Szisztok!
Diayról van valakinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni?
Szisztok!
Diayról van valakinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni?
Kis szösszenet erejére írok Liziről.Aranyos lány jó testtel,kedves,aranyos.Jó cicik,kerek popsi.Sajnos kicsit laposra sikeredett a randink.Nem csípem a gumis franciát ,ha lankadt farokra huzzák.Ezt lehet az én rovásomra is írni,sajnos csettintésre nem tudok azonnal akció készen állni.Nem tudtam elengedni magam.Az akció sikeres véget ért,de nem igazán voltam elégedett.
https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/lizi/sgr
Fanni(27)
ő egy csiszolatlan gyémánt,ha nem már kész.Szuper kedvesség és odaadás.Maximálisan elégedett voltam nála.
Ramikával nagyon jól éreztem magam, a földi mennyországba repített. Rágjam meg a kis húsát! Köszönöm!😊😍😋😅
Köszönjük..!:)
Klau 23, dilemmázok én is rajta. Befutott Bella (5*-os csaj) is, hozzá rendszerint járok, de lehet megnézem most inkább Klaut. Ha végül hozzá megyek, természetesen referálok, ahogy szoktam, bár eléggé döglődik mostanában az oldal.
Teljes mértekbe egyetértek veled amit a Zita27 hírderőnél tapasztaltál. Annyit füznek hozzá én csak 23 évesnek néztem, és az utobbi időbe nem nagyon láttam egy hirdető szemébe sem azt a kis " húncut nézést" amivel kacérkodik közben, vagány laza csajszi. Teljesen korrekt mindenben.
Tud valaki Grétiről valamit azt mondta vagy két hónapja két hétig nem lessz csak már két hónapja lehet megint abba hagyta.
Jó reggelt mindenkinek. Esetleg tudna valaki infóval szolgálni Virág 42 -ről. Valahonnan ismerősek a fotói és a tetoválása, de lehet hogy tévedek. Jöhet privátban is a beszámoló. Köszönöm
Sziasztok!
Phenelopé 21 mikor együtt fürödtünk valaki más a masik szobából kirabolt
Először a király utca 61 be hívott utánna a helyszínen már 63 volt,miután mondtam hogy hívom a rendőröket még neki állt feljebb és ő meg az ügyvédjét akarta hívni
Hülye roma picsa, a képeken meg fehér
Én voltam a fasz hogy lepakoltam nála a cuccokat de meg bíztam benne olyan hihetően mondta hogy egyedül van otthon
Senki ne essen ebbe a hibába
Hali bélatot. Köszi a hozzászolást igazad van. Nagyon nagyon sokat segitettem rajta a 2 év alatt
A hölgy bemutatkozását látván az adatlapján,déjá vu érzés fogott el.Vagy koppintotta a"herceg",vagy testvérek.A harmadik lehetőségbe bele se merek gondolni.🤣😄
Sziasztok! Léna 47-ről van valakinek infója? Marcalon rendel.
Sziasztok
Kingáról van valakinek tapasztalata?
Megéri e elmenni hozzá?
Köszi
Kedves "utanozhatatlan" elméletben teljesen egyetértek veled, de mint sokat próbált férfi mondom azt, hogy az élet hozhat cifraságokat. Olyankor történik meg a vitatott esemény általában mikor valami együttállás van két ember között. Valószínűleg Atis14-nek is belső válsága volt, amikor Tina19-el történt esemény lezajlott, és hét szencség, hogy magas empátiával kezelte a hölgy jajgatását és kéréseit. Az Én tapasztalatom szerint általában ezt az áldozati viselkedést a nők nem huncutságból, átverésből, lehúzásból csinálják, hanem mindig mögöttük áll egy krampusz aki diktálja a feltételeket. Szóval kedves Atis14 ezt a pénzt amit Tinára költöttél, jobb ha úgy könyveled el mint tanulópénzt, amit a saját szellemi fejlődésedre fordítottál. Ne érezd butának ezért magad, megnyugtatlak én a nagy eszű is költöttem már sok százezer forintot hasonló helyzetekre, de ha elittam volna akkor már a Péróm se állna föl, így meg viccesnek ható kommenteknek és gyönyörű nőknek örvendezhetek nap mint nap. Ettől még nagyon boldog lehet ez az év.
Cintia 18-al vigyázzatok, szép, aranyos, kedves először ... de mellesleg terhes és lehúzós.
Meg a hejesirrás! 🤣
7 órás regisztráció😂😂😂 önreklám a legrosszabb reklám😂😂 bárcsak a matek kémia lett volna anno ilyen egyértelmű mint ez:)😂😂
Talán azért segitettem rajta mert meg kedveltem de be telt a pohár és elég volt ez a 2 év. Aki teheti kerülje el jo messzire tina 19 et
Viktoria 27 fiatalabb lett 3 évvel, jelenlegi profil szerint 24, még 1 év eltelik és tini kategoriába tehető 😃
Ha kérte és nem te ajánlottad fel, illetve ha kiderül, hogy nem vagy az egyedüli, akkor feljelentés után börtön jár neki. Volt 2 hónapja egy hasonló eset:
"A paksi rendőrök elfogták, majd a bíróság letartóztatta azt a 44 éves karcagi nőt, aki egy társkeresőn csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki 43 férfitól."