Sziasztok,
Masszirozásra mennék valamelyik hölgyhöz, elsődlegesen Jázmint illetve Kim Massage-ot néztem ki.
Van e valamelyikőtöknek tapasztalata róluk?
Illetve a Vulkánházban lévő hölgyek közül valakiről?
Sziasztok,
Masszirozásra mennék valamelyik hölgyhöz, elsődlegesen Jázmint illetve Kim Massage-ot néztem ki.
Van e valamelyikőtöknek tapasztalata róluk?
Illetve a Vulkánházban lévő hölgyek közül valakiről?
Réka 20 Sopron. Rendszeresen járok lanyokhoz, de ennél a lánynál még a farkam sem állt fel. Nem ajánlom senkinek. Borzasztóan ellenszenves, mint akinek muszáj, sohajtozik, alig várja hogy vége legyen. Minden feláras és még számolni sem tud.
Szia!
Értem, köszönöm a gyors választ.
Holnap foglak keresni.
Kedves Mano!
Igazad van.Ma délelőtt otthon felejtettem a "hirdetéses "telóm,így a privát számomra átirtam addig a hirdetésem.Aztán korrigáltam a számot mikor a telefonhoz jutottam.
Elnézést,ha ez Neked problémát okozott,de igazából mindkét számon elérhetsz már!
Sajnálom!
Köszi az infót! Már kaptam privátban. Úgyhogy felejtős! De nálam alapszabály,hogy üres zsebekkel megyek ,csak annyi pénz van nálam amennyi kell és viszem magammal a cuccom a fürdőbe.
az egy szélhámos cigány nő ne foglalkozzál vele
Alig hiszem el, hogy a szeretetmasszázsra nem vagy vevő....:-)
Üdv:
spray
Ketrin!
Telefonos érdeklődésig jutottam!
Nuni bevehetetlen!
A Francia lehetősége pedig csupán marketing fogás mivel az sincs!!!!
Gondolom vendég se sok!! :D
Helló!
Valaki nem tudna felvilágosítást adni, hogy egy szolgáltató miért cserélgeti óránként a tel. számát?
Hívtam az először megadott számon többször, de nem tudtam elérni. Most másik számmal hirdet.
(Ircsi32).
Azért nem szeretek neveket kiírni, mert például tabumentes szexet is a legtöbb helyen bevállalnak, csak más összegekért (utóbbi 1 évben felár nélkül is) és a tisztább csajok megválogatják kivel, például Csenge/Ivett csak visszajárósoknak mond igent. Sok csajt külföldön szerek hatása alatt vettek rá.
Személy szerint veszek be PreP-et és félévente tesztelem magam, de 10 év alatt semmi, merthogy jól megnézem kivel vállalom be. És popsiszexet soha - nem is szeretem.
A csajok hozzáállása is más a visszajárósoknál, föleg ha meg van a kölcsönös szimpátia.
Egy ideig míg válság, infláció van, inkább menjen mindenki a jól bevált csajokhoz. Ha elkezdenek hírdetni az ukrán csajok, megfizetthetöbb, jobb színvonal lesz a legtöbb helyen.
:-)
Köszönöm!
Pedig a héten a jó és megbízható szolgáltatók között is volt/van bőven választék...
A szönyeg és a szoba egyezik a képeken. Például Cilike46 képei a kis szobában készültek, Csenge/Ivett is vissza szokott járni oda. Dorina35 is a barátnöjük, most jött vissza. Neki még a punijába is pisilhetsz .. Nem olyan rossz csajok, de most gondolom kedvetlenek és eröltetik az extrákat, mert nem pörög az ipar.
Csak hogy meglegyen névváltoztatás esetére is: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
+36308429567
Kik a kolléganői, csak hogy tudjam, hogy oda ne menjek?
Hali. Meglátogattam Bettina21et, kórházhoz közeli kecóban fogadott,de bár ne tettem volna. Megy a nyafogás, így nem jó, úgy nem szetetem, magyarázkodás, c...kodás. Fotók is trükkösek, sok a fehér effekt bennük, szóval inkább nem is folytatom. Üdv.
Erről a Csengéről írtam régebben én is, hogy full lehúzás, nézzétek vissza. Amikor beléptem a lakásba, kb. minden megtett lépést extraként számolt fel, még a nadrág rajtam volt, de már 50e-nél tartottunk és kint valamint a másik szobában folyamatos motoszkálás, stb. Sajnos hagytam ott nála bánatpénzt, nehogy közbelépjen valaki a szomszéd szobából, hogy “ hova-hova így fizetés nélkül”. Vigyázzatok vele, és olvassátok vissza a régebbi hozzászólást!
Sziasztok,kit ajánlanátok Szekszárdról?
Mindezt úgy értelmezem, hogy nem is olyan nagy baj a "baltacsapás" használatának a kimaradása számomra! :D