Sziasztok! Nem tudjátok a Mercivel mi lehet? Egy ideje nem látom!
Sziasztok! Nem tudjátok a Mercivel mi lehet? Egy ideje nem látom!
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Linda 27 nagyon bejön képek alapján de semmit nem találtam róla. Valakinek infó? Köszi a segítséget
Én hívtam, hang alapján egy középkorú nő tájekoztatot, mondjuk teljesen normális volt telefonban. Ez az egy dolog miatt nem látogattam meg ma. Mert ilyenkor az szokott lenni, hogy telefonban lebeszélek mindent, mindent beigérnek, a helyszínen pedig a randi során a kiszemelt hölgy felét nem is vállalja a kéréselnek, mivel nem vele beszéltem.
Popsibaszó · Újonc · Üdv Nináról valakinek valami info van??
Popsibaszó · Újonc · Ugyan így jártam vele én is🤣valami keményet tol az biztos🤣🤣
staffi · Őstag · Akoor tegnap valamiféle "tiltási hullám" jött az Anettra.... pedig jobbann jarna ha a tiltasok helyett kicsit elgondolkozna és magába szállna, hogy mi miért is van.... ☝☝van egy közmondas : "Egyszer hopp ,máskor kopp " de mivan akkor ha egyszer hopp és sokszor kopp.. ??!!☝☝
Kis érdekesség:A Nagykállói Anett kb. 2 hete az éjszaka közepén rámirt privátban hogy Szia.
Reggel olvastam el de nem válaszoltam,mert erre mit lehet.
Erre tegnap letiltott.Hogy ez mire volt jó azt nem tudom,de kevesebb tudatmódositó szert javasolnék a kishölgynek.
Tudtok valakit mára ajánlani aki magyar csinos szép és nem lehúzós?
Sziasztok!
Anetty 44, csinos milfről van valakinek tudomása? A "másik" oldalon Diána 39 .. néha felbukkan pár napig de semmi értékelés, tapasztalat róla sajnos!
KÖszi
Sziasztok! Heléna 21-ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Sziasztok!
Közeleg a szülinapom így szeretném magam meglepni 2hölggyel is! Tudtok itt debrecenbe, vagy innen nem túl messze, dekoratív, tüzes hölgypárost akikkel egy óránál többet is lehet izzadni?
Popsibaszó · Újonc · Üdv kis infó!Pomponellához +20kilót adjatok!!
Heni (27)
Egyeztetés elég gyorsan ment , kedves hangon felvázolta nekem az étlapot , majd egy 20 perc múlva már ott is voltam a megadott címen! A parkolás fizetős.
Lakásba belépve megpillantottam Henit , szebb mint a képenek , aranyos pofi , szép mosoly. Randi alatt minden úgy történt ahogy megbeszéltük. Nincs időnézés , sűrgetés , helyette van BF. Bátran ajánlom mindenkinek.
Hogy tudom elérni a Lovászpatonai lányt küldenél számot légyszi.koszi
staffi · Őstag · Ne tedd.....😉
Sziasztok! Tami30rol valakinek tapasztalat velemeny?
Akar privatba is johet, koszonom
Lola c...-tat benneteket!
Hát volt a boltban de "csak" egy energia italt vett...full kamu az egész...
csak hát sajnálja az ember..mert tényleg egy kis gyöngyszem lehetne a kislány.
staffi · Őstag · Inkább az 50kg lement volna a boltba óvszerért ami a lakások alatt van mint ,hogy őrizte a lányt..... Jobban jart volna .... ha hozott volna a Kiaranak munka eszközt akkor az ovszeres francia csokor.maradt volna igy az is ugrott.....
Pédé · Tag · Netty(34)-nél jártam ma délután.
Részemről nem ajánlott kategória.
Telefonban nagyon kedves, informatív, meg lehet bestélni vele mindent. Személyesen szintén közvetlen és kedves.
Viszont a szex.. Lehet csak rajtam akart nagyon túl lenni, nem tudom, de többet maszírozott, mint amennyi szex volt.
Kicsit átmaszírozott előtte, aztán kezdett egy gumis franciával, ami nagyon jó indulattal volt 2 (!) perc, de lehet még annyi sem. Azután szó nélkül elkezdett lovagolni nekem háttal. Hát, ez sem tartott tovább, mint a franciázás, mert egyszercsak szó nélkül lepattant és elkezdte kézzel verni, aminek köszönhetzően el is durrantam.
Aztán ismét megmaszírozott és pár perc után bejelentette, hogy neki van egy jó technikája és olajos kézzel vette kezelésbe a kis fickót. Mondta, hogy közben nyugodtan simogassan a fenekeét, melleit... Azt hittem ez a felvezetése a 2. körbnek, de nem. Ő ezt szánta annak. Amikor ez tudatosult bennem el is kezdtem lankadni, amit ő is észrevett.
Így, hogy ennyire éreztem, hogy csak túl akar lenni rajta el is ment a kedvem, nem erőltettem tovább. A felajánlott pohár vizet elfogadtam, felöltöztem és eljöttem.
Kár érte, mert nagyon jó alakja van, közvetlen, kedves, de ez a futószalag... Én nem merem ajánlani, de aztán lehet csak rajtam akart ennyire túllenni.
Akkor viszont megmondhadta volna, hogy nem vagyok szimpi neki és nbem raboljuk egymás ideját.
Egy órára mentem, percre pontosan felet voltam ott zuhanyzással. Nekem nagyon nem érte meg.