Miért melyik jó csaj dolgozik 15/ fél óra alatt?
Miért melyik jó csaj dolgozik 15/ fél óra alatt?
Biztos jó szolgálatató. Már én is beszéltem vele mert gyengéim az ilyen hölgyek! De már nem idevaló árakat mondott! De igazad van,aki nem teheti meg ne menjen! Bár itt Szabolcsban szerintem írreálisan sok a 15/ félóra juttatás!
Sziasztok!!!
A segítségeteket szeretném kérni.Meglátogattam egy lányt,Alexa29 néven hírdet!
Sajnos nem találom,tudnátok-e ebbe nekem segíteni?! Mert nem kevés pénzel lenyúlt ez a nő,aki a képeinek sem felel meg!
Maradtam nála egy órára,de mikor le vetkőzött eléggé illúzió romboló volt,a lógó mellei,
És a fekete nikotinos haja ahogy az arcomba lógott.El is ment a kedvem tőle.
A fürdőszobába távozásom során,ki használva az időt,meg lopott nem kevés pénzel.
Kérlek segítsetek ha tudtok... köszönöm.
Alexan · Újonc · Lénuska egy nagyon korrekt hölgy.Kedves és jó is amit csinál.á*ai kicsit sokallom azóta.De ennyit kér és kész.Akinek nem tetszik menyjen a 24 esekhez.
Sziasztok! Az újfehértói Kingánál ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
bbbs · Újonc · Egyetértek! Én meg is szüntetném ezt a lehetőséget. Sokkal könnyebb az ujjacskákkal trollkodni, mint kamu profilt csinálni, kamu véleményeket írni. Ha már le akarnak járatni valakit, akkor dolgozzanak meg érte. Akinek pozitív véleménye van, az meg úgyis megírja (még ha csak privátban is).
Hello.
Megkaphatom a számot? :)
Beszámoló esetleg?
Koszi
Eltünt , mint szürke szamár a ködben.
Az a baj lassan több a lefele nyíl mint a felfele ha indokolt ha nem így nem lesz sajnos hitelessége!
Ez igaz. Valószínűnek tartom, hogy akik a lefelé mutató ujjra nyomtak akkor se tudnának úgy szopni mint az Eni, ha az életük múlna rajta. 🤪
Ceasar1963 · Újonc · Nem igazán mondhatnám...
Zoleepapa · Újonc · Jó pár leányzó hirdetését le lehetne tíltani ,ugyan is sokan közüllük sem tartják be a megállapodást . Régebben ilyen probléma nem volt ,mindig volt egy csaj ,aki tartotta magát a megbeszéltekhez ,ha közbe jött valami írtunk egymásnak . Nem éltek vissza azzal amit kínáltak . 😉
Sziasztok!
Az elmúlt napokban látogattam meg Hanna (26) nevű hölgyet. A helyszín a víztorony környéke. A lakás célnak megfelelő.
Pozitívumok:
- A hölgy csinos, inkább azoknak ajánlom, akik kedvelik a kimondottan vékony lányokat.
- Pici, kézbe illő mellek, kis, kerek popsi.
- A francia kellemes. (Az óvszert még meg kell tanulnia megfelelően felhelyezni, habár ezt több lány esetében el lehet mondani.)
- Az akrobatika részéből is kiveszi a részét.
- Rózsák száma korrekt.
Negatívumok:
- Már az első 10 perc után elkaptam egy pillantást az órára. Ez nálam kritikus hiba.
- Nyilván nem csevegni mentem, de kicsit lehetne kezdeményezőbb/beszédesebb az elején és a végén.
Amit nem tudok pozitívumként vagy negatívumként értékelni, hogy aktus közben igencsak csendes volt. Valószínű azért, mert a kisebb méretű mágikus pálcákat kedveli, illetve az átlag vagy annál nagyobb kellemetlen lehet számára, így sanszos hogy arra koncentrált, hogy ne adjon ki fájdalmasan sziszegő hangokat.
Összességében kellemes a hölgy, de amint említettem, nálam az óra nézegetés súlyos hiba, ezért nem lesz több alkalom.
Zoleepapa · Újonc · Sziasztok ! Anita 28 -at szerettem volna meglátogatni ,le is fixáltunk mindent ,hogy megyek hozzá ,sajnos nem tartotta magát a megbeszéltekhez ,egy ürüggyel lerázott ,szóval feleslegesen utaztam fel hozzá. Amúgy úgy hondolom ,hogy ha a lányok elvárják pontos légy ,akkor ők is tartsák magukat a megbeszéltekhez . Sajnos ő ilyen személyiség lehet . Nem baj van más lány is 🙂 te meg drága változtasd meg a neved ,hogy még tudj palira venni másokat is . 😉
Szia. Az adatlapján olvasható vélemények 90%-ban tükrözik a valóságot
Mondjuk én kértem, de sajna nem kaptam.
Sziaaztok. Ibolyaról van vkinek tapasztalata? :)
Debrecenben megbízható hölgyet tudtok ajánlani?!
Valaki Ketrinnél volt Győrben? Vagy ha tudtok valakit aki be is vallalja a poposzexet tisztesseggel akkor irhatnatok tippet …
Sziasztok!
Ha egy lányra gondolunk akkor azelőtt még Gina néven hirdetett. A hol dolgozottra nem tudok válaszolni, mindig kihívtam magamhoz. Engem is érdekelne ugyanarról a lányról van-e szó.