kár érte, nekem tetszik a képei alapján, nem tudom a valóságban milyen lehet külsőre, de arról ha nem írtál akkor nem lehetett gond.
betettem néhány hete a kedvencek közé, hátha egy városban leszek vele, de így elgondolkoztató a dolog....
MILFHUNTER · Tag · kár érte, nekem tetszik a képei alapján, nem tudom a valóságban milyen lehet külsőre, de arról ha nem írtál akkor nem lehetett gond.
betettem néhány hete a kedvencek közé, hátha egy városban leszek vele, de így elgondolkoztató a dolog....
karcsi30 · Újonc · Lara 41
siettetős. Nem ajánlom.
Kell a mani! Ne húzd az időt!
Mit szívtok? Küldjetek nekem is.....
Popsibaszó · Újonc · Üdv.Nináról valakinek tapasztalat?Fotók alapján magyon ott van!!
Popsibaszó · Újonc · Csatlakozom !!! Bitang jó!!
Zozy80 · Újonc · Sziasztok!
Engem is érdekelne Beatrix 22-ről vélemény, élménybeszámoló.
Köszönöm
Gyerekek a negatív lájkokból sokat tudok meg hogy kit ajánlottak!!!!
Ennyire értelmetlen volt a kérdés, vagy nehéz felfogni!!!???
Melissa 42 régebben nem ő a margo?
staffi · Őstag · Ma meg akartam látogatni a Szamanta24 hölgyet. Hívtam , teloba sajnalattal hallottam ,hogy nincs nálla natur francia. Szive joga eldönteni minden hírderőnek mit vállal, igy elfogadtam a dolgot es elköszöntem. De elötte felhivtam a figyelmet ,hogy Nyiregyhaza helyett Nyáregyhaza van megadva elerhető varosnak. Meg is köszönte szépen ,hogy szoltam neki.
Sziasztok
Tudtok ajánlani egy jó szolgáltatót hétvégére???
Nem baj ha jártas a franciában
Jöhet privibe is
Köszi
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Őt is kiszemeltem infot szeretnék.Köszi.Privátba oké.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Infot szeretnék a kis hölgyröl.Köszi.Privátba ha lehett.
BlackMan88 · Újonc · Az bizony! A környéken a legjobb!
Mert ő egyébként vállalható csaj?
Vanda engem is érdekelne. Ha esetleg Neked lenne róla tapasztalatod, szívesen fogadom majd..
Sziasztok!
Beatrix nevű hirdetőnél járt már valaki?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszönöm
Huuuu akkor még drágább lesz. :D :D
BlackMan88 · Újonc · Sziasztok!
Jól látom, hogy Kimberly megcsináltatta a melleit?? 😍
Rolex187 · Újonc · Utcai harcos😂😂😂😂
Sziasztok!A Vanda néven hírdető terhes hölgyről van valakinek infója?
egyébként érdekelne még a Lejla-Anita páros!
előre is köszönöm