Tegnap meglátogattam Henit. Végre egy gyöngyszem Nyíregyházán,csak sajnos nem sokáig fog maradni. Köszönöm szépen a kellemes kikapcsolódást. Puszi
Palika28 · Újonc · Tegnap meglátogattam Henit. Végre egy gyöngyszem Nyíregyházán,csak sajnos nem sokáig fog maradni. Köszönöm szépen a kellemes kikapcsolódást. Puszi
Sziasztok
Bettike most hirdet
Van vkinek vmi infó róla?
Róbertó26 · Újonc · Sziasztok
Szimike ről esetleg valakinek van tapasztalata?
Megéri e?
10/8-ra értékelném, szép csaj, ügyes is... Annyi hogy én kicsit mást kerestem volna, de tökéletesen megfelel arra amit keresel amúgy. :)
Sziasztok!
Endzsi masszázsról kérhetek véleményt? Jöhet privátban is! Köszönöm szépen!
Amanda?
Na ,igen Karola kicsit túl lő a rózsaszálon, megbeszélt idő még mennyi az annyi erre 2 rózsa csokoral több lett,nem igen megyek többet,aki próbálkozik vastag bukszával induljon
Biztos így volt, miután fel kerül a gumi meg kérdezem - hogy szeretnéd aktus közben is meg kérdezem hogy szeretnél e pózt váltani ha a válasz "nekem mind1, döntsd el te" nyílván számomra a legmegfelelőbb pózt választom...
Köszönöm a véleményt :) A negatívra odafigyelek.
Szia. Én is kérdeztem annak idején róla,de nem kaptam választ. Így meglátogattam! Ajtón belépve egy nagyon csinos nőt láttam! Kedves volt végig velem. Nem sietett nem kapkodott,egy nagyon jó franciát kaptam tőle,mert csak arra mentem! Szóval korrekt,jó szolgáltató! Nyugodt szívvel ajánlom!
Nem fogsz csalódni! 😉
Sziasztok! Ívetről valakinek info? Volt már nála valaki?
Sziasztok!
Laura (40), járt valaki mostanában nála? Szívesen fogadnék infókat róla előre is köszönöm!
Melani 18 valaki?
Heló mindenkinek! Tudnátok ajánlani egy 40-es megbízható , korrekt hölgyet aki állandóan Pécsen tartózkodik?
Előre is köszi
Én Debrecenben voltam nála, hát nem bántam meg. :-) nagyon ajánlott részemről, tüneményes teremtés. Főleg, ahogy bájosan mosolyogva térdelt előttem és huncutul fel-felpillantva kényeztetett a szájával. Na az a kép nagyon beleégett a tudatomba. 😃
Palika28 · Újonc · Hali.Holnapra foglaltam időpontot Heninél. Regota szemezek vele csak eddig Debrecenbe rendelt. Remélem nem fogok csalódni. Valakinek tapasztalat? Jöhet privibe is.
Sziasztok tud valaki popszex kedvelő lányt aki vékonyabb Somogy megyében?
Anyagilag is szívesen támogatnám!
Sportos ápolt diszkrét srác vagyok.
guminők
Ez a Candy Doll meg a Lola Doll valami guminők lehetnek, vagy mik ezek? UFO-k? Próbálta már valaki?