Gyanus
Gyanus
Hy. Mai napom derusen indult:) uj hirdetonel erdeklodtem rozsák szamarol es lehetosegekrol. Hely nincs. Csak autoba. Rózsaszalakkal csak annyira van elszallva mint kb egy luxus vip lanyhoz mennel lakasra:)))))) szegenykem kezdő. De legalabb a tarifakkal tisztaban lehetne a draga. Majd rajon ha vendegek csak erdeklodnek de nem mennek el:)) Akit erdekel ki az irjon privibe. De ha az uj csajoknal bongeszik rajon:) B.... !
Skacok!
Ekkora a pangás vagy már mindenki ajándékok után szaladgál?
Voltam Alexandra 41 vagy ha úgy tetszik a *** moderálva *** Angel 38 hoz egy és ugyan az legalább is még a számuk is.Telóba mindent elmondott jól is hangzott.Mikor odaértem a megbeszélt helyre ajtót nyitott az ajtó úgy kinyílt mint ha szellem nyitotta ki,ő mögötte volt aztán bezárult, mikor beértem akkor tudtam megnézni.Az én részemről a képek egyáltalán nem fedik a valóságot külsőleg.Ha már ott vagyok gondoltam mindegy.Tusolás után akció és jön a lényeg az intim részhez nem lehet nyúlni még a közelébe se.Csók nincs fél perc után nagy a méret és kényelmetlen kb.10 perc után mindjárt letelik az idő gépiesen mert a fürdés is beleszámít.Hát nekem nem nyert még egy menetet de veszett már ennél több is.Legalább is mégegyszer én nem megyek hozzá de megpróbálhatja bárki lehet bejön de nekem nem köszönöm.
muxlix22 · Újonc · Szia lehet tudok segiteni irj rám:)
Rendben. Köszönöm a válaszod.
Jól beszélsz Basa! De egy kis kitérővel a várost hátrahagyva lehet még jó szolgáltatókat találni akik régi szolgáltatók!
Nem is baj
A legtöbb régi el van szállva magától és tisztelet 1-2kivételnek egy nagy nullák
Helló mindenki. Az új lányok közül, a Piros43 felkeltette az érdeklődésemet. Ha valaki megy hozzá a hét első felében akkor le írhatná tapasztalatait. Köszönöm előre is.
Igen, de kezdő elég sokat is kér pedig nem nagyszám. Úgy látom abba is hagyta, nem nagyveszteség....
Lezbi cicákat valaki tesztelte már? Vagy tervezi?:)
Williams · Újonc · Dehogy nem tudja! Nem ő az?😀
Miért nem szarod le az egészet? Itt senki sem tudja, hogy ki vagy!
Ez így igaz! Azért tudjuk már viselkedni. Igazad van.
Covid?
Nem olyan mint a képeken, de nem rossz csaj, egyébként semmi extra
DarthNihilus · Újonc · Komolyan van ilyen?! Bár manapság már semmin nem lepődhet meg az ember!!
De hihetetlen milyen agyhalottak vannak!!!
Nem mászik sehova😄
Én is ezen a környéken vagyok, sajnos innen sokat kell autózni, ha jót akarsz. Minimum Veszprém, Szfvár, Szhely, ezeknél közelebb csak nagyon ritkán tűnik fel egy "utazó"
De azért néha feltűnik! Néhány hete Nagykanizsán volt pár napig Zita (most éppen Szolnokon van) nála jobbat még nem találtam! Én még régebben Veszprémben találkoztam vele, nagyon kedves lány, nagyon szép is, és ugyanannyi rózsát kell vinni neki, mint mifelénk az autóban fogadó barna lányoknak. Ő viszont illatosan fogad, egy szép lakásban, ahol le is zuhanyozhatsz.
Régebben Marcaliban hirdetett egy szőke "Szilvi" de eltűnt egy ideje, ő még jónak nézett ki és lakáson rendelt, az egykori Baglas mögötti utcában.
Kassai út környékén tudtok valakit?