Szia! Kerüld el messze nincs jó híre.
Szia! Kerüld el messze nincs jó híre.
Sziasztok lenne vékony csaj aki szereti a popsi szexet és amatőr szexpartner lenne?
Szexre éhes Noemi milyen SRACOK TAPASZTALATTKOSZI
Sziasztok!
Van valaki akinek sikerült már Evelint felhívni? Vagy foglalt egyből, vagy fel sem veszi, ha végre kicsörög.
Nándi, majd én eldöntöm, hogy tovább lépek-e vagy sem. És abszolút elfogadom, hogy van akinek bejön a csajszi és a viselkedése, de Te meg fogadd el, hogy van akinek nem. Minden tapasztalat érvényes tapasztalat, és minden itt információt keresőnek joga van tudni, hogy nem csak pozitív tapasztalat van Ninettkével kapcsolatban. Lehet, hogy ritkán van ilyen passzban, de vannak rajtam kívül is ilyen ninettkés "élményekkel megajándékozottak", vissza lehet keresni.
Még jó hogy a BEKA egy debreceni hirdető ANY 40 Bemutatkozó szövegét használja de alja egy nő ez a Beka…..
Nem keverek semmit. Ninettke így viselkedett, minden tapasztalat érvényes tapasztalat, és minden itt információt keresőnek joga van tudni, hogy nem csak pozitív tapasztalat van Ninettkével kapcsolatban. Egyébként vannak rajtam kívül is ilyen ninettkés "élményekkel megajándékozottak", vissza lehet keresni. Semmi baj nem volt velem, leírtam mi történt -ez történt.
Anna csodálatos, gyönyörű nő, bátran merem ajánlani, nem fogsz csalódni!
Már nem jön vissza, lényegtelen. Debrecentöl kb 15 km-re levö városka. Sosem adta meg publikusan.
Egész biztos, hogy másik csaj? Nem vagyok róla meggyőződve. De legalábbis furcsa, hogy mindent "örökölt".
Sziasztok!
Mi a véleményetek Beatrix 22-ről?
Mennyire valós ez a spriccelés meg a popó?
Milyenek a körülmények?
vállalható?
Telefonba azt mondta ami az adatlapon van minden működik persze néhány extrában!
várom a tapasztalatokat
Lexi aranyos, szép nő. Gyengén masszíroz, inkább gyengéd, mint sportos.
Amikor én voltam csak kézi levezetés volt, azóta van más lehetőség is.
3 éve voltam nála utoljára, valamiért nem vágyom vissza. Talán a visszafogottsága miatt.
Értelmes, jól lehet vele beszélgetni.
Alexan · Újonc · Sziasztok!Ma sikerült eljutnom debrecen egyik gyöngyszeméhez,Szofihoz(44)!Telefonban már megnyerően adott információkat a lehetőségekről(nem úgy mint mások:egy fiatalabb hölgyet hívtam,reggel,délre tudott időpontot adni,ami nekem nem felelt meg,nem tökölt,rám nyomta a telefont.Ennyit az illemről!)Szóval,Szofi megnyerő stílusa,fiatalos alakja,duzzadó keblei,kerek popsija,tökéletesen megfelelt egy kellemes délelőtti hancúrhoz.Kellemes natúr franciája,kellően meghozta a kedvet,hogy a kehely kellemes szorítását érezzem és élvezzem,amit ő is jól vissza jelez.Igazán kellemes volt.
Sziasztok! A Pacsai Biankánál volt már valaki? Érdemes meglátogatni?
Sziasztok! A Pacsai Biankánál volt már valaki? Érdemes meglátogatni?
"teknika"..szakadok! :D
Sziasztok!
Zsófi 39! Mik a tapasztalatok? Érdemes meglátogatni?
köszönöm!
Igen!
Voltál?
Sziasztok! A Polírudvarban rendel most valaki? PM is jöhet, köszönöm!
KárolyBoss12 · Újonc · Kedves kommentelok !
Egy lanyt sem szabad le minősíteni mert mi férfiak sem vagyunk hibátlanok ugye bár
En mar voltam a két hölgynel Miskolcon és nagyon barátságosak mindent meg kaptam amit kértem csak tudni kell bánni velük nem lekezelo stílusban ahogy ti csináljátok itt az oldalon belül a forumban
Az miert zavar ennyire kedves Dingo hogy ok nevet változtatnak?