Szia kedves Lóra! Én nem mondanám hogy ez egy megvetett szakma.... jópár éve mélyponton
voltam...meglátogattalak és újra talpra álltam nélkuletek nem lenne ilyen színes a világ... szükség van rátok.... jobban mint gondolnád....
Szia kedves Lóra! Én nem mondanám hogy ez egy megvetett szakma.... jópár éve mélyponton
voltam...meglátogattalak és újra talpra álltam nélkuletek nem lenne ilyen színes a világ... szükség van rátok.... jobban mint gondolnád....
Sziasztok!
Valakinek vélemény Anikó (35) - ról? Elóre is köszönöm.
Sziasztok Ibolya25 nél volt már valaki mik a tapasztalatok érdemes lenne felkeresni?
Könnyű skatulyába tenni a fiatal hölgyeket.Reálisan látni a dolgokat sem könnyű.Hagyjuk meg nekik a miérteket.Nem a mi részünk itélkezni felettük.Lora leírta amit érdemes szem előtt tartani.Ha ezt az életet választja,sok mindent át kell értékelnie magában.Mi férfiak örülhetünk,ha lesznek még jó hírdetők.Ez egyre jobban változó ágazat.Nem feltétlen jó irányba.Viszont ehhez is két ember kell.Kell a korrektség és az egyenes beszéd.Akkor talán kevesebb csalódás éri a hírdetőt és a vendéget.Legyen szép napotok.
Nehéz lenne összeszedni 10 et.Nekem Anikó,Eszter,Szofi,Lili,Milf Sheron.Akikkel jól éreztem magamat.Lora is egy tünemény csajszi.Ha érzéki franciát szeretnék csak hozzá megyek.
Lora nagyon egyetértek veled sok lánynál jártam már és a legtöbb ezen a véleményen van mint te .Mi még ne találkoztunk de remélem fogunk😘 Nem vitát akartam gerjeszteni az írásommal!De sajnos nagyon sok új lány nem igazán korrekt! Gondolom köztünk is van ilyen!De az utóbbi időben azt tapasztaltam hogy nem olyan korrekttek az újak mint a régóta dolgozók!Az ember próbálná kicsit újitani na de így megmaradnak a jó bevált hölgyek,vagy legalábbis ez az én véleményem.Igen sokan lenézik ezt a munkát közülünk de akkor nem értem hogy miért járnak rossz úton 🙂 Nem mindenki tudja felmérni hogy miért is ezt választotta valaki.De az is tény hogy sok lánynak el kellene gondolkoznia.Tisztelet a kivételnek! Még egyszer nem vitát akartam szítani! További szép napot mindenkinek aki elolvasta az írásom!És nem utolsó sorban neked is Lora így ismeretlenül 😘
Ha érdekel a véleményem, én is átnéztem a debreceni lányok választékát, és sajnos, ki kell mondjam, nincs egy sem, akinek fizetnék...
Ugyanez igaz az én régiómra is, ezért írtam, van 2 lány, akiket bátran mernék ajánlani, és ennyi... most nem hirdetnek...
Ez az én meglátásom, röviden, pedig Lorával nagyon egyet tudok érteni... abszolút lánypárti vagyok, de ez a szomorú valóság... :(
Akik nem korrektek, azok nem érdemelnek együttérzést, mert ezt a dolgot is csak úgy érdemes csinálni, ha valaki tudja, miért vállalja be, és
a célja érdekében meg is teszi azt, ami elvárható... biztos nem könnyű, csak a hülye gyerekek hiszik azt... de csakis az lesz jó szolgáltató,
aki tisztességesen csinálja a dolgát... és ha már sikerült kialakítania egy igazi törzsvendég kört, akkor már talán leginkább olyanokkal is lehet
együtt, akikkel lehet, hogy szívesen is lenne... de addig még a legjobb és legkedvesebb csajnak is tuti, hogy sok szart kell lenyelnie... :(
Ebben igazad lehet, de azért egy kis ész nem árt. Például annak a hölgynek akit egy *** moderálva *** értékeltek: "Egy órára mentem, a kedv hirtelen lecsökkent, szex nem történt csak sapkában verte egy rövid időn keresztül". Válasz:"Kedves ÚRIEMBER kezdjük ott, hogy sapkát életemben nem vettem fel és nem is hordok..."
Melissza 26ról valakinek valami info?
A lényeg: Borzalmasan gyenge a felhozatal az árakkal meg elszálltak a lányok!
Sziasztok .Melittáról Valakinek van valami infója?Privátban is jöhet
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok meg található, várom régi és új vendégeimet. Viberen is elérhető vagyok. Non-Stop dolgozom
Üdv Ircsi 31 el valaki van tapasztalata?
Valaszokat privátban is várom és előre is köszönöm
Amit egy átlag ember egy nap keres azt bizonyos emberek fél és egy óra alatt játszva élvezettel meg keresik akkor legalább ne húzzák le a többieket ha becsületesen fizetünk.
Micsoda irodalomszakkör lett itt. :D
Tudjátok mi a durva?
A kedvencem ma nem elérhető, de kedvem lenne egy kis kalandra, de nincs egy olyan lány se akihez szívesen elmennék...Debrecen.. 200.000-es város...
Mellesleg nem mindenki azért választotta, hanem mert nem találnak rendes munkát. Mostanában 2 olyan lányról is tudok, aki boldogan mondta, hogy abbahagyta mert talált munkát gyárban. Persze ez nem nagyvárosokra jellemző, inkább gazdaságilag fejletlenebb vidéki régiók, ahol a megélhetésért csinálják ezt a munkát, nem azért mert szeretik.
Sziasztok,
Shanel 20 vagy Mesi 29, van esetleg valakinek tapasztalata az említett hölgyekkel? 🙂
Szólj a fogyasztóvédelemnek 🤣 vagy ne fogyassz. Azért ezt a szakmát választották, mert a Legoba a 3 műszak az büdös, meg tanulni is büdös. Azért.
Ez így van árak a plafon minőség és megbízhatóság nulla tisztelet a kivétel.
Háhhh haver, jól megnevettettél. 😆 "Mintha nyűg lenne nekik" Mit gondoltál passzióból, kedvtelésből nyomják? Megmomdom neked a tutit, letudás a lényeg, azaz kelletlen teljesítés. Tehát nem szívesen, kelletlenül, de teljesítik, érted, különben nincs csentó. Olyan nincs hogy rossz nap, akkor pihi legyen, szabadság, ennyi. Jól néznénk ki ha a színházba a színésznek is épp rossz napja lenne, és egyes alá lenne a produkció emiatt. Én speciel visszakérném a jegy árát. És tényleg nem lesz így jó, ebben igazad van, ami nem megy nem kell erőltetni, irány a Lego 3 műszakba, vagy go tanulni, szoval vannak itt alternatívák, és nem kell másokat megkárosítani, átverni, mert a fagyi könnyen visszanyalhat.