Rebekát és hódolóit szeretnénk megkérni, hogy mindenféle mérlegelés, válasz és viszontválasz, valamint haladék nélkül fejezzék be a fórum szétfloodolását. Köszönjük.
Boldog új évet mindenkinek!
Rebekát és hódolóit szeretnénk megkérni, hogy mindenféle mérlegelés, válasz és viszontválasz, valamint haladék nélkül fejezzék be a fórum szétfloodolását. Köszönjük.
Boldog új évet mindenkinek!
BUÉK!
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstórol és a mai napon is várom vendégeimet szeretettel. Boldog Békés újévet mindenkinek
Timur · Újonc · Sziasztok. Alexa 22-rol van valakinek valamilyen infoja? Elore is koszonom.
Sziasztok!
Fanni 19-ről tud valaki információt?
Sziasztok!
A 141. partnerem Loretta volt.
Masszázsa tökéletesen ellazítja a testet, és elmét:))))
Viktória vagyok. 😘😘Aranyos vagy 😘
Sziasztok. Szilvia 53 nevü hölgyről valakinek tapasztalat? Csak röviden ha van. Köszi.
Köszönöm szépen. De nem találom a leányzót. Na majd hátha jövőre hirdet újra.
Ha a szerkik kiírják az önreklámot, vagy a lejáratást, az tuti nem véletlen... és örülni kéne, hogy nem az "ügyeskedő" hirdetők érdeke a hiteles a fórumban...
Ha valakinek tiszta a lelkiismerete, az nem fél ajánlani bárkit, úgy gondolom... ha másért nem is, csak azért, hogy a valódi "TOP" is említve legyen... :)
Meg csak azért is, hogy akiknek ez nem tetszik, ne legyen jó napjuk... :) És hogy megértsék a valódi vendégek, hogy igenis le lehet írni egy igazán jó csaj
nevét úgy, hogy utána nem fog az megjelenni, hogy önreklám !!! :) Meg hogy nem mindenki az ÖSSZES hirdetővel foglalkozik, hanem csak azzal, aki azt
MEGÉRDEMLI !!! Miattam jöhet a 666 - ik nevével akárki, ha egyszer alapból nem érdekel... :) Így nem is fogok beállni az őt támadók sorába, mivel egy idő
után ki kellene, hogy alakuljon az a rutin, hogy pl. kép alapján megmondod ( az adatlap megtekintése nélkül ), hogy XY hölgy tuti, hogy 00 - 24 - ben rendel,
meg hogy a bizonyos hölgyet messziről el kell kerülni... :)) Meg a többi dolog, de ha egyszer belekezdesz, abba sem tudod hagyni... :)
Sorry, de ezt a múltkori beírásomhoz még hozzácsapnám... Nagyon lecsupaszítva írtam, mert nem akartam reggelig gépelgetni... :)
Meg a leglényegesebb, hogy nem vagyunk egyformák... kinek mi az ízlése, a szexuális igénye, az általános elvárása, stb... nincs biztos recept, hogy ki fog bejönni... :)
Nincs olyan, aki mindenkinek... és idáig is el kéne jutni, mielőtt a véleményezések megszállottjai eret vágnak a fórum sivataggá válása miatt... :)
És a nyíregyi topicba írta egy bölcs fórumozó : a fórumot mi, fórumozók tesszük olyanná, amilyen... tehát a lehetőség mindenki előtt adott... :)
Aki kritizál, tegyen azért, hogy "jobb" vagy korrektebb legyen a fórum... én amit érdemesnek éreztem, azt megtettem... :)
A legjobbakat kívánom !!! :)
Nextone · Újonc · Azzal nyilvánosan kellene minőségi szolgáltatást vállalni, mert egy beszámolót igértem:) nagy falat többségnek 🤗
Miért érzem azt hogy egy sem fog írni? Aki jó nem irogat nem kell neki se reklám se így vendéget fogni oda örül az ember ha tud menni:)
Tuvix · Újonc · Hali
A nagykállói Hankát meglátogatta már valaki? Van róla valami infó? Érdemes lenne vele zárni az évet? Előre is köszi.
Nextone · Újonc · Ez után csodálkozol, hogy késik a beszámolóm? 😃
Év utolsójának egy TUTIT szeretnék😃
Ha lányok között valaki ugy érzi, hogy felejthetetlen élményt tud nekem nyújtani, irjon rám és holnap meglátogatom 🤗
Biztos van aki máshogy van vele, de én már nagyon várom a ''szaftos beszámolót'' 😉
Viktória 27 Egyszer jártam nála még tavasszal vagy nyáron.
Nem véletlenül villog nála egyfolytában a hívj most lehetőség, kár hogy ez csak a latogatás után esett le....
Csinálja a dolgát a maga stilusában és lassú tempójában....
Nekem egy alkalom volt, kissé meg is bántam a nála tett látogatást, de nem tartom kizártnak hogy van aki odáig van érte.
Cintia avagy Klaudia 18 ...gyönyörű szép fiatal csaj. C.állampolgár de aranyos.
Helló. Volt már valaki a Kállósemjéni Heidinél? Milyen a környék és a csajszi? Az év utolsó előtti napjára kit ajánlottok? Köszönöm előre is!
Nextone · Újonc · Sziasztok! Viktoria 27 van-e valakinek infója? Maximálisan hálás lennék, ha még ma hozzámkerülne akár pm :)
Sziasztok Xéna33 vagyok, Nyíregyháza Sóstófürdőn Non-Stop várom régi és új vendégeimet. hívj vagy Viberen is elérhető vagyok. 😘💋