Lehet, hogy csak az én szűrőm nagyon kifinomult, de az hétszentség, hogy már csak a bemutatkozó szövege alapján is egyből tiltólistára megy nálam a menyecske.
Lehet, hogy csak az én szűrőm nagyon kifinomult, de az hétszentség, hogy már csak a bemutatkozó szövege alapján is egyből tiltólistára megy nálam a menyecske.
Sziasztok! Járt már valaki Barby (20)-nál? Egészen lázba hoz a segge. :)
Sya ne haragudj hogy így rád írok.... Csak annyi a problémám hogy a kálosemjéni lány neve vagy akármi...
Tudod vágunk itt többen és ez nem vett jó fényt senkire
Ez így igaz. Messzemenőkig korrekt és alkalmazkodó, megbízható. Nagyon nem mellesleg ízig - vérig igazi NŐ. Nem csak szolgáltatást, de élményt nyújt. Hangulatot teremt. A többi - az igényesség, ápoltság, ahogy karban tartja magát, a Szofis-szépség , báj, kedvesség, nevetés, vidámság, - ezek mellett már "csak" ráadás. Nyilván mindez szubjektív, viszont vagyunk vele jópáran így szubjektíve:-) sztem.
Jani2 · Újonc · Fanni (23)
Üdvözletem!
Tudjátok jól hogy volt már elég sok kommentem itt a fórumon de talán ez az eddigi legrosszabb szolgáltatóról fog szólni. Nagyjából 1 hónapja látogattam még a címben említett "hölgyet", telefonon korrekt tájékoztatást kaptam, meggyőző volt a repertoár és az akkori felhozatalban ígéretesnek tűnt, így el is mentem hozzá. Talán az én nagy hülyeségem volt de már ajtó nyitásnál sarkon kellett volna fordulnom amit utólag nagyon bánok nem tettem meg. Bármi ami negatívum eszembe juthat egy hirdetőről szinte kivétel nélkül minden megtörtént egy 30 percen belül, élőben másképp néz ki, fogai rendkívül ápolatlanok, beszed stílusa felér egy hatod rangú kocsmai csevegéssel, folyamatos telefon nyomkodás, megbeszéltekhez nem tartotta magát, minden ok nélkül szidalmazni kezdett mindenfele ürüggyel csak hogy mihamarabb távozzak és mikor mindezt szóvá tettem teljesen emberi hangon ő fennhangon válaszolt hogy ne kiabáljak vele, kinek képzelem magam. Mindezzel elérve célját azonnal távoztam is.
Röviden, tömören az ipar legalja ami teljesítményt felmutatott a hölgy.
Sziasztok ! Tudnátok ajánlani fiatal , vékony de nagy mellű, szép arcú lányt a környéken aki megbízható ? Pénz most nem számít 😅
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok ! Tudnátok ajánlani fiatal , vékony de nagy mellű, szép arcú lányt a környéken aki megbízható ? Pénz most nem számít 😅
Köszönöm a segítségeteket!
Egyetértek, az egyik legjobb, ha nem a legjobb szolgáltató Nyíregyen!
Szia .Merre van Pesten ?
Ivon!
Egyszerűen tökéletes! Minden szempontbol!
Aki teheti látogassa meg! De vigyázzatok rá hisz egy ilyen kincs nagyon ritka!
Gabo30 · Kvázi-tag · Na szóval így elnézve az fórum írásaitokat csak a fika megy! Érdemes infó nulla ,csak kérdeztek vagy hogy mennyi ropi 1 menet annyira csórok vagytok hogy nem telik 1 jó szexre 🤣 Tymo80 a szálból segget csinálsz baszik...jártál Zsófinál 2x is akkor még jó volt (április ) csak vissza kel olvasni amiket írtál eddig a fórumba 😁Szerintem a Tymo80,Tomi05..1 felhasználó na de mindegy is..fotelharcosok 🤣🤣
Tomi05 · Kvázi-tag · Az ilyen lányokat aki teheti messze kerülje el...
Sajnos már nincsenek a régi jó szolgáltatók mint pl. Kriszta , Anett , Ági , Zsuzsa Ők mindig maximálisan a vendég kedvébe jártak és a rózsák száma is a földön járt . A régi vendégek biztos emlékszenek a Bianonstop-ra ő is nagyon jó volt.
Edina 2 éve külföldön dolgozik. Közöm hozzá nincs. Ez a torta engem nem érdekel.l
Ez aztán a diszkréció!
Gratulálok
Popsibaszó · Újonc · Kérnék kis segítséget,Hanna -val valakinek tapasztalat??🙏 Bátortalan vagyok??🥺
Gyenge a szolgáltatás a testalkattal ellentétben.
Sziasztok, a napokban meglátogattam Noémit (29) (a.k.a. Szexéhes Noémi) Voltam már pár lánynál, nem volt olyan sok rossz tapasztalatom, de ő mindent alulmúl. Az hagyján hogy a képek NAGYON erősen filteresek, a belső kisugárzás ezt feledtethetné. Na nála nem. Ott kezdődött, hogy rossz házszámot adott meg. Ő pont rálát arra a pontra amit megadott, viszont nekem 10 perc bolyongásba került, mire megtaláltam a leírt kaput. Utána további tíz perc volt mire be bírt engedni: rossz a kapunyitójuk, hiába nyomkodta a kaputelefont nem nyílt ki, amit mondtam is neki a telefonba, de lerakta. Erre három perc múlva visszahív hogy hol vagyok. Elismételtem hogy nem nyílik a kapu, erre nagy durrogva kijött (földszinten van a kecója), és lebaszott mintha értelmi fogyatékos lennék, hogy miért nem bírom kinyitni a kilincset. Próbáltam neki elmagyarázni - ennyi erővel a falra is hányhattam volna (borsót). Végig lekezelő és kötekedő volt. Pl. az adatlapja szerint alapban van a csók, adott a számra puszit, és amikor meg akartam csókolni akkor mondta hogy azt nem lehet. Gondoltam oké, nem baj, amúgy sem volt valami kellemes a szája, becsuktam a szemem, hanyatt az ágyon, próbáltam valami kellemesre gondolni, erre neki állt kötekedni hogy' most mi bajom? Próbáltam lenyugtatni, nem sok sikerrel. A repertoár fele (amit alapnak jelölt) a helyszínen már csak "szimpátia alapján". Nem vagyok egy ápolatlan tuskó, ez nála szerintem abszolút inkorrektségből fakad. A fél órás programban kétszer kértem tőle pozícióváltást (nem minden pozíciót vállal a művésznő, és most ne bonyolult dolgokra gondoljatok) , mikor harmadszorra merészeltem "elég volt!" felkiáltással lekapta a gumit és nekiállt verni a brét a maga kifinomult módján. Egyszóval végig kelletlen, kötekedő, kifogásokat kereső flegma volt. Látom a fórumban igyekszik fenntartani maga iránt az érdeklődést. Sokat gondolkodtam írjak-e, rontsam-e az üzletét, de rájöttem hogy ő is jobban jár ha mielőbb vált valami más melóra, ahol nem kell emberekkel foglalkoznia.
Üdv: Stevie
Nándi · Őstag · Edina ( Mortimer ) a suszter maradjon a kaptafánál! Ne a kispadról kiabálj, hirdess!!
Meglátod akkor mekora tortaszelet jut neked!
Sziasztok!Valaki ismeri személyesen Nicole39 nevü hirdetöt?Pecsen es Györben szokott lenni!Nagyon szép most szöke haja van!
Válasz privibe is jöhet!
Ott is folyik a harc,egymás közt! Szűkül a piac , mert csak a rózsákat markolnák! Olyan sok a "szakképzett masszőz" hogy busás rózsaszálakért , nincs elég férfi akit simogathatnának.