Ketrin VL 27 is megjelent!
Szintén messzire kerülendő!!!
Ketrin VL 27 is megjelent!
Szintén messzire kerülendő!!!
Menj máshoz,
És írd meg milyen volt.
Valaki nem tudja mi történt Belly szőkeséggel?Ha valakinek van valami infója róla, az írjon már nekem üzenetet, köszi.
staffi · Őstag · Miért? Mi a baj vele??
Sziasztok Robi vagyok! Új vagyok még az oldalon! Tudtok ajánlani Debrecenben és nyíregyházán olyan csajokat akinek jó a furulya tudása? Jöhet 40feletti is ! Válaszokat privát üzenetben várom! Köszönöm! ;)
ddon0 · Újonc · Sziasztok!
Jázminkát(18 éves) nem ajánlom senkinek *** moderálva *** :D
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstón várom szeretettel régi és új vendégeimet, az ünnepek alatt is elérhető vagyok Non-Stop hívj vagy írj Viberen. *** moderálva ***
Sziasztok!
Szonja 40.
Mostanában járt nála valaki?
Igaz amit írtál! Ennyi rózsaszálért sokkal több kellene.
Nem csak te vagy vele így
Én is gratulálok hozzá akinek van hozzá undora, hogy lehet rá fanyalodni !???
Sziasztok,
Evelin (27)-el valakinek tapasztalata?
Köszi
Jól mondod Staffi barátom. A régi szép időket hozza fel az autós kaland,ami ráadásul hiányzik is. Gondolom sokak emlékeznek még az Arany János utcára,mikor hétvégén ott kocsikáztunk a zsigulival,és válogattunk a jobbnál jobb csajokból. Én konkrétan szeretem az autós kalandot. Csak a szopó fantom rám ne jöjjön egyszer :-D :-) :-D
staffi · Őstag · Franciarol volt szo... ott miért akarsz zuhanyozni?? En ha megyek autos kalandra fraciara otthol zuhanyzom... vegzünk nedvestörlő es majd otthol zuhanyzom. Nem hiszem ha valaki felmegy lakasra sos franciara amit tizenötperc szokott lenni ott előtte is meg utanna is zuhanyzik a vendég, mert az mar nem sos francia hanem fél oras program.majdnem időbe... de lehet nem jól gondolom....
Ditty 34,
Erősen photoshop,
Vagy 10 éves képek!
Masszáz= simogatás
Nf viszonyt 10 pontos
Én inkább kihagynám az autós kalandot.Egy higénia szempontból ott nincs tusolás kényelem satöbbi.Árban is már ott van ha kényelmesen nyugodtan lakáson vagy.Én régen kétszer csináltam kocsiban akkor is majdnem rámjött a juhász meg a mező őr.
Ez engem is érdekelne!
Mátészalka és környéki lányokról valakinek valami tapasztalata, esetleg ajánlása lenne, meghalgatnám? Jöhet privátba is! Köszönöm
Helló mindenkinek,
esetleg Alexandra 23-ról van információ?
nagyon szép hölgynek tűnik.
Szasztok.
Dana 25-nél volt már valaki?
Mondjad barátom!