Igy igaz!!!! 😉😉
staffi · Őstag · Igy igaz!!!! 😉😉
Inkább 2 hónap alatt változtatta már sokadjára.
Jah, amúgy nálam sem vette le a melltartót, meg női bajok meg egyéb kifogások, és mintha ott sem lenne, unott és nagyon tartózkodó. Voltam pár lánynál, eddig csak kedveseket fogtam ki, én is az vagyok, úgyhogy nem velem van a gond. ;)
Sziasztok! Debrecen Petőfi tér - Nagyállomás környékén ismertek ajánlott szolgáltatót? :)
Én még élőben pazaroltam rá pár rózsát annó. 30 perc alatt 25 perc pofázás - 5 perc munka felé próbálta orientálni a randit. Lehúzós, nem ajánlott kategória.
staffi · Őstag · Persze.... de.... ☝☝☝
Sziasztok!
Régebben voltak olyan masszőzlányok, hogy Szofi, Mona. Róluk tudni esetleg valamit, hogy elérhetőek-e még valahol?
A 'lájkokból' úgy látszik, még nem....:-)
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstórol és Non-stop elérhető vagyok hívj vagy írj Viberen ;)
Gabo30 · Kvázi-tag · Látom a Vl kicsit újított az oldalon 😎 azok a régi kedvencek hm vissza mennék pár csajszihoz 🤗😉Kár hogy már sokan nem aktívak a kedvencek közül 🤨
Sok szép emlék elevenedett fel. 🥰
Jajj, még megijedtem amikor megláttam ezt a sok elsötétített kedvencet. Olyanok, mint a múltamban bujkáló rossz szellemek!😅😅😅
A lovászpatonai lányokról tud valaki valamit? Jöhet a válasz privátban is.
karcsi30 · Újonc · Köszi az infót!
Sziasztok! Brendáról van valakinek infoja?
A válasz amit írtam Natasára a teló száma
+36307407107 re vonatkozik
.......0153 as vegu teloszamos Ninara gondolok! Es koszi h valaszoltal!
Most aki hirdet itt fekete hosszu haju vekony csaj! 27 eves itt!
Masszázs? Akkor igen, és amint tehetem, megyek még. (ha a 42 éves, vékony alkatú hólgyről van szó)
Elég gyenge a felhozatal, én nem találtam (más oldalon sem) olyat, akit legalább felhívnék. Inkább Veszprém felé szoktam kalandozni, ott megjelennek néha olyan "utazó+ lányok, akik tényleg nagyon rendben vannak. Ha visszatér esetleg Keszthelyre Sunny (előtte Tiffany, sőt. Shine vezetéknévvel rá lehet keresni néhány filmjére is) akkor hozzá repülnék azonnal. De szerintem külföldön rendel, csak a covid idószak miatt tévedt haza.
Sziasztok! Ninat probalta mar valaki? Ha igen privibe szeretnek infot! Koszonom