Az évek során összesen kétszer voltam nála. Gyengécske. Unott a hozzáállása,csak a pénz miatt csinálja. Én többet nem megyek.
Az évek során összesen kétszer voltam nála. Gyengécske. Unott a hozzáállása,csak a pénz miatt csinálja. Én többet nem megyek.
Sziasztok! A masik oldalon hirdeto Bianka22-rol (hosszu szoke haju) szeretnek erdeklodni, ha barkinek van barmifele tapasztalata ne tartsa magaba, akar privatba is johet
Alexan · Újonc · Képek nem mindig adják ki a valóságot.Én személy szerint a leg előnytelenebb fotóra hagyatkozom.Ha netalán a valóságban jobb,akkor már nyert ügyem van :)
Sziasztok! Hónap végén megyek a városba 1-2 napra, melyik hölgyet tudnátok ajánlani aki ár-érték arányban a legjobb masszázs és extrái témában? Privátban is jöhet! Előre is köszi
Teljesen ugyanez történt meg velem csak pár éve. Annyi, hogy míg várakoztam rá 2-3x próbáltam hívni pluszban. 30 perc után meguntam és mentem dolgomra
Szerintem arra gondolt nem indokolt a fotógarancia.
Bővebben? Lehet tudni mire gondolsz?
Szia! Mesélj!
Apukám · Újonc · Amúgy is Zsófi nagyon le van fogyva, már nem olyan mint a képeken, tuti van valami baja!
nagyon szépen köszönöm hogy el jöttél és a sok rossz tapasztalatod ellenére is adtál nekem egy esélyt 🥰🥰nagyon örülök hogy jól érezted magad és várlak téged vissza puszillak Noémi
Én igy gondolom
Sziasztok! A héten meglátogattam Gretit. Korábban voltam már nála amikor még máshol rendelt tehát tudtam, hogy egy kivételes szépség fog ajtót nyitni. Amikor ajtót nyitott és megláttam megnyugodtam a szépsége semmit sem változott sőt még talán szebb lett. Elejétől kezdve nagyon kedves volt tényleg mindent megtett, hogy jól érezzem magam. A közös zuhany után kaptam egy kiemelkedően jó franciát mélytorokkal megspékelve utána egy nagyon intenzív lovaglás következett majd ismét franciát kértem és így is lett végem. Az időt maximálisan kitöltöttük a végén még egy kis masszázs is belefért. Mindent összevetve nagyon elégedetten távoztam és remélem lesz még lehetőségem újra meglátogatni. Részemről nagyon ajánlott a hölgy.
10nappal ezelőtt telefonos egyeztetés ,után megjelentem Szófi által megadott helyszínen.Telefonon közölni akartam,hogy megérkeztem.40 percig próbáltam hívni nem vette fel a telefont.
Régen elég sűrűn jártam hozzá, akkor nem tapasztaltam ilyesmit.
Sziasztok! Kendra (31)- ről mi a véleményetek? Előre is köszi!
Sziasztok. Tina 28 nevü lányról tud e esetleg valaki?Valódi neve *** moderálva ***. Korábban itthon is dolgozott. Pécsi a csaj, néha ott is fent szokott lenni,de inkább kint dolgozik, tesójávalTalálkozott vele valaki mostanában!? Aki esetleg tud róla valamit ide, vagy privátba írhatna nekem. Köszönöm.
Ivon,Ivett vagy Zsófi.
Elég gyenge a felhozatal.Tud valaki tuti tippet.
Ő is csak egy közönséges munkakerülő aki a város összes dákóját magába engedi csak pénze legyen. Biztos otthol volt kitöl látni illetve tanulni ezt a fajta viselkedést és szakmát!
juliusz78 · Újonc · Hali! Viviennhez menj! A legjobb NFVSz!!! Tuti!!!