Egyaltalan nem ajanlott. Valoszinuleg o van a kepeken, de megsem igazan hasonlit. Probalt rabeszelni mindenfele extrara, elvette a rozsakat, aztan kozli hogy pont megjott neki…
Egyaltalan nem ajanlott. Valoszinuleg o van a kepeken, de megsem igazan hasonlit. Probalt rabeszelni mindenfele extrara, elvette a rozsakat, aztan kozli hogy pont megjott neki…
hello mindenkinek!
valaki Vivien Nyírbátor? info
Gyere privire!
Szerintem van olyan akihez fordulhatsz...
ebből látszik hogy van akinek megfelelek és van akinek nem ahogy mondtad is direkt a fórum miatt jöttél mert kíváncsi voltál hogy tényleg igaz e amit irt ebből látszik hogy amilyen a vendég olyan vagyok én ís
A régi képekről meg annyit hogy te mondhatsz bármit a vendégek amikor látni fogják hogy én vagyok köszönöm szépen a hozzászolást ebből látszik hogy milyen kifinomult ember vagy, ezzel nem engem hanem saját magad minősítetted, hogy eleve milyen szándékkal jöttél ide, és milyen hozzáállásod volt az idő alatt még velem voltál! El Nem tudom képzelni mit vártál tőlem azok után ahogy bántál velem, nálam ez igy működik amit adsz azt kapsz címszó! Én voltam a buta amikor láttam már az ajtóba hogy milyen vagy és mégis fogadtalak nem kellett volna! De nem baj ezek után tudni fogom, hogy az ilyen embereket nem kell többet fogadom ebből is tanultam köszönöm szépen hogy megtapasztalhattam rajtad, hogy nem minden ember olyan amilyen az én elképzelésem szerint van! azt gondoltam eddig minden embertől azt a kedvességet fogom kapni amit én adok neki sajnos ez nem igy van köszönöm hogy fel nyitotta a szemem az álomvilágbol puszi Noémi 29
Engem kerüljenek figyelj ahogy te alltál hozzám csak azt adtam vissza! Ha ilyen helyre elmész akkor azért mész hogy kielégülj és jól érezd magad! kíváncsi lennék hogy melyik lánynak tetszett volna az hogy szidalmazod, hogy ilyen kurva olyan kurva,meg akár mit csináltam semmi sem volt jó nekem nincs bűntudatom mert normálisan fogadtalak elvégeztem a megbeszélteket tisztességesen! Amúgy nem is csodálkozom, hogy ilyen beszámolóval illetsz hisz ezek szerint te sem vagy olyan jó ember ha másoknak rosszat irsz! ne itelj még nem ismersz nálam amilyen a mosdó olyan a törölköző! Mit vártál hogy majd te mogorva vagy és majd én eltűröm, hát nem
Nextone · Újonc · Mai felhozatalból szeretnék kérni tippet ünnepi együttlétre 😍akár prvt. Utána Szaftos beszámolót garantálok 😃
Ezzel egyetértek, azonban ami itt folyik az nem segítés, hanem falkaként való üldözés. Egyes "beszámolók" ugyanattól az embertől több felhasználónéven egymás után... Szóval nem kóser. VALÓDI beszámolók jöhetnek, bár azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy ilyen esetekben két vélemény (vendég vs lány) áll egymással szemben, amiben igen nehéz igazságot tenni és gyakran a konkurencia is próbálkozik a hiteltelenítéssel (ebben az esetben nem erről van szó, csak általánosságban szeretnék rávilágítani, hogy mennyire vékony ez a jég).
Sziasztok.Barby 32 valakinek valami infó róla?
Sziasztok!
Melinél vagy Nicolnál járt márt valaki? Napokba tervezem meglátogatni..
Köszi
Nem tudom nálad mi volt a gond vele, de én ha akarnék sem tudnék rosszat mondani rá. Egyáltalán nem éreztem azt rajta, hogy mielőbb túl szeretne lenni rajtam.
Noémi, ha ezt olvasod, akkor puszil a szopott galuska :D
Ez a fórum azért van, hogy egymást segítsük. Nem írtam semmi valótlant, az a szándék vezérel, hogy más ne szívja meg úgy mint pl én. Ezért vannak negatív és pozitív értékelések. Ez a fórum lényege. De ha itt ez úgy működik hogy törölve vannak a negatív beszámolók akkor inkább tiltsatok le, aztán nem jövök többet ide én se.
szép napot
Abba lehet hagyni.
Sziasztok Alexa 22-vel valakinek tapasztalat? Jöhet privátban is, meghálálom!
Sziasztok! Miert nem enged privát uzenetet kuldeni? Kepet kell hogy feltoltsek . De sehol nem találok ilyen lehetőséget . Valaki segítene?
Öreg, rákattintasz a jobb felül látható kék mezőben nagyítóval jelzett keresőre, beírod, hogy Vivi, és egy csomó véleményt kapsz.
A legjópofább:
"Két feltétel együttes teljesülése esetén érdemes próbálkoznod:
1. szimpatikus vagy neki.
2. A csillagok állása kedvező.
Ha bármelyik feltételt bizonytalannak érzed, ne kísértsd a szerencsédet, mert kicsi az esélyed."
Én nagyon régen voltam nála egyszer, akkor mindkét feltétel együtt volt.
Franko · Újonc · Szasztok. Vivi 34 röl valakinek infó??? Minden érdekel róla.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy kik rendelnek a Jerikó utcán?
Válaszokat előre is köszönöm.
További szép napot!
Nagykanizsa Éva 50. Megkérdeztem tőle mennyi egy óra ,válasz nélkül letiltott egy *** moderálva ***, de miért is? Irtam az oldal szerkesztöknek?? Én is letiltottam vissza.1 napig fog itt dolgozni ezzel a hozzájárulással
Vl Ketrin 27
VL Lili 24 Valaki irja meg hogy most ki a kedvesnek biztosan nem nevezhető barátnője!!
VL Mariann 31
Kerülendő kategória!!!