Annabell hova tűnt? Már jó ideje nem látom a hirdetését
Annabell hova tűnt? Már jó ideje nem látom a hirdetését
Sziasztok! Utcai lanyok vannak e Debrecenben?🙃
Stellánál esetleg volt valaki?
Üdv!
Valakinek van tapasztalata Lady Ivettel.
Választ előre is köszönöm
Köszi köszi szépen.
Nem tudom lehet... Más az ízlésünk! Meg igazából végre örültem, hogy egy normális hirdetővel futottam össze aki nem lehúzni próbál hanem a rózsaszálaknak megfelelően és az elvártaknak teljesít :D mostanában nem volt szerencsém tehát örültem neki!!! Amúgy az is lehet épp rossz kedve volt vagy nem voltál neki szimpi passz... Én meg voltam elégedve mindennel.
Sziasztok! Vanda(21) debreceni hölggyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Akár privátba is jöhet! Előre is köszönöm!
Itt van a Klaudi24 most, regebben volt itt mar egy Klaudia 24 a Stadion uton , multkorába is volt itt par nap a hölgy akkor megkerdezrem ő -e az a Klaudia24 aki a Stadion uton volt.?! Azt irta vissza hogy igen.... akkor viszont az a Klaudia nagyon jo volt..!!!!
Sziasztok!
Linda 37 valakinek van infója róla?
A másik hölgy Gréti 19 tényleg olyan jó amilyennek leírják?
Köszönöm!
Szia!
Voltam nála , nekem bejött !
A szexet nem megjátszotta élvezte is , lovagolva el is élvezett amiért bocsánatot kért, pedig nekem nagyon jól esett!
Popóban is jól betudja venni,nekem ott volt végem!!!
Hali,
Régebben voltam Huanita(24) hirdetőnél, átvágott! Nem ajánlott szolgáltató!
Pali60
Nekem adott egy telefon számot és kérte a beszámolót de azon a számon előfizető nemkapcsolható.
Hello, barby32-ről van valami infótok? Képek alapján igéretes hölgy :)
Sziasztok! Bianka (29) debreceni masszőzzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Köszönöm!
Sziasztok tud valaki Viktória 27ről valamit volt már itt jöhet privátban is.
Úgy tűnik Ceasar1963 nem akarja megosztani a zsákmányát a makktársakkal. Vagy csak kamuzott a ritka trófeával.... :-)
Nagyon jó nő. Nem olcsó mulatság, de megéri. Gyönyörű és kedves. Ráadásul élvezi is.
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata debreceni masszázs szalonokban, hol kapható jó masszázs mellé egy kis plusz?
Privátba is jöhet. Köszi!
Sziasztok. Betti-24-ről valakinek valami infó,tapasztalat? Előlre is köszönöm 😁 Sziasztok!
Ha egy valóban kellemes kikapcsolódásra vágysz egy kommunikatív bájos elragado fiatal hölgyel, jó helyen jársz. Várlak szeretettel!...
Heni (29) - Nyíregyháza
Valaki? Akár privát is?