Hali.Holnapra foglaltam időpontot Heninél. Regota szemezek vele csak eddig Debrecenbe rendelt. Remélem nem fogok csalódni. Valakinek tapasztalat? Jöhet privibe is.
Palika28 · Újonc · Hali.Holnapra foglaltam időpontot Heninél. Regota szemezek vele csak eddig Debrecenbe rendelt. Remélem nem fogok csalódni. Valakinek tapasztalat? Jöhet privibe is.
Sziasztok tud valaki popszex kedvelő lányt aki vékonyabb Somogy megyében?
Anyagilag is szívesen támogatnám!
Sportos ápolt diszkrét srác vagyok.
guminők
Ez a Candy Doll meg a Lola Doll valami guminők lehetnek, vagy mik ezek? UFO-k? Próbálta már valaki?
Hello! Hogyan tudok veletek kapcsolatba lépni?
BlackMan88 · Újonc · Huhh, Gréti nagyon jó, a barátnőmmel nem volt ilyen jó! 😆
Ketrin 19
Telefonon hívtam könnyen elérhető volt.
Lakás sima panel, fürdőszoba, törcsi rendben.
Külsőre a hölgy egyszerűen tökéletes. Szép arc, gyönyörű mosoly, csinos, fiatalos, ruganyos. Gyönyörű kerek popsi, fantasztikus tenyérbe illő mellek.
Szexi fehérneműben nyitott ajtót, és miközben a szobába invitált, annyira közvetlen volt, hogy teljesen zavarba hozott, pedig tapasztalt rókának tartom magam :D
Első alkalom volt, nemtudom, hogy mindig és mindenkivel ilyen de szószerint lehengerlő a közvetlensége. Pajzán szavak, kacér mosoly, intenzív közeledés és érdeklődés.
Tusolás után kellően erős masszázs.
Levezetésnek natur francia.
Nálam a top 5 be nem kerülhet be, mert amilyen szolgáltatást nyújtott az messze felülmulja a toplistám. Bánom, hogy elmentem, mert ha pályát vált évekig nem tudok jó szolgáltatót találni! :D Számomra szürreális élmény volt, de lehet csak elcsíptem a legjobb hangulatát!
Abszolút ajánlott kategória igényes úriembereknek!
Tudod..
Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya...
(-:
Nekem minden esetre bejött.
Sajnos úgy tűnik nem voltam figyelmes. Ha úgy átbasszák az embert, mint ez a 2 idétlen teszi, utána tutira felébred... )-:
Sziasztok! Ketrin 19 masszőrről van valakinek infója?
Tisztelt fórumozók!
Kérjük fejezzék be egymás piszkálását és az önreklámozást is!
Az adott hirdető nálunk nem volt letiltás alatt, felesleges ezügyben tovább nyomozni és fenntartani a polémiát.
Amennyiben ennek a kérésnek nem tesznek eleget, kénytelenek leszünk a topicot lezárni.
Ez egy egyirányú üzenet, nem vitaindító.
Köszönjük a megértést.
Sziasztok!
Barby 32, valaki tapasztalat! Válaszotokat előre is köszönöm!
Van egy pár új hirdető mind két oldalon vajon ki a megbízható jöhet privátba is.
Sziasztok!
Telefonszex és viberen kamerán vagyok mostanság elérhető!
Viber, okostelefon, és internet szükséges hozzá.
hívj bátran 0-24 az elérhetőségem!!! 06 70 539 62 00
Gabi
Én odáig sem jutottam, hogy lássam élőben (Ezek szerint nem kell bánnom!). Ugye ő most indított egy masszázs vonalat is. Egyszerre fut mind a két profil.
Egyeztetettem vele időpontot telefonon masszázsra. Beszélgetés végén: "Majd én elküldöm neked a címet SMS-ben." . Azóta is küldi, pedig az időponthoz közeledve még próbáltam hívni. Nem vette fel. Azóta egy konkurens website-on is megtaláltam, ahol bővebben vannak képei. Hát... mit ne mondjak. Amiket a masszőz profilhoz feltöltött és amilyen állapotban a többi képen van. Ég és föld.
Nálam a mostani hirdetők közül semmiképp nem ajánlott Fanni, Karola!
Viszont mindenképp ajánlott kategóriába van: Gréti19, Ivett, Gaby, Anna! Ezek csak személyes tapasztalatok, de nem hiszem h másokkal sokkal másképp tudnának bánni a hölgyek
Üdv uraim ! Esetleg tudna valaki privátban egy kis információval szolgálni ,,Eni 41,, hölgyről?
Előre is köszönöm!
Sziasztok, Ts Barbie-val van valakinek tapasztalata? Johet privatban is. Elore is koszi
Sziasztok, valamikor itt, főleg Pécsen hirdette magát egy nagyon jó csaj, Tina 28 néven. Tud esetleg valaki róla valamit? Privibe, vagy ide megírhatná. Köszönöm.
A sokáig itt nálunk dolgozó, hirdető Fanny, már Fehérváron található, ott dolgozik most Nadin néven..