Az újfehértói Anett 19-nél volt már valaki?
Az újfehértói Anett 19-nél volt már valaki?
Pont ettől volt hangos a fórum! Legközelebb ha mennél valakihez szerint nézd meg a fórumot vagy kérdezz! Nem is tagadják, hogy palimadarakat kopasztani vannak itt...
Szia! Voltam Backy-nél. Közvetlen, beszédes. A franciája jó, közepúton van a finom és a dinamikus között. Az arca nekem nem annyira jött be, de ez ne tartson vissza senkit, én a nagyon finom arckarakterrel rendelkező hölgyeket kedvelem.
Mira, tényleg a mélység-királynője😊. Kissé furi, de így a többedik alkalom után is megbízható és csalódásmentes szolgáltató.
Szép élményekkel távoztam tőle.
Köszi az infót!
Armani(33) engem is érdekel.Backy (30+) -ról is szívesen olvasnék véleményt.Privátba is jöhet a vélemény ,tapasztalat.
2 napja voltam Keszthelyen Szandra28-nál. Nagyon aranyos, kedves, nagyon jól néz ki. Az a finom érintés, formás cicik, nyelv technika tökéletes. Máskor is örömmel felmérések és bátran ajánlom!
Sziasztok!
Az apróban képpel hirdető Helga(42)ről van valakinek tapasztalata?
Szia, egyáltalán nem ajánlom. Drogos csajszi, igénytelen és hidd el messze nem azt kapod amit elvárnál. Ugyan azért a "rózsáért" jobbat is kapsz
Airgeneral · Újonc · Engem lebeszéltek róla, de ennek már 1,5 éve. Akkoriban fel is hívtam, el is ment a stílusától a kedvem tőle. Azóta mondjuk lehet változott.
Gratulálok Virágnak a videós verseny győztesének :) és a többi helyezettnek is. Szoros verseny volt, mindig figyeltem az aktuális állást.
Van olyan akinek igen . hogy te beférsz e közéjük azt nemtudom.
Én is kíváncsi vagyok rá.
Engem is letiltott minden ok nélkül.
Popsibaszó · Újonc · Üdv.Vivike30 tisza rendezett lakás,jól felszerelt fürdő,kellemes kezdeményező közvetlen csaj.Amit megbeszél meg teszi.Lehet dugni jól a popsit is!! Jól érezt magan.
Egy kis fiatalos frissességre vágyom, kit ajánlanátok inkább? Gréti (19) vagy Anna (26) ?
Virágot ismerem, voltam nála többször, vmi hasonló profizmust és hozzáállást keresnék...
Jöhetnek pro-kontra érvek, itt is és privátban is. Természetesen élménybeszámoló érkezik majd ha összejön... Szép napot! ;)
A gumi nélküli sex, mint extra opciót már nem is említem.
Ha csak a pocakja van, akkor az elnézhető, főleg, ha arcra szép!
Nándi · Őstag · Bepasizott és abbahagyta!
Biztosan ősze kevered a szezont a fazonnal!
! NINETTKE biztosan nem fog ilyet csinálni! Egyetértek az előttem szólóval! Ha van valami baj az csak veled lehet! Különben az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja a városban! És nem csak az ár érték arányrol beszéltem!