Mariann 31
Szintén hanyagolható kategória!!!
Mariann 31
Szintén hanyagolható kategória!!!
Jessyt messziről kerüljétek! Sopronban volt nem rég. Amíg zuhanyoztam, át nézte a zsebeimet. Nagyon sok pénzemet vett el így. Rá adásul nem egyedűl van, mint ki derűlt. A fel vigyázója is vele van. Undorító amit művelnek! Most Szombathelyen rendel az Orsi Hauzban. Messziről kerülendő!
ComePlay · Újonc · Őszintén érdekelne,milyen alapon tűnnek el itt hozzászólások?
Tehát a hirdető nyugodtan átverheti,lehúzhatja,nézheti hülyének a vendégeit,az teljesen OK.
A kárvallottak viszont fogják be,mert mégis hogy néz az már ki,hogy elégedetlenkednek.Nem?
Akkor minek a fórum,ha nem lehet használni rendeltetésének megfelelően.Akkor meg kell szüntetni a szólás és véleményszabadság jegyében.Hát nem?Hát de!
Úgy kellene viselkedni és szolgáltatni,hogy az elégedettségre adjon okot,ez lenne a normális,nem a vélemények cenzúrázása.
Részemről olyan hirdetést meg sem engednék jelenni,ahol a hirdető nem él a lehetőséggel,hogy véleményezzék,mert ott már valami nem kóser.
Ha valaki valamit tesz,vagy nem tesz,azért vállalja a felelősséget is.
Üdv, Vandusnál, vagy VadVanda, így is hívják, volt már valaki? Tapasztalat?
Sziasztok!
Jani2-n kívül, volt még valaki mostanság Anna-Massage 39-nél?
Pár hete voltam itt Debrecenben Virág (26)-nál. Most Nagykanizsán van. Sajnos azt kell mondanom, hogy az egyik legrosszabb élményben részesültem. A lakás sötét volt, kaptam ilyen kijelentéseket, hogy "alacsony vagy" meg "gy nézel ki, mint egy 14 éves". És annak ellenére, hogy ez nem sértő, nem illik ezt az ember képébe vágni. Ami pedig a dolog technikai részét illeti. Szerintem az egyik legrosszabb franciát kaptam életemben. Plusz telefonban mást mondott, mint szemékyesen. Kerülendő.
Töbször is megírtam,
Hogy ő
Kritikán aluli hölgy.
Sziasztok.Amanda19 röl valakinek infója?
Hasonló tapasztalatom volt vele. Címmegadástól kezdve az egész sztori kb. ugyanez. Kerülendő!
Végül is miért ne!
Debrecen Melissa 50 képei nagyon jók a lehetőségek tárháza is, ha valaki adna egy kis infót megköszönném....
Jani2 · Újonc · Anna-massage (39)
Mai nap sikerült meglátogatnom Annát, a nevéből arra asszociálnánk hogy masszázs lány, a valóságban viszont inkább egy átlag hirdető ezen a téren. Telefonon hamar egyeztettünk, 15 perc múlva ott is voltam nála. Az ajtóban a megadott kornak megfelelő hölgy nyitott ajtót, Általában én a fiatalabb korosztályt keresem viszont véleményem szerint egy kifejezetten csinos hölgy. Talán számomra egyetlen negatívum a nem igazi cicik voltak de van akinek ez tetszhet. Franciára mentem hozzá és némi masszázsra, mind a kettőben kifejezetten jól teljesített, mindent úgy csinált ahogy kértem, semmiért sem nyafogott. Egy keveset Még -beszélgettünk majd távoztam.
Véleményem szerint 1 találkozót mindenképp megért, és lehet újra felkeresem ha erre jár.
Nándi · Őstag · Mennyi közöd van hozzá!? Lapozz vissza a kezdeti fórum hozászólásaidhoz! Sorozatos szerkesztőségi figyelmeztetések önreklám és mások lejáratása miatt!! Szóval ha mégse te lennél, akkor menedzsernek kell szólítsalak??
Jani2 · Újonc · Kedves Basa!
Véleményem szerint akkor értékes egy fórum bejegyzés ha tartalma fontos információkat oszt meg másokkal és ennek megfelelően igyekszem figyelmeztetni vagy épp bátorítani férfi társaimat 1-1 lánnyal kapcsolatban.
Ellentétben ezzel ide hánytál egy teljesen értelmetlen kommentet rólam nulla információ tartalommal így nem hogy a forum olvasói de még én sem tudtam megfejteni mire szerernél kilyukadni. Mindenesetre utána néztem, privát üzenetben több mint 2 éve beszéltem veled ahol ugyanis te magad kértél információt egy lányról, ahol el is mondtam neked külsőre nem nagy szám de én jómagam francia tudása miatt jártam nála többször is. Tanácsomat megfogadva felkerested de neked nem jött át olyan szinten mint nekem ami előfordulhat hiszen nem vagyunk egyformák. De kérlek, ennek már több mint 2 éve és ha valóban ez váltotta ki belőled a negatív érzelmeket irántam az több mint baj a te részedről, ha esetleg valami más akkor kérlek legközelebb pontosan fogalmazd meg mi szúrja a szemed és talán orvosolható a probléma.
Viszont ezzel kapcsolatban nem szeretnék többet hozzá fűzni úgyhogy ha nincs érdembeli mondandód akkor kérlek csak görgess tovább és ne foglalkozz válaszommal.
További szép napot,
Üdv, J.
Zita
A lehető legjobb...
Ilyen kedves nőt sehol nem találtok az tuti.
10/10 pont
"piros hátteres" (-;
Lili 23=0...
...sajnos
Utána ez így szar az úgy szar
Másnak privátban meg
Te vagy már egy kétszintű
Pedig te általában osztod az eszét mindenkinek, hogy így jó úgy jó ehhez jársz ahoz jársz ezt szopatom azt baszom, ehhez ezért járok vissza ahoz amaz ért
Néz magadra
Tavaly jártam nála nyáron. Fullos csomag volt, élénk mozgású a kis hölgy, mindene feszes volt akkor, belevittem egy kis vibris játékot, élvezte is. Én is. Tényleg jó a fr., a csók iszonyatos nyelvjáték:-). Nekem kutyaban lett vegem, ha jól emlékszem még egy jó beszélgetés is belefért.
Jani2 · Újonc · Sajnos mikor én voltam még egy máshonnan másolt szövege volt, telefonban is meggyőző volt és így póruljártam, de legalább tanultam belőle és remélem azok is akik olvassák