Sziasztok!
Ha egy lányra gondolunk akkor azelőtt még Gina néven hirdetett. A hol dolgozottra nem tudok válaszolni, mindig kihívtam magamhoz. Engem is érdekelne ugyanarról a lányról van-e szó.
Sziasztok!
Ha egy lányra gondolunk akkor azelőtt még Gina néven hirdetett. A hol dolgozottra nem tudok válaszolni, mindig kihívtam magamhoz. Engem is érdekelne ugyanarról a lányról van-e szó.
Barbikaa 19 tud valaki róla, milyen megbízható jöhet privátban is.
Ceasar1963 · Újonc · Megkaptad a telefon számot?
Ceasar1963 · Újonc · Szia!
2 Regina is volt.
Melyikre gondolsz?
Hol dolgozott?
Sziasztok! Nagyon nagy csönd van ezen a fórumon, pedig annyira nem rossz a helyzet. A személyes tapasztalatom, hogy mindig van egy-két nagyon igényes lány a városban vagy a környéken, sajnos van aki csak átutazóban, de szerencsére van aki mindig vagy elég gyakran előfordul errefelé. Nekem most a jelenlegi versenyzők közül Gréti(32) a favorit. Szerintem rendben van, ha valaki igényességre vágyik... A hirdetők létszámát keveslem, régebben jóval többen voltak... Kíváncsi lennék, miért fogytak el erről az oldalról? Valaki másnak milyen tapasztalatai vannak itt a Balaton körül?
Eni40 francia valóban lábremegős... :)
Próbáld ki őket
staffi · Őstag · De pl... aki a teltebb hölgyeket kedveli??! Én nem jartam naluk de a Szandra 53 vagy a Lenuskarol csak jókat hallottam :) ! De itt van pl .. az Eni40 ről is ódakat zengenek ,hogy milyen jol franciázik.
Igaz
Max. Még ő
... Gaby ... - őt sem kellene elfelejteni . . .
Ez így igaz, de az a baj mintha ez kellene....
Egy Ivetten, Ramin,Zsófin,, Grétin kívül nem tudok olyan lányt említeni akihez elmennék illetve üti a szinvonalat
Nextone · Újonc · Ilyen felhozatal csak a mi városukban létezik 1-2 lány kivételével…mint ha csak Tescós és csak parizer létezne. Nincs igény minőségre?
Sziasztok!
Hölgy páromnak keresek lányt, hogy kipróbálhassa milyen egy nővel.
Hely adott nálunk. Légy ápolt és igányes!
Nagy cicis lányok előnyben :)
Sajnos a hozzá hasonló ( Anett19, Zoé,Fanni) szolgálatokra van igény úgy látszik.. ☹️
Sziasztok!
Volt már nálunk valaki? Privátba is jöhet.
Olvassátok el Phenelope alatti hozzászólást! Az önreklámozás remekműve😅🤣🤣🤣Üdv Béla!
staffi · Őstag · Ismerős a helyzet.......😉😁
És Buliscsajok! 😅