Elég fura ez a Niki (27), mert a sokak által ismert Szilvi hirdetésével, telefonszámával fut... de ő egy másik csaj. Jó lenne megtudni az igazságot, hogy ki ez a lány.
Elég fura ez a Niki (27), mert a sokak által ismert Szilvi hirdetésével, telefonszámával fut... de ő egy másik csaj. Jó lenne megtudni az igazságot, hogy ki ez a lány.
Sziasztok. Tudja valaki hogy Alice mikor lesz elérhető?
Sziasztok.
Az oldalon hírdető Annabellről van valakinek infója. Tervezem a meglátogatását, ezért szívesen fogadok minden információt. Akár privátban is.
Üdv.
Nekem a Kedves hölgyről kicsit más a véleményem. Szintén telefonos egyeztetés alapján indult a tali, minden a megbeszeltek alapján történt. Pontos kezdés mindkét félrol, a lakás tényleg gyönyörű, tiszta, a lány mosolygós, csinos, szép és vonzó, nem utolsósorban iszonyat szexi. Jól csinálja amit csinál, és az ár is teljesen rendben van. Biztos h leszek még az ő vendége, nekem nagyon kellemes élmény volt!
Szia az a probléma hogy szerintem nem velem beszéltél mert én soha nem válaszolok viberen mert hülyeségnek tartom mivel sokan becsaptak már és egy jo idelye én ott senkivel nem egyeztetek!
A kölcsönös franciát nem kell erőltetni a hölgynél, mint ahogy a melltartó levételt sem. Mindezek ellenére megbízható és jó szolgáltató.
Sziasztok!
Sziszi 28 róla van valakinek tapasztalata?
Popsibaszó · Újonc · Hali a most Melisza néven hirdető még mindig egy kövér svéd!!!
Dana 22 Aki szereti vékony félvér csinos csajokat ajánlani tudom. Nagyon szerény kinézetű , de nagyon beválalos . Persze feltet a futó szalagra 😆 de korrigáltuk a tempót . Szóval meglehet beszélni vele mindent!!! teknika 5 . Hozzáállás 5. Környezet 3.
Sziasztok! Lexiről vannak tapasztalatok? Szeretnék kicsit informálódni. Köszönöm!
Üdv Tagok
Ts Admiráról tud valaki bővebb infót? Elöre is köszi
Niki (27) tényleg az a színésznő aki a képeken van vagy full kamu az egész?
Hali,
Ma voltam Dalina (34) nevű masszőznél. Belvároshoz közel rendel, egy szép lakásban. A hölgy kifejezetten szép arcú, vékony alkatú, megfelel a képeknek. Csak egy órát vállal, rövidebb idő nincs. A hölgy beígért masszázst, cicis popsis csúszkamasszázst és natúr franciás levezetést kölcsönösen is! Zuhanyozással kezdtem, majd következett egy hát és lábmasszázs (inkább csak simogatás volt!). Csúszkamasszázs csak cicivel volt, mert "közben" allergiás lett a masszázsolajra és különben is az illatos, ami a férfiaknak hazamenve probléma. Ez sem volt túl intenzív. Utána részemről egy kis nyalakodás történt, amire a hölgy jól reagált. Részéről egy kis francia, majd a vége kézi levezetés volt. Rövid zuhanyozás után kevesebb mint egy óra után kint is voltam. Az árat itt nem írhatom meg, de szerintem nem érte meg! Sajnálom Dalina, több igyekezet volna szükséges, hogy jó szolgáltató legyél!
Pali60
Szép jó reggelt. Huncutka 25 nevű leányzóról esetleg ha lesz valakinek tapasztalata,és elmeséli, megköszönném.
Üdv!
Ma voltam Zsófinál győrbe aki valoszinű anett, még a ruhát sem akarta levenni, is egyben, ugyanebbe a házba rendel csenge aki anna is volt öneki a képei nem fedik a valóságot! zsófi anett egy kicsit lehúzós fajta!
Üdv, Annanicol, Sziszi?
Popsibaszó · Újonc · Irtam privibe esetleg olvazsd el!
MIndenkivel. ír, ha válaszolsz és megkérdezed mi mennyi..akkor is tilt miután leírja, hogy autóban annyiért csinál mindent mint más saját maga által fenntartott jólszituált lakásban..majd közli, hogy egyébként ő már csak most van és megy a tiltás. Ügyfeleket próbál így behozni. Nem siet sehová, nem megy sehová csak alkalmazza az odaadja majd elveszi értékesítési technikát. :D
Melyik városba fogadott? Tapasztalat?? :)
Az újfehértói Anett 19-nél volt már valaki?