Lola22 hirdetőről se olvastam.még semmit... na akkor majd én meglesem...😉🙂
staffi · Őstag · Lola22 hirdetőről se olvastam.még semmit... na akkor majd én meglesem...😉🙂
Üdv!Amira 24 röl valakinek élmény beszámoloja lenne?köszi
Azért a Zsófi 37-et se hagyjuk ki
Sziasztok!
Elizabaeth 24-ről van valakinek infója? Köszönöm!
Na, azé' Rami-kát is meg lehet látogatni, hogy szép élményekkel távozz, bár hogy is van!
Ha, kedveled a molett lányokat Petra(33) is kedves, csalódás mentes.
Illetve, ha csak egy jó franciára akarsz benevezni Alexandra(29) sem rossz választás!
Kb. részemről ennyi! Természetesen a megelőzőkön túl!😊
Szép napot. Lara28 nevű leányzóról szeretnék kérni egy kis információt. Mind egyénibe,mind a páros dologról. Hátha próbálta már valaki őt-őket! Köszönöm szépen.
Mona (23)
Lánglovagok környékén rendel , aránylag hamar sikerült vele időpontot egyeztetni. Mona egy aranyos fiatal csajszi , testre olyan mint a képeken , arcra nekem nagyon bejött . Amit telóban megbeszéltünk azt tartotta. Dugás alatt is lehet neki adni rendese, semmi nyafi.
Ajánlott kategória.
Popsibaszó · Újonc · Bocs maya 24
Virág (26)
Sajnos sikerült belefutnom egy negatív élménybe , aki csak teheti kerülje a csajt!
A lakásba belépve olyan sötét van , hogy azt sem tudod kihez érkezel , hiába kértem , hogy nyomjon már egy villanyt. Szopás közben néha fogazik ami nem éppen kellemes , majd meglepődik mikor szólok neki , hogy mehet az action. Ő úgy gondolta , hogy csak szopás lesz végig . 2 perc dugás után folytatni akarja a szopást , hogy majd úgy befejezi. Szóltam neki , hogy nállam ez nem opció, nem ezért jöttem. Erre mondta , hogy jó akkor folytassuk , de itt sem valami kitartó mert folyamatosan erőltette volna a szájal való befejezést. Folyamatosan siettet , hogy mikor mész már el stb. Amolyan futószalag szerűnek érződött az egész műsor. Ami az étlapon szerepel az a találkozásnál már nem opció! Nagyon nem ajánlom senkinek!
Gondolom, Maya 44 Rl- en.
Sziasztok! Eszti(32), Melinda(33), illetve Carmen(23) érdekelne, van valakinek friss tapasztalta?
Jah, ő tényleg nagyon fullos csaj!
Fuugyerekek, itt nagyon leült a felhozatal..
A golddiggerek (Fanni (23), Linett Masszázs (27), Karola (23) és még lehetne sorolni kb mindet..) totál elfoglalták a placcot. Ivetten, Gabyn, Virágon kb senkit nem látok, akit el tudnék képzelni egy normal randira..
Mi lett itt Nyíregyen??
Alexan · Újonc · Nem voltam még nála,de bakancslistán szerepel!
Popsibaszó · Újonc · Természetesen Lili 29!
Melyik Lili?
Lily(26) és Jázmin Luxury Milf(51) egyszerre van debrecenben és szombathelyen és egyszerre 26 és 51 éves.
Ha valaki esetleg kedvet kapott volna Lily formás fenekére esélyes, hogy egy ordas nagy kamu a hirdetése.
Popsibaszó · Újonc · Uraim Lili varázslatos!!!
Sziasztok. Az újfehértói Anettnál járt már valaki? Vélemény róla? Köszönöm
Sziasztok,
Tinus legutóbb emlitette, hogy tervben van a befejezés, ami úgy néz ki el is jött :( Nem rendel többet… Sajnálom, szerintem nagyon jó szolgáltató volt.