Sziasztok. Márti 41 nevű hölgynél volt már valaki. Egy kis beszámoló jól jönne.
Sziasztok. Márti 41 nevű hölgynél volt már valaki. Egy kis beszámoló jól jönne.
Mindkettő megvolt. Zeinep régen Rubina néven futott és meg voltam veszve érte, aztán lebabázott átalakult és elvesztettem iránta az érdeklődésemet, pedig eszméletlenül feltüzelt 3 évvel ezelőtt. Kedves arc jó segg jó hozzáállás értelmes nő jellemezte.
Titanilla egy huncut vagány csaj. Belemegy a játékokba és ez mindennél többet ér. Irtó jó órát kaptam tőle a múlt héten. Se nem vékony se nem vastag, mindene tenyérbe illő és csibész, és tiszta , és finom dugni, nyalni ölelni tökéletes.
Van előtte-utána kép is. Aztán igazodjon el az elmber…
sziasztok!
Érdeklődnék,tudtok olyan csajt ajánlani aki a képeinek megfelelő,és nem lopós.?!
Előre is köszönöm
Melyik az? :)
Alice hirdetőről valakinek infója? Kor, hozzáállás stb?
Nézegetve a mostani lányokat ... van aki terhesen hirdet ? Ennyire el fajult a vilag ?
Ceasar1963 · Újonc · Igen van. De magyarúl nem beszél.
Sok mindent vállal, házhoz megy csak.
Róbertó26 · Újonc · Hali! Nagyon megéri, 1 órá voltam brutál jó natúr francia, szex több pózban.
Ezt talán még Ö sem tudja
Franko · Újonc · Szasztok. Noémi 33 valakinek tapasztalat?? Esetleg van akkor ne tartsátok magatokban.
Franko · Újonc · Sziasztok. Linda 31 és Cloe masageröl tapasztalat???
Köszi az infót!
Engem is érdekelne, akár privátban is. A képei nagyon jók, már-már korát meghazudtolóan.
Kíváncsi vagyok, hogy valósak-e, illetve milyen vele.
Sziasztok! Titanilla 19 vagy Zeinep 22 van valakinek tapasztalata velük?
Volt valaki mostanában Dioránál?
karcsi30 · Újonc · Szia! Nekem se. De sziszi35 se. Lehet hogy csak este dolgoznak. Vagy csak reggel.
Akkor minek írja ki hogy 0-24?
Na uraim csak, hogy végre valami jót is írhatok :D
Voltam Anita(28)-nál
Telefonban már meg győzött tiszta kedves értelmes hang! Gyorsan tisztáztuk mit szeretnék mi fér bele az órába aztán mentem is! Mákomra szinte pont a ház elött parkoltam le és onnan hívtam véletlenek vannak :D
Ajtó nyitás után már meglepődtem mintha ismerős arcot látnék az alkat a magasság! :D
Fürcsi után már meztelenül várt nagyon kívánatos volt mellé heveredtem kicsit dumáltunk közben kezébe vette a dolgokat ;)
Majd kezdődött is a Nfrancia ami hmm bajnoki!
Az együttlét szintén finom szűk rózsa finoman át ölelve szeretkeztünk! 1 órát voltam nála hát remegő lábakkal mentem zuhanyozni :D
Meglepő hasonlóság van közte és rég látott Zita (27) közt :D Lehet testvérek na velük egy édes hármas húúhhhúúúú
Végszó ajánlott kategória végre kifogtam megint egy gyöngyszemet!
Zafíra 22-ről szeretnék pár gondolatot megosztani veletek. Először a képeiről. 90 százalékos biztonsággal merem azt gondolni, hogy amelyeken nem látszik az arca, azok nem róla készültek. Vagy esetleg jó néhány kilóval könnyebb volt annak idején. Erősen photoshopoltak az arcos képei is. De ha már ott voltam... Laza pipás egy órára mentem, két végig szájba befejezéssel. Mondjuk úgy, hogy sikerült, a kötelezőt teljesítette. A technikája inkább letudós, túlélős, semmi érzékiség, finomság nem fedezhető fel benne. Szinte menekült az anyagtól, kiábrándító így magára hagyni az ember szerszámát a kritikus pillanatban. Ráadásul a rózsaszálak mennyisége is magasabb mint a minőségi szolgáltatást nyújtó lányoknál.
Sziasztok!
Betti 24 -ről tud valaki személyes tapasztalatot megosztani? Meg volt vele beszélve, aztán mintha elfeledkezett volna róla. Adnék neki még egy próbát ha megéri foglalkozni vele.