a vendéget majd úgy csinálsz mintha csak véletlen keveredés lenne? Mosolyogsz adod az ártatlant aztán mikor el kérted a rózsákat utánna farmerban szépen felöltözve le ülsz mellé beszélgetni? És csodálod ha ezt nem érti a vendég? Direkt húzod az időt és cserélgettek a barátnődel?! Aztán ha még mindig nem ment el a vendég apucitól kértek a komyhából instrukciókat?!
Legalább meg írtad! Tehát aki nem tud viselkedni és nem hagyja szó nélkül, hogy át verik és le húzák akkor ne látogasson meg téged! Ezt kérlek akkor a be mutatkozó szövegedbe is írd ki kérlek!
Továbbra is el árultad magad ezekszerint már elég sok pali próbáltál at baszni :D azt gondoltad majd az összes férfi hagyni fogja magát?!
Szerintem akkor velem jártál a legjobban.
Írna pár szót Anitáról aki járt nála? Most hogy nyaralnak az adminok, talán marad egy darabig. Akkor is ha nem dícséret.
Sziasztok Fanni(18) nevű lányról tudnátok véleményt mondani? Előre is köszi!
Soha nem szoktam unatkozni, elárulom neked, néha esténként gépezgetés közben idenézek, és ha olvasok valami érdekeset, néha reagálok.. :)
Gondolom kifakadásod kiváltó oka nem ennek a hirdetőnek a védelme, hanem az én személyem, aki ugye neked nem lett pozitív, mert nem álltam
be az érted rajongók sorába.. :) Nos, értem én, hogy te úgy gondolod, te vagy a CSODA, akiért mindenki oda van, de ez nem így van, fogadd ezt el.. :)
Azt írod, nem szoktál kommentelni.. nos, ha a hirdetői oldaladra kattintok, az olvasható, hogy a fórum hozzászólások száma 114.. :)))))) Oké, igazad van.. :)))
Nem tudom, hogy az sértő -e, hogy betűharcosnak titulálsz, meg az IQ - bajnok megnevezést is rám értetted -e.. én bóknak veszem.. igen, én mindig is szerettem
az irodalmat, és a nyelvtan is a kedvenceim közé tartozott még fiatalon.. és örülök, hogy még most is tudok helyesen írni, és egyéni stílust is kialakítottam.. :)
Így már ezáltal könnyen beazonosítható vagyok, és ez nekem jó így.. :)
Én ezen az oldalon nem függök senkitől.. nem érdekel, hogy kinek vagyok szimpatikus, és ki gyűlöl.. csak néha leírtam pár gondolatomat.. :)
Akinek tetszik, azaz egyetért, az nyom egy lájkot.. akinek nem, az egy lefelé mutató kisujjat...és ennyi.. :)
Én nem irkálgatok privátban, nem chatelek, nem töltöm itt az életemet.. nekem ez csak ennyi, amit a fórumban olvashatsz tőlem.. és nem is kell ennél több.. :)
Az a baj, talán meg sem érted, de te is pont csak erősíted megnyilvánulásaiddal azt, amiről írtam.. köszönöm.. :))))
Aki ért engem, annak is köszi, jól esik szegény kis lelkemnek minden fajta elismerés, haha.. :)
Tudom, hogy tiszta szégyen vagyok, és próbálom is az életet a lehető legnagyobb komolysággal élni, én a tréfát még viccből sem ismerem.. :))))
Nyilván örömmel társalognék még veled, de úgy érzem, nem lenne meg az egy hullámhossz.. :))) Így csak azt mondom, mint télen az éhes varjú : káááár.. :))))
Szép estét mindenkinek ! :)
Még annyit, hogy maga az oldal színvonala is az utóbbi időkben sokat romlott. Nyilván ezt a hozzászólást majd kitörlik, de mivel az admin az új hozzászólásokat sem bírálja el, addig is látni fogjátok ezt a hozzászólást is. Számomra egyre hiteltelenebb ez az oldal, a konkurencia pedig kevésbé. Úgy érzem, és mint a tények is mutatják, nem igazán foglalkoznak az oldallal. Sajnálom, ha a vezetőségnek ez esetlegesen nem tetszik, de ez az én véleményem.