A gondolatmenet nem rossz, és hidd el kifizetne az ember többet a jobbért. Én személy szerint a szolgáltatásra panaszkodtam, nem az árra.
Hidd el nekem tök mindegy az ár, szokszor a dupláját kifizetve sem találod a minőséget.
A gondolatmenet nem rossz, és hidd el kifizetne az ember többet a jobbért. Én személy szerint a szolgáltatásra panaszkodtam, nem az árra.
Hidd el nekem tök mindegy az ár, szokszor a dupláját kifizetve sem találod a minőséget.
Sziasztok Xéna33 vagyok, Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop éjjel nappal várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj Viberen nyugodtan. Kellemes hétvégét mindenkinek
Alexan · Újonc · Sziasztok!Kis ajánlás milf kategóriában:Cherry 51es évjárat.Nekem tetszett a tekintete.(Na meg a popsi se a harmadosztályos kategória)Így megnéztem magamnak.Csütörtöki nap,délutánján látogattam meg,Füredi közeli panel a helyszin.Lakás rendben,másik lánnyal rendel.Nagy franciaágy,hangulatos zene a tvben.Kicsit tartottam attól hogy csalódás lesz a vége,de kellemesen csalódtam.Alakja mint a képeken,kicsit pociban erős,de vízszintesben úgy is kisimúl ;) Cici kézbevaló,popsi kerek és kemény.Francia tudása éveit dicséri.Profi és érzéki,mint maga a hölgy.Ha magad is tudsz ráhangolódni akkor kapsz egy igazi barátnős együtlétet.Egy negatívum volt,ami a punci ízt rontotta,de ez a túlzott higénia visszaütője.Másban nem talaltam kifogásolni valót.Legtutibb pozíció,mikor a popsit látod magad előtt,az megér egy misét.Szombatig van a hölgy,szóval aki érdeklődik iránta,ne halogassa a talalkozót.
Szia macskaköröm vnyiktor!
Azt gondolom ,jobb ha felülvizsgálod ezt a katasztrófálisra sikeredett hozzászólásodat, és ebben megállapításomban az is benne van, hogy a magad szemszögéből talán még igazad is lehet, viszont a megközelítése a dolgoknak annyira alpári, amely alapján sokan bunkónak titulálnának, pedig Te csak egy duhaj furórudi vagy, aki egy napszámos bérért szét szeretnéd nyomni azt a részt amit örömszerzésre és teremtésre szánt a a Jó Isten. Nekem az egyetlen célom a szexuális kapcsolatban az hogy intellektuálisan is kapcsolatba lépjek azzal a nővel aki felkeltette az érdeklődésemet. Magamról akarom megtudni mi a repedt herét keresek egy idegen nő lába között. Mi adja azt a teremtő erőt, amitől világok nőhetnek ki és pusztulhatnak el? Osztán ha ez még egy egy tábla csoki pluszt is igényel a napszámos bér felett hát legyen. Én magam azt sem szoktam megkérdezni telefonon, hogy mennyibe kerül, hiszen nem látom mire is vagyok vevő. Persze a megérkezéskor ezt is tisztázni kell, de nem akkor amikor még
nem is láttam a portékát. A régi és a mostani szolgáltatók között egyforma arányban vannak hitvány szolgáltatók és lehúzók, akik megeszik a csokit és nem táncolnak, de ez nem jogosít fel bennünket a teremtés csodáit, hogy az összes szolgáltatót kifordítsuk, női mivoltukból. Béla
Az engem is érdekelne, privátban is jöhet, ha van valakinek tapasztalata.
Airgeneral · Újonc · Anitánál járt már valaki? Van élménybeszámolója valakinek?
staffi · Őstag · Dehogy ment el a kedved....😉😉
Sziasztok!
Látogató vagyok egy hétig a városban. Légyszi, tudnátok nekem itteni best of csajokat ajánlani?
Köszi,
Alvy
Na, mán meg el is ment tőle a kedvem!🤣🤣🤣
staffi · Őstag · Megelőzlek😉😉
Hali!
Klaudia, az apróból.
Nekem gördülékenyen sikerült egyeztetnem vele. Rövid időn belül korrekt tájékoztatást kaptam. Nem kérdezgetett túl, teljesen normális volt. Kb. 2-2 üzenetet váltottunk.
Az, hogy valaki óvatos és diszkrét ezzel kapcsolatosan érthető.
Jövő hétre tervezem a látogatását.
Sziasztok!
Olvasgatok, olvasgatok de nem találok olyan véleményt, amikor arról lenne szó, mennye keményen, mocskosan szereti a hölgy a szexet! Én ilyet keresek! Tudtok ebbe segíteni?
Hibátlan rendkívüli kedves és odaadó.....
A saját tapasztalat a legbiztosabb! Nem lehet itt spórolni semmin 😆😆 járj utána és megtudod. Nem biztos hogy ami jó az egyiknek az a másiknak is. Én e féle tapasztalatot nem is kérdezek. Engem a körülmények érdekelnek pl. Nem e fertő a fürdő vagy tiszta törölközőt kapok e vagy hány hajszál van a kád körül! a többi úgy is két emberes.
Páros, vagy páratlan ők ketten korukat meghazudtolóak! Szofi messzemenően csinos vonzó 40-es hölgy. Hibátlan test, ápolt gyönyörű bőr, haj! Viszont tényleg nem értem néhány adatlapot elnézve mit keresnek itt a nagyi korúak? Tényleg nincs az a pont, mondjuk véleményem szerint 50 év a plafon amin túl már nem itt kellene lenni? Van 3 szolgáltató akik simán 10 évet tagadnak le a korukból! És találkozásnál rögtön látod mekkora a különbség! 40-es mindjárt 50-es. Az igényesség is messze áll tőlük.
Petya_001 · Tag · Én biztosan meglátogatlak! :)
Nándi · Őstag · A lehetőségekkel az van tisztában aki látogatja a csajokat , nem az aki infókat kunyerál.
Kiváncsi lennék én is hogy ki az
Sziasztok! Viktória 21-ről valakinek infója?
Kedves Ferko.
Biztosan kiváló szolgáltatók: Belly, Gaby, Zsófi, Rami. Egyértelműen ők a legjobbak a mostani (mai) szolgáltatók közül, akiket ismerek.
Lolita masszázs és Niki masszázs szintén jó, bár Niki többet tesz az ügyfélélményért.
Aki jó lehet, bár nem tapasztaltam, az Nelly.
A kerülendők kapcsán bátran nézd a fórumot.
Üdv.