Elég gyenge a felhozatal.Tud valaki tuti tippet.
Elég gyenge a felhozatal.Tud valaki tuti tippet.
Ő is csak egy közönséges munkakerülő aki a város összes dákóját magába engedi csak pénze legyen. Biztos otthol volt kitöl látni illetve tanulni ezt a fajta viselkedést és szakmát!
Hali! Viviennhez menj! A legjobb NFVSz!!! Tuti!!!
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket, hajdu szabolcs borsod megyében keresnék megbízható, korrekt rózsákat kérő, tiszta csajt. Kinézet, kor nem lényeg. Ha tudtok ilyet írjátok meg, jöhet privátba is. Tudom ez a 3kritérium ritkán fordul elő, de hátha. Kevés tapasztalattal rendelkezem. Köszönöm szépen.
Azért igen durva hogy ha megnézed az étlapot és közlik veled egy kisebb vagyonnal indulj el, Zsófinál is így van . Beszeltem vele ő is mindent is vállal, csak kavicsod legyen. Ha jól akarod magad nála érezni egy felóra 20 ropi és még nincs popsi ha akarsz azt is mással fűszerezve az 30 ropi...hmmm az szép Ez az igazi rablás
Sziasztok, a jövő héten Pécsett leszek ügyet intézni és olyan lányt keresek aki vállal NFVSZ+lenyelést.
Pesten sokszor belefutottam lehúzós csajokba.
Most biztosra akarok menni.
barátnő feelinges lány az akit keresek.
45-ig lenne jó.
köszönettel
Fuu gyerekek Mercedes Debrecenben... hat finoman fogalmazok nem azt kapod amit a képeken látsz...
Még Miskolcon rendel
Sok hírdetö bejelöl sok mindent, hogy több legyen az érdeklödö. Sokszor oda mész, már túl nagy a pici méret is a fenékbe és a végén elrántja a fejét.
Attól hogy nincs hirdetés meg a nagyon vip vendégeknek lehet elérhető. Ahogy más lány is csinálja........
Elfogyott a pénze biztos, ilyenkor mindent be vállalnak, mint sok hirdető
Az a biztos ha felhívod megkérdezed és leteszteled:) én már kb senkinek se hiszek:)xd
Jó reggelt. Járt valaki mostanában Zsófinál Nyíregyházán?? Tényleg ilyen bevállalós lett? Szinte mindent vállal Anál -tól a szájba elvezésig. Mikor voltam nála utoljára korlátozott volt nagyon az étlapja. Masszázs, szex , és natúr francia. Egy pár hét alatt sokat változott ha lehet ezt mondani. Ha valaki tud valami megköszönném. Ha csak kamu , akkor inkább Debrecenbe próbálkozom.
Nem biztos... semmi sem biztos csak a halál ,hogy egyszer bekövetkezik😉
sziasztok!
Viola (28)-nál járt már valaki? fincsinek tűnik!
Ez engem is érdekel!!
Hali
Nekem kellene!
Üzenetben el küldhetnéd 😊
Szeintem az egyik legjobb szolgáltató volt - sajnos tényleg befejezte, ezt biztos helyről tudom!
Köszönöm szépen. De a Maja érdekelne.
Zara ? Valaki volt milyen?