Sajnos ez telitalálat volt, Selim Rózsa egy vadhajtása. Ment a kukába.
Sajnos ez telitalálat volt, Selim Rózsa egy vadhajtása. Ment a kukába.
Igazi zseni vagy.
Ordenáré hozzászólásokat hezitálás nélkül törlünk, ha belefutunk.
Sziasztok. Virágból valakinek infó? Köszönöm
Olvasd el a ruszki beszámolóját! Erősen nem ajánlott a 2 nő!
Olvasd vissza te hülyegyerek
Sziasztok! Valaki volt már Vikivel és Amandával 3-ban? Üzik jöhetnek privin is! Köszönöm aki ír!
Sziasztok
Aprohirdetésben lévő Lucával valakinek esetleg tapasztalat??
Ez engem is érdekelne,meg az is,hogy hol találom meg!🙂
Ha újoncként kérdezel, az a baj, mert nem írtál még semmit, mit akarsz itt. Ha írsz pozitívat, az a baj, mert biztos önreklám. Ha negatívat, azt meg törlik. Na ezt oldjátok meg.
Olyan hirdetőt tudtok ajánlani, akinek van barátnője, és egymással is játszanak? Nem voltam még 2 csajjal egyszerre, szóval itt az ideje kipróbálni 😊válaszokat előre is köszönöm...
Vivienn 30,az utolsó cseppig kiszívja 😉
Ninettkére én is kíváncsi lennék, lassan 3 éve, hogy voltam nála, és nagyon jó volt vele, cserfes, bele való csaj, és érti a dolgát...... Illetve Léna nevű nagy cicis szőke bombáról tud valaki valamit régebben ellátogatott Pécsre kB 3havonta,de ő is eltűnt..... ?
Sziasztok!
SOS franciára keresek tehetséges, korrekt szolgáltató hölgyet.
Nincs rá keretem. 😉😉😉🤣🤣🤣Tudod magammal csinálom 🤣🤣igy nincs pénz... Ilyenkor vírus időben🤣🤣
Üzenetet nem használja (114-ből 114 olvasatlan most is), bár ezt sose értettem, hogy akkor miért nem tiltatja le ha nem olvassa/válaszol...
Esetleg valaki volt nála?
Britneynek írtam, hogy kölcsönös engedélyezése esetén meglátogatom és Ő határozza meg a fellépti díjat, de két hét alatt el sem olvasta.
ich suche eine junge dame 150 bis 170cm kleine Brüste kurze Haare ca 50 kg für treffen und mehr Raum Györ Sopron
Mi a kérdésed? Mit szeretnél tudni?
🤝
Barbi 52 Nyíregyházán megmozgatta a fantáziám. sajnos nem érem el, ha voltál nála, adhatnál róla információt, lehet privátban is. köszönöm.
Röviden summázom : már nem is tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, esetleg a kettő kombinációja... :)
Itt határoztam el, nem először, de tényleg utoljára, hogy itt jobbító szándékkal bármit is közölni, az totál felesleges... :)
Poénkodni lehet, talán arra még megfelelő ez a fórum... nyilván sok "komoly" fórumozó kiakad ezen, mert a "makktársak segítése" igazán
elhivatott cél... hát persze... mert a mese attól még nem lesz igaz, ha hiszünk benne... :)
Úgyis mindig ugyanoda kell kilyukadni : a meggyőzhetetleneket meggyőzni, a sötétségbe fényt hozni, a magyar fociválogatottban
bízni teljesen értelmetlen... :) Meg "tanult" hirdetőkkel és "makktársakkal" arról vitázni, kinek ki a jó szolg. áltató, és miért, és hogy nem azért
dícsérünk valakit, mert felkért, hogy a fórumban éltessük, másokat meg átkozzunk, stb... :)) Szóval száz szónak is egy a vége... :) Ez totál abszurd... :)
Aki nem hiszi, az nyugodtan próbálkozzon tovább, vívja a kis csörtéket, amik végül is sehová sem vezetnek... :)
Ahogy a kolléga írta : minden csak egy újabb vihar a biliben... :)
A legjobbakat mindenkinek, éljenek a zombik, meg a Z világháború !!! :)