A Polírudvarban van egyáltalán még valaki? PM is jöhet.
A Polírudvarban van egyáltalán még valaki? PM is jöhet.
Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását?
Múlt héten felhívtam.
A telefonban nem volt túl közlékeny, tájékoztatás is csak szűk szavuan. A lényeg 30 perc 20 . 1 óra 30 + extra
Bár biztos gyönyörű nő ha fedik a valóságot a képek.
De annyit nem ér.........
Nem mentem 😆
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok
Felejtős. Nem véletlen, hogy csak egy kép van róla.
Mondjuk úgy jól van fotózva
De legalabb testre jó? mert a fotok alapjan eleg ígéretesnek tűnik.
Melissza 26-ról valaki vélemény?
A képeken ő van de sokkal előnyösebb mint élőben!
Közvetlen, kedves hozza a kötelezőt de semmi extra.
A mostani felhozatalból még így is a jobbak közé sorolható!
Pár napja meglátogattam Aniko25 leányzót! vissza biztos nem megyek kor egyáltalán nem valós inkább 35 arca kicsit viseltes de ez relatív .. hozzáállással nincs gond csinálja a dolgát és ennyi. rossz választás volt!
Teron · Újonc · Sziasztok! Debrecen vagy környékén nincs véletlen Jappán vagy Kínai elérhető hölgy?
Sziasztok. Noémi 34 ről mit lehet tudni. Elég csini,szexi csajszi a fotókon. Ha a hozzáállása is jó akkor megvan az én jövő heti kiszemeltem. :-)
A Kassain a buszmegállóban is szokott 1 miniszoknyás ülni és integet, ha autóval elhaladsz ott. Már volt, hogy láttam amikor megállt és felvette valaki.
Szia! Nem tudok neked privátban üzenni. Rám írnál? :)
A stadion környékén és a klinikánál vannak, de a hadházyi út végén is van egy két latin szerető a hétvégére! Azért én lebeszélnélek róla, nagyon tré és kismillió szempontból rizikós is!
..a Petőfi térről hova huzódtak a lányok ?
Négy hetente jön debibe egy hétre, ami elvileg a jövő héten esedékes.
Üdv mindenkinek! Pár rövid értékelés cserébe ha valaki tud infót Ketrin 20 rol aki masszázs T hirdet akár privát üzenet bem is! Veronikát látogattam mostanában számomra romlott a teljesítmény régebben aktívabb volt csalódás,Lotti Maradt a régi jó szolgáltatás,Dolly szintén kedves kicsi nő , arcra kicsit fura de nem az ő hibája,husis de aranyos odateszi magát. Helena28 profi igazi jó szerető szerepet nyújt nyiregyen jár mindig felkeresem. Barbi33nekem csalódás volt a képek alapján de egyben jó ha nincs más!
orgazmo · Újonc · Lehet én rontom el a dolgot de sehol nem találok elérhetőséget Abigélhez. Akinek meg van a link vagy a telszám, PM-ben elküldené?
Kösziii!
Sziasztok,
par napja bongeszem a lanyokat (eddig csak masszazs extrakkal szolgaltatast vettem igenybe), de a kepek alapjan nem valami fenyes a felhozatal. Es mivel az ertekeleseket nem szeretik, igy azok alapjan sem tudok elindulni.
Tudnatok olyan not ajanlani, aki termeszetesen szep, es melle meg ertelmes is?
Koszi!